Matrimoniale

Matrimoniale Romania: cum discuti despre bani

By septembrie 18, 2012 No Comments

Unul dintre lucrurile care conteaza pentru cineva inscris pe un site de matrimoniale din Romania sunt banii. Cautand perechea potrivita, situatia financiara constituie un indicator important in compatibilitatea celor doi. Cum sa faci, insa, pentru a vorbi despre bani la inceputul unei relatii si cum ii gestionezi pe parcurs?

Matrimoniale Romania: cauta factori indicatori in privinta finantelor

Daca iti cauti un partener potrivit pe un site de matrimoniale din Romania, uita-te la meserie, orasul in care locuieste persoana respectiva si educatie. Astfel de elemente te pot ajuta sa-ti faci o idee generala despre situatia financiara a persoanei respective. Alte informatii le poti afla privind fotografiile de vacanta sau detalii precum bijuteriile pe care le poarta sau hainele cu care este imbracata acea persoana.

Astfel de indicatori nu sunt infailibili, insa daca persoana in cauza locuieste intr-un oras mic si lucreaza ca vanzator intr-un magazin, probabil ca nu are un salariu mare. Daca acea persoana isi petrece vacantele in insule exotice, se poate ca situatia financiara sa fie una destul de buna.

Problema sta in faptul ca cei care apeleaza la un serviciu de matrimoniale in Romania nu prea sunt dornici sa se expuna. Din acest motiv, se poate sa nu afli mai nimic din profilul acelei persoane si sa fie nevoie de cercetari amanuntite.

Matrimoniale Romania: discuta pe subiecte bine alese

Este dificil sa intrebi pe cineva abia intalnit cat castiga sau ce planuri financiare are in urmatorii 5 ani. In schimb, poti initia discutii nevinovate, pe subiecte bine alese, pentru a vedea parerea acelei persoane despre bani. De exemplu, poti sa-i povestesti despre renovarea casei facuta de niste cunostinte. Vezi ce parere are acea persoana despre renovari, cum ar face ea, cat ar cheltui, cum ar investi. In acest fel, afli cate ceva despre comportamentul financiar al acesteia.

Matrimoniale Romania: iesi la o intalnire

Cel mai simplu mod de a-ti da seama de situatia financiara a unei persoane este sa vezi direct cum se poarta. Daca iti place de cineva suficient incat sa va intalniri in realitate, iesi cu acea persoana undeva. Stabileste un program normal, care sa implice cheltuieli decente: o cafea, un pranz la un restaurant obisnuit etc.

Matrimoniale Romania: stabileste reguli financiare in cuplu

Odata ce ti-ai gasit perechea, este important ca atunci cand definesti impreuna cu persoana iubita regulile in cuplu, sa tineti cont de partea financiara. Discuta cu partenerul tau despre planurile de viitor, despre venituri si stabiliti reguli clare, mai ales in ceea ce priveste riscurile majore. Unul dintre aceste riscuri este cel al datoriilor. Fa tot posibilul pentru a ajunge la un numitor comun, in asa fel incat sa nu existe riscul de a va desparti din cauza unor pareri si principii diferite in ceea ce priveste banii.

Ia in consideratie situatiile neprevazute si fa un fond de urgenta. Nu poti sti niciodata cand sau daca vei avea nevoie de el, insa un astfel de fond iti da mai multa siguranta.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply