Matrimoniale

Matrimoniale Romania: Cum sa atragi atentia asupra ta

By iulie 23, 2012 No Comments

Imediat dupa ce iti faci un cont de pe un site de matrimoniale din Romania, incepe asteptarea. Esti nerabdator sa faci cunostinta cu potentiale partenere si iti doresti sa primesti cat mai multe mesaje. Ce faci, insa, daca asteptarea nu da roadele scontate? Intr-o astfel de situatie, se impune sa aplici metodele potrivite pentru a atrage atentia asupra ta.

1. Matrimoniale Romania: Schimba poza de profil

Pentru a atrage atentia mai multor posibile partenere, eventual, cat mai variate, o metoda care va da imediat rezultate este schimbarea pozei de profil. Oricat de bizar ar parea, o poza de profil care dezvaluie o alta fateta a personalitatii tale (diferita de cea pe care o sugera fotografia initiala) va atrage atentia unui public diferit.

Diferenta dintre doua fotografii – una in care zambesti, alta in care esti serios, spre exemplu – tie iti poate parea nesemnificativa, dar utilizatoarele unui site de matrimoiale din Romania vor remarca diferenta.

2. Matrimoniale Romania: Actualizeaza-ti constant profilul

Oamenii si preferintele lor se schimba tot timpul – daca este si cazul tau, nu ezita sa mentionezi toate aceste modificari in profilul tau de pe site-ul de matrimoniale din Romania. Precizeaza, in timp util, care este cartea ta preferata in acest moment (sau, eventual, cea pe care ai citit-o cel mai rcent), la ce restaurant iti place sa mananci etc.

De asemenea, modifica si sectiunea de “Hobby-uri”, daca este cazul. In cazul in care, de pilda, acum esti un impatimit al tenisului de camp, mentionarea noii tale pasiuni ar putea atrage atentia unor persoane cu interese similare tie. Retine faptul ca actualizarea constanta a profilului personal denota interes si iti va aduce bile albe din partea posibilelor partenere.

3. Matrimoniale Romania: Renunta la pretentiile exagerate

Este posibil ca, atunci cand ti-ai creat contul, sa fi trecut o multime de caracteristici pe care le doresti si nu le doresti de la o potentiala partenera. Daca nu ai parte de atatea intalniri pe cat ti-ai dori, nu ezita sa revizuiesti criteriile stabilite si sa renunti la pretentiile exagerate. Gandeste-te peste ce anume nu ai putea trece sub nicio forma (de pilda, o partenera care nu vrea copii); in rest, permite-ti sa fii mai deschis si lasa-te suprins de rezultate!

Hai pe Sentimente

Leave a Reply