Matrimoniale

Matrimoniale Romania: cum sa-i pregatesti partenerului o cina romantica

By decembrie 4, 2012 No Comments

O cina romantica este intotdeauna o surpriza frumoasa pe care i-o poti face partenerului dupa o zi de munca. Daca v-ati cunoscut pe un site de matrimoniale din Romania, probabil ati aflat deja care este ideea fiecaruia despre ceea ce inseamna romantism. Unii oameni prefera sa ia masa la lumina lumanarilor, in pat, altii considera ca o cina romantica trebuie neaparat sa fie la un restaurant de lux.

Afla cum sa pregatesti o cina romantica persoanei iubite:

1 Matrimoniale Romania: alege locatia potrivita

Alege locatia potrivita pentru o cina romantica. Pentru o cina in deplina intimitate, cel mai bine este sa fiti acasa sau in camera de hotel. Pentru o cina eleganta, cauta un restaurant cu o atmosfera deosebita, perfecta pentru cupluri. Daca se poate, alege un restaurant unde exista separeuri.

2 Matrimoniale Romania: stabileste un meniu

Daca deja cunosti preferintele culinare ale partenerului, este bine sa te bazezi pe ele pentru stabilirea meniului. Daca, insa, aceste preferinte sunt de tipul mici, bere sau pizza, atunci alege fructe de mare, mousse de ciocolata sau un alt preparat elegant. Pentru a asigura succesul cinei romantice, ia in consideratie varianta preparatelor facute cu alimente afrodisiace cum sunt stridiile.

3 Matrimoniale Romania: alege tinuta potrivita

La o cina romantica, este important sa arati cat mai bine cu putinta. Fa o rezervare la un salon de cosmetica si gandeste-te cu ce te vei imbraca. Alege haine care sa-ti puna in evidenta formele, fara sa exagerezi. Ceea ce abia se intrevede este mai incitant decat ceea ce ce vede complet. Daca ti-ai cunoscut partenerul pe un site de matrimoniale din Romania, probabil ca ai aflat deja care sunt acele lucruri care i se par sexy.

4 Matrimoniale Romania: pregateste-te pentru programul de dupa cina

Gandeste-te bine ce-ti doresti sa faci dupa cina. Daca v-ati intalnit de putin timp pe site-ul de matrimoniale din Romania, se poate sa nu-ti doresti sa grabesti lucrurile. In acest caz, o plimbare nocturna de mana pe strazile orasului poate fi cea mai frumoasa modalitate de a incheia o seara romantica.

Daca, insa, consideri ca cina romantica este metoda ideala de a asigura o noapte plina de pasiune, pregateste-ti dormitorul pentru a va bucura de o atmosfera deosebita, in concordanta cu inceputul acelei seri.

Tu ce idei ai pentru o cina romantica cu totul speciala?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply