Matrimoniale

Matrimoniale Romania: cum te imbraci la prima intalnire

By noiembrie 12, 2012 One Comment

V-ati cunoscut printr-un serviciu de matrimoniale din Romania si urmeaza sa aveti prima voastra intalnire. Una dintre marile dileme este cum sa te imbraci pentru acest eveniment. Pentru o prima intalnire, cel mai sigur este sa tii cont de regulile generale. In acest fel, vei evita situatiile neplacute si te vei asigura ca faci o prima impresie asa cum ti-ai dorit.

Iata cum sa te imbraci la prima intalnire:

1. Matrimoniale Romania: Intereseaza-te unde mergeti

Intreaba-ti partenerul ce tinuta sa adopti sau cum se imbraca el. Chiar daca locul in care te invita este o surpriza, cel putin vei avea o vestimentatie adecvata. Daca, insa, nu va cunoasteti prea bine sau nu ati apucat sa discutati prea mult pe site-ul de matrimoniale din Romania, cel mai sigur este sa afli unde mergeti si sa iti adaptezi tinuta astfel.

2. Matrimoniale Romania: foloseste haine din garderoba proprie

Daca esti in cautarea cuiva cu care sa ai o relatie de lunga durata, atunci cel mai bine este sa fii tu insati. Nu incerca sa-ti impresionezi partenerul intalnit pe un site de matrimoniale din Romania cu o bluza decoltata imprumutata de la o prietena sau cu o rochie noua. Nu are niciun sens sa depui atata efort, sa mergi la cumparaturi si sa cheltuiesti multi bani pentru o prima intalnire. In fond, ceea ce iti doresti este ca el sa te placa asa cum esti, nu sa-l cuceresti cu o imagine falsa.

Apoi, daca te straduiesti prea mult, el isi va da seama de acest lucru si ar putea crede ca vrei cu disperare o casnicie, ceea ce in mod sigur il va pune pe fuga.

3. Matrimoniale Romania: adopta o tinuta lejera si feminina

Cea mai simpla modalitate de a face o impresie buna este sa adopti un stil ingrijit, feminin si lejer. Nu vrei sa pari nici exagerata, nici delasatoare in ceea ce priveste stilul tau vestimentar. Opteaza pentru haine care iti vin bine, potrivite pentru conformatia ta. Foloseste culori placute, deschise, placute, cum sunt cele neutre sau pastel. Este mai probabil ca cineva sa aprecieze o rochita cu alb si roz decat o bluza mov si lucioasa.

Pentru o prima intalnire, hainele cu care te imbraci nu trebuie sa aiba nimic provocator, numai usoare accente sexy. Astfel de accente se obtin pur si simplu prin croiala potrivita pentru constitutia ta.

4. Matrimoniale Romania: fii ingrijita

La o prima intalnire, nu omite niciodata detaliile legate de manichiura, coafura si machiaj. Adopta un stil proaspat, ingrijit. In acest fel vei arata ca te respecti si vei fi apreciata.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • validubovoi@yahoo.com spune:

    Da foarte frumos ,despre detaliile cum trebuie sa te imbraci ,normal nu provocator ,fii tu insuti ca sa nu te simti stinjenita cind iti va cere sa vi imbracata cu acea bluza sau rochita si aceea sa fi imprumutata;cel mai urit lucru !

Leave a Reply