Matrimoniale

Matrimoniale Romania: lucruri de baza pe care este bine sa le stii

By iunie 28, 2012 No Comments

Ai cautat pe internet “matrimoniale Romania” atunci cand nu era nimeni langa tine? Realizarea unui profil pe un site de matrimoniale in Romania nu este ceva rusinos, doar un aspect intim al vietii tale. Un astfel de site iti ofera sansa de a cunoaste oameni pe care altfel sunt slabe sanse sa-i intalnesti vreodata. Cu putin noroc, vei gasi o persoana compatibila, care sa-ti aduca fericirea.

Ce trebuie sa stii, insa, despre un anunt pe siteurile de matrimoniale din Romania?

Matrimoniale Romania: continut

Pe un site de matrimoniale din Romania poti cauta persoane in functie de criterii esentiale, cum sunt orasul si intentiile acestora (relatie de scurta durata, de lunga durata, sex, prietenie etc). Astfel de sectiuni te ajuta sa faci o filtrare pentru a te axa pe acele cazuri care se potrivesc cu criteriile tale.

Matrimoniale Romania: profil

Pentru ca ceilalti sa te poata cunoaste, este important felul in care te promovezi pe un site de matrimoniale din Romania. Fereste-te de cliseele care il fac pe cititor sa-si piarda interesul si ofera acele informatii care sunt absolut necesare, cum este localitatea in care stai. Nu oferi prea multe detalii initial deoarece este extrem de important sa-ti protejezi intimitatea.

Putinele lucruri pe care le spui despre tine trebuie sa fie unele de interes. Invata sa te promovezi aproape ca si cum ar trebui sa convingi un angajator: ai incredere in tine si pune-te in valoare cand ai ocazia. De exemplu, un blog despre realizarile tale poate trezi interesul. Daca, de exemplu, faci haine si accesorii handmade, un astfel de detaliu poate fi facut public. Adauga un link spre pagina ta personala (site, blog etc).

Niste fotografii deosebite te pot pune in valoare. Este normal sa folosesti fotografiile in care ai iesit cel mai bine. Cu toate acestea, nu este cazul sa folosesti fotografii false sau prelucrate in mod exagerat. Nu se stie niciodata cand iti va placea cineva cu adevarat si va trebui sa te intalnesti cu acea persoana in realitate.

Matrimoniale Romania: de evitat

Cand intri in contact cu cineva, evita, cel putin la inceput, subiectele spinoase. Nu este cazul sa discuti despre ce ai vazut aseara la stiri deoarece s-ar putea sa aveti pareri diametral opuse si, in acest caz, orice sansa de comunicare poate disparea intr-o secunda. Este mai important sa va acordati ocazia de a vorbi despre voi pentru a incerca sa aflati daca aveti suficiente lucruri in comun sa va intalniri si fata in fata.

Matrimoniale Romania: atuuri

Unele dintre cele mai mari atuuri in gasirea unui partener pe un site de matrimoniale il reprezinta atitudinea. Pastreaza-ti calmul, optimismul si increderea in tine. Cu cat abordezi lucrurile mai degajat, cu atat vei transmite si celeilalte persoane un sentiment mai placut.

Nu uita sa zambesti, sa pastrezi intotdeauna discutia in termeni politicosi si sa lasi loc de buna ziua, indiferent care este deznodamantul. Nu se stie niciodata cum poate un prieten al acelei persoane sa-ti vada fotografia sau sa te cunoasca prin intermediul lui.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply