Matrimoniale

Matrimoniale Romania: planifica o intalnire de Sfantul Nicolae

By decembrie 5, 2012 No Comments

Daca ai cunoscut pe cineva pe un site de matrimoniale din Romania si vrei sa iesiti impreuna in acest weekend, profita de sarbatoarea de Sfantul Nicolae si pregateste ceva special.

Iata cum poti planifica o intalnire de Sfantul Nicolae:

1 Matrimoniale Romania: cauta un eveniment

De Sfantul Nicolae au loc spectacole, concerte si alte evenimente interesante. Afla gusturile persoanei pe care o stii de pe un site de matrimoniale din Romania si cumpara bilete la eveniment. Poate fi vorba despre un concert rock, un targ de cadouri, o piesa de teatru etc.

2 Matrimoniale Romania: fa o rezervare la un restaurant

Se poate ca restaurantele sa aiba meniuri speciale de Sfantul Nicolae. Daca v-ati cunoscut pe un site de matrimoniale din Romania, probabil ca ati discutat despre masa la restaurant si va cunoasteti deja preferintele. Alege un loc pe placul amandurora si petreceti o seara romantica in oras, intr-un local cu mancare buna.

3 Matrimoniale Romania: ai grija ce subiecte abordezi

S-ar putea sa fie prematur sa vorbiti despre viitor sau sa faceti aluzii legate de viitorul vostru impreuna. Daca v-ati cunoscut de putin timp pe site-ul de matrimoniale din Romania, asteapta sa mai treaca un timp pana discutati despre casatorie, chiar daca este in gluma.

4 Matrimoniale Romania: mergi la petrecerea unui prieten

Daca in anturajul tau ai prieteni care isi serbeaza ziua de nume, petrecerea la care ai primit invitatie este ocazia perfecta pentru a merge impreuna cu noul tau partener. Cu aceasta ocazie, le poti prezenta prietenilor pe cel sau cea pe care ai intalnit-o pe site-ul de matrimoniale din Romania.

5 Matrimoniale Romania: fa un act caritabil

Chiar si cu ocazia unei sarbatori de sfinti poti face acte caritabile. In locul unei intalniri obisnuite, mergi cu persoana pe care ai cunoscut-o prin serviciul de matrimoniale din Romania intr-un centru de copii sau la o familie care are nevoie de sprijin. Ajuta cum poti, cu mici daruri pentru copii.

Tu ce planuri ai de Sfantul Nicolae?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply