Matrimoniale

Matrimoniale Romania: Pot functiona relatiile online la distanta?

By iulie 4, 2012 No Comments

Cand alegi sa cauti persoana potrivita prin site-urile de matrimoniale din Romania, poti gasi parteneri compatibili care nu locuiesc tocmai aproape de tine. Ce se intampla cand incepe sa iti placa cineva la sute de kilometri departare? Pot functiona relatiile online la distanta?

Matrimoniale Romania: Alegi sa ignori oameni din alte orase?

Site-urile de matrimoniale din Romania iti ofera posibilitatea sa alegi doar oameni din zona ta cu care sa vorbesti, dar pentru multi distanta este un obstacol ce poate fi depasit. Inainte sa incepi sa discuti cu oameni din localitati foarte departate, gandeste-te cat de mult esti dispus sa-ti urmezi inima oriunde te-ar duce.

Matrimoniale Romania: Sentimentele sunt reciproce?

Problema distantei este una dificil de discutat, mai ales la inceputul unei relatii online. Mesajele din primele zile si primele saptamani permit cunoasterea interlocutorului, dar nu lasa intotdeauna prea mult loc pentru discutii despre viitor.

Atunci cand incepi sa ai sentimente serioase pentru un partener cunoscut pe un site de matrimoniale din Romania, incearca sa afli daca sunt cu adevarat reciproce, inainte sa cauti solutii pentru distanta ce va desparte.

Matrimoniale Romania: Distanta este doar temporara?

Oamenii nu isi discuta intotdeauna planurile de viitor cu cei pe care tocmai i-au cunoscut prin dating online. In multe cazuri, distanta poate fi temporara, iar persoana care ti-a trezis interesul planuieste sa-si caute o slujba sau sa studieze intr-o localitate mai apropiata de cea in care locuiesti tu.

Mutarea domiciului doar de dragul unei persoane cunoscute doar online, pe un site de matrimoniale din Romania, nu este insa o miscare inteleapta, mai ales la inceputul unei relatii.

Matrimoniale Romania: Este naveta o solutie?

Daca va desparte o distanta de sute de kilometri si niciunul dintre voi nu planuieste sa-si schimbe domiciul in viitorul apropiat, o naveta temporara poate fi solutie. Cand fiecare calatoreste pentru unul sau doua weekenduri pe luna ca sa fie alaturi de celalalt, relatia se poate intari si puteti chiar sa incepeti sa va faceti impreuna planuri de viitor.

 

Hai pe Sentimente

Leave a Reply