Matrimoniale

Mitul corpului perfect: ce cred barbatii despre fizicul femeilor

By octombrie 22, 2013 35 Comments

unnamedPromovarea exagerata a femeilor cu dimensiuni 90-60-90 te poate face sa crezi ca toti barbatii viseaza sa aiba alaturi de ei femei trase prin inel, insa realitatea nu este chiar asa. Sigur ca orice barbat lauda formele perfecte ale unei femei, insa nu il deranjeaza daca aceasta ar avea cateva kilograme in plus. Vrei sa stii ce cred barbatii despre fizicul femeilor?

Revista Glamour a intervievat 1.000 de barbati cu privire la felul in care percep corpul femeilor. La final, rezultatele au scos la iveala un adevar incontestabil: barbatii adora femeile indiferent daca sunt slabe sau grasute ori daca au sani mici sau mari.

Posteriorul femeii, favoritul barbatului
Cei mai multi barbati care au raspuns sondajului sustin ca posteriorul femeii este cea mai atragatoare parte a corpului ei. Locurile urmatoare in preferintele barbatilor sunt ocupate de sani si de fata.

Femeile cu forme bine definite, adorate de barbati
Din cei 1.000 de barbati care au raspuns sondajului, 34% au spus ca prefera femeile care au un corp cu forme bine definite, asa ca actrita Jennifer Lawrence, si doar 2% au precizat ca adora femeile foarte slabe, precum actrita Zoe Saldana.

Atitudinea, mai importanta decat felul in care arata o femeie
Pentru cei mai multi barbati, atitudinea unei femei este mai aragatoare decat fizicul ei. De ce? Pentru ca prin atitudine, o femeie poate demonstra ca este frumoasa, isteata si sexy, in timp ce fizicul poate fi inselator.

Femeile ar trebui sa aiba mai multa incredere in corpul lor
Dorinta femeilor de a arata precum modelele din reviste le determina sa isi piarda increderea in corpul lor daca nu reusesc sa ajunga la dimensiunile ideale, insa barbatii sunt de parere ca reprezentantele sexului frumos ar trebui sa fie mai increzatoare in fizicul lor, deoarece cateva kilograme in plus nu le strica imaginea, dimpotriva, le pot face mai atragatoare.

Trupul gol al femeilor arata bine in orice ipostaza
Dintre barbatii care au raspuns sondajului, 72% sustin ca nu au fost niciodata dezamagiti de felul in care arata trupul gol al partenerelor lor, in timp ce doar 28% au spus ca nu au fost impresionati de felul in care aratau iubitele lor.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Popescu spune:

    120 – 90 – 200, min. 100 kg.

  • Ana spune:

    Mai cred ca temperamentul asemanator conteaza…..oricum ,pentru femei conteaza in primul rand tandretea protectia pe cate simte ca i-o ofera barbatul si apoi sexul…ba faci dragoste si cu sufletul ca cel mai important organ sexual este creierul…

  • Ana spune:

    Mie mi-au placut barbatii care au un anumit fel de a te lua in brate si a te saruta….cred ca aici se vede in primul rand “chimia”…sigur si fizicul conteaza si felul de a fi,atitudinea,gesturile….in tot ce face

  • Samer Richani spune:

    Wish i write me in the English language. Because.I have better command.

  • alex spune:

    Ca barbati visam frumos toata viata crezind in frumusetea fatala . Poti gasi frumusete in orice femeie,totul e sa
    stii sa o apreciezi la adevarata valoare.Cele mai frumoase ,75 la suta din ele,umbla dupa interes,stiind ca
    sunt frumoase si fac din barbati sclavii propriilor vicii iar cele mai putin frumoase sunt mai de calitate in sensul ca isi doresc o dragoste unica.Voi ce va doriti?

  • crys spune:

    a si inca un lucru iubesc femeile spontane si pline de viata, va tuca pe toti crys.

  • crys spune:

    Vad o gramada de comentarii oarecum ciudate, da sufletul conteaza, dar de ce uni barbati sunt misogini afirmand ca este cel mai inportant? Fals din punctul meu de vedere, sexul ptr barbati e cal mai important iar asta implica forme placute, imi plac si mie e adevarat femeile cu suflet insa eu nu fac dragoste cu sufletul, femeia trebuie sa fie in primul rand FEMININA, apoi sincera, fidelitatea este impusa de tine ca barbat oferindu-i ceea ce nu poate gasi la alcineva si asta o faci doar daca o iubesti cu adevarat altfel ai pierdut-o. Sunt barbat si nu am sa ma ascund in tertipuri de genu ;formele nu conteaza; pentru ca stiu ca e fals, si cred ca prin sinceritate esti mai liber decat prin abureli ieftine.

  • cristian spune:

    pai femeie ideala nuuu? hmmmm ar fi curva in pat , .doamna pe strada , gospodina in casa . ca partea cu dimensiunule lucrati amandoi.

  • Anonim spune:

    ,,Nu suntem sclavi ci oameni iar cuplul sta la baza evolutiei,el este adevaratul barometru interior deoarece nu puem aprecia barbatul in afara femeiei si nici femeia inafara barbatului.Cuplul sanatas si trainic e cel adevarat!”

  • radu spune:

    Ce este frumusetea?…
    Buna intrebare.
    Suntem frumosi fiecare dintre noi pentru ca sintem unici.
    Daca o femeie este manechin sau mai plinuta sau chiar grasuta, nu inseamna ca este mai putin atragatoare.
    Fiecare din noi isi poate gasi PERECHEA.
    Vom iubi si respecta acea femeie care este compatibila cu noi.
    Atunci viata noastra va deveni completa.
    Va sarut cu drag,
    RADU

  • suraj spune:

    Nu e frumos ce e frumos e frumos ce-ti place!!!Cred ca cel mai important in orice relatie e compatibilitate care e in primul rand sufleteasca,de idei si apoi sexuala.Si cel mai important in orice relatie e sinceritatea , vrei sa faci o aventura ok cauta pe cineva care vrea la fel …dar daca vrei relatie de durata cred ca cei ce vor altceva e bine sa se abtina.Consider ca si pentru cel care nu e sincer e pierdere de timp iar daca alegi sa ranesti doar de dragul unei aventuri nu uita…..totul se plateste!!!

  • bau spune:

    dc n-are minte de geaba are forme 😛

  • stefan spune:

    Da ce sa zic adevarat ca nu e mare lucru daca nu ai vazut trupul gol a femeii cu care ai o relatie de ceva timp pt ca fara haine e greu sa iti imaginezi ca impresia pe care ti-o proiecteaza intuitia despre cum arata acel corp gol este una gresita. Acum multi zaic ca nu conteaza cum arata trupul femeii fara haine dar eu zic ca acum daca iti plac femeile plinute si esti in relatie cu una normal ca fara haine nu o sa fie slaba, Hainele fac pe om dar nu ii schimba arhitectura . Ce as intreba eu ar fi daca ar fi intr-o relatie cu o persoana nu zic neaparat femeie care la inceput are o anumita arhitectura poate e plinuta si in timp slabeste aici e marea dilema multi isi schimba sentimentele doar pt ca persoana s-a schimbat la aspect. Ce parere aveti.

  • wiki spune:

    depinde de varsta barbatilor intervievati, depinde de educatie, rasa, cultura, depinde de foarte multi factori asa ca……

  • Bao Gabriel spune:

    subscriu la opinia ca se poate risca sa minimalizam orice altceva de dragul corpului…
    prefer formele insa fara kilograme in exces…si mai imi plac ochii femeilor….

  • SAINT spune:

    Eu prefer alte dimensiuni 87-57-85 sunt mai sexi, in legatura cu cele ale barbatilor -5 fata de inaltime ex.180cm/75 kg.

  • ramonafrumusica spune:

    In timpul intregii mele vieti,am inteles dragostea ca pe un soi de sclavie consimtitaE o minciuna;libertatea nu exsista decat in prezenta ei.Cine se daruieste total ,cine se simte liber iubeste la maxim.Si cine iubeste la maxim nu se simte liber.Deci nu este important ce isi doresc barbatii cum te vor ,ci cum te simti tu ca femeie ,poti fi frumoasa doar prin lucruri simple….

  • Marin Daniel spune:

    Conteazä si fizicul cum aratä ,dar cel mai mult îmi place la o femeie sufletul sä fie bun sä fie o femeie capabilä pe ea si sä iubeascä persoana cu care träieste sä fie corectä ,gospodinä si fidelä bärbatului.

  • Minzatanu Ion spune:

    Îmi place genul de femeie de afaceri,îngrijita, inteligenta, isteață,frumoasa,să dăruiască totul in dragoste,dar în același timp,să fie și gospodina si fidela familiei

    • Anonim spune:

      Da, asa este. Dar trebuie sa aibe un barbat pe masura. Altfel, calitatile ei nu vor fi puse in valoare. Femeia trebuie respectata si iubita si atunci se va transforma in femeia ideala

    • LucceT spune:

      dragule, dar ai uitat “SI DEVREME ACASA”. dar voi? ce dimensiuni ideale ar trebui sa aveti? si n-ar trebui sa stiti sa reparati lucruri? sa fiti inalti si cu voce sexy?

    • Adina spune:

      Feedback-ul este pe masura ?

    • Steleana spune:

      O femeie daca simte dragostea si stima de la sotul ei va fi cu siguranta si gospodina si fidela…Fidelitatea trebuie sa fie reciproca nu cum spuneti voi barbatii ca voua vi se poate ca sinteti barbati.

  • Anonim spune:

    Un barbat rafinat ,descopera dincolo de fizicul femeii si caracterul acesteia…

  • Viorel Zoicareanu spune:

    da imi plac femeile impanate dar impanate bine,asa mor de dragul lor

  • cristim1972 spune:

    pentru mine la o fata imi plac toate lucrurile

  • NIK spune:

    intadevar dimensiunile 90-60-90 sint cele ce le trebuie barbatilor la virsta 3 ,chiar daca devenim sclavi.

  • luminita marseu spune:

    daca ne raportam numai la 90-60-90 vom devenii sclavi unor dimensiuni si nu a sufletului

Leave a Reply