Matrimoniale

Modalitati originale sa o inviti in oras

By iulie 19, 2012 No Comments

Cand iti place o femeie si vrei sa o inviti in oras, principala grija este gasirea unei modalitati de a face invitatia care sa fie pe gustul ei. Unele femei asteapta o initiativa directa, altele ar prefera ceva mai subtil, iar altele sunt cucerite de o invitatie care denota simtul umorului. Daca ai cunoscut pe internet si ati avut cateva intalniri online sau daca v-ati intalnit la niste prieteni si o placi, este vremea sa treci la actiune.

Alege o varianta inedita de a-i cere o intalnire. O poti surprinde placut si te vei asigura ca va accepta. Iata cateva modalitati originale sa o inviti in oras.

1. Scrie-i un biletel

Daca o intalnesti in club sau intr-un loc cu multa lume si nu vrei sa o abordezi direct, scrie-i un biletel. Foloseste un servetel sau o bucata de hartie din agenda si scrie un text scurt si simpatic. De exemplu, o poti intreba “Vrei sa iesi cu mine in oras weekendul viitor?” Deseneaza, apoi, doua casute si noteaza deasupra fiecareia “da” si “nu”. Impatureste servetelul frumos si da-i-l impreuna cu un pix.

Daca ati avut pana acum intalniri online si vrei sa va vedeti fata in fata, poti prelucra o fotografie in Photoshop in care sa-i pui intrebarea. Fotografia trebuie sa fie ceva amuzant, care sa o binedispuna si sa o relaxeze.

2. Inventeaza un motiv pentru o intalnire

Daca ati avut intalniri online sau nu ati avut deloc si vrei sa o convingi sa mergeti la o intalnire adevarata, gaseste un pretext. Spune-i, de exemplu, ca sunt doua lucruri inedite care ti s-au intamplat in concediu. Povesteste-i o intamplare amuzanta si, la final, spune-i “Despre al doilea lucru iti povestesc cand iesim impreuna”. Daca ea zambeste, poti sa stabilesti si ziua intalnirii.

3. Fa o programare online pentru intalnirea voastra

Daca tot ati avut intalniri online, foloseste internetul si pentru invitatia la o intalnire fata in fara. Creeaza un eveniment pe un site de socializare sau pune in agenda emailului astfel incat femeia care te intereseaza sa primeasca un reminder. Este o modalitate moderna si inedita de a-i cere o intalnire.

4. Vorbeste-i despre un asa-zis zvon

Introdu ideea unei intalniri in discutiile voastre printr-un fals zvon. Spune-i ca ai fi auzit de la cineva (sursa secreta) ca ea isi doreste sa iasa cu tine. Daca nu are de gand sa faca asa ceva, va ignora “zvonul” si chiar va nega vehement. Daca, insa, i-a trecut si ei prin cap ca ar fi frumos sa va vedeti, va profita de ocazie sa discutati pe aceasta tema, punandu-ti tot felul de intrebari. Poti initia o astfel de conversatie in cadrul unor intalniri online sau cand va intalniri intamplator la prieteni, pe strada etc.

5. Jocuri pe “pedepse”

Cand aveti intalniri online, propune-i sa jucati un joc pe internet. Exista multe jocuri gratuite pe care le puteti juca online. Spune-i ca daca vei pierde tu, o scoti in oras si daca va pierde ea, trebuie sa te scoata in oras.

6. Fa o invitatie clara

Cand o inviti in oras, fii cat mai exact si pune intrebarea pe un ton neutru, firesc, care sa nu lase loc de neintelegeri. In cadrul unor intalniri online sau in afara lor, intreab-o daca i-ar face placere sa incerce impreuna cu tine noul restaurant italienesc deschis in centru. Evita invitatiile in coada de peste, de tipul “Poate ar trebui sa mergem si noi candva la spectacolul ala”.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply