Matrimoniale

Nevoia de libertate a barbatilor in functie de zodie

By octombrie 24, 2013 No Comments

nevoia de libertate a barbatilorNevoia de libertate a barbatilor poate sa fie diferita in functie de personalitate, ale carei trasaturi de caracter reies din caracteristicile zodiei. Spatiul personal adjudecat de urmasii lui Adam nu este intotdeauna la fel de mare: Racii aproape ca nu au nevoie de el, pe cand Sagetatorii nu vor inceta niciodata sa il revedince.

Berbec
Nativii din zodia Berbecului nu sunt deranjati de limitarea libertatii in sine, cat de modalitatea prin care partenera lor de viata incearca sa faca acest lucru. Vor dori intotdeauna sa li se solicite atentia si timpul intr-un mod diplomat, prin argumente solide. In caz contrar, reactioneaza impulsiv si exagereaza cu cerintele de “spatiu personal”, fara sa aiba neaparat nevoie de el.

Taur
Stabili si firi dependente, nativii din zodia Taur rareori simt nevoia de libertate, insa se asteapta sa primeasca de la partenera de viata o independenta echilibrata. Li se pare normal sa nu plece intr-o vacanta in strainatate fara pereche, insa nu vor accepta sa li se interzica participarea la un eveniment social dedicat exclusiv barbatilor. In acest caz, se simt nerespectati si umiliti.

Gemeni
Pentru Gemeni, libertatea este esentiala pentru a ramane intr-o relatie de cuplu cu cineva. Dorinta lor este sa faca mereu doar ceea ce isi doresti, frustrandu-se mai mult decat este firesc atunci cand sunt privati de acest privilegiu. Singura modalitate de a urmari indeaproape un Geaman este cea din umbra, discreta, fara interdictii directe.

Rac
Niciun gest de suprimare a libertatii nu i se va parea unui Rac exagerat, cata vreme primeste de la partenera atentie, afectiune, intelegere si sprijin moral. Ei insisi firi posesive si sufocante, nevoia lor de libertate este quasi-inexistenta. Totusi, vor dori sa li se respecte ceasurile in care tanjesc dupa singuratate, pentru a se reculege.

Leu
Leii pot fi tinuti cu usurinta “sub papuc”, daca modalitatea prin care sunt determinati sa accepte aceasta pozitie apeleaza la dorinta lor de preamarire. Concret, pot fi convinsi prin complimente, rasfat, avantaje materiale sau de alta natura sa isi petreaca timpul liber la domiciliu si nu la o bere cu prietenii. Imediat ce primesc ordine, intra in defensiva.

Fecioara
Nativii din Fecioara au mania dominantei si vor sa fie ei cei care iau deciziile in cuplu. Din aceasta perspectiva, nevoia lor de libertate de manifesta in sfera autoritatii. Nu accepta indicatii si vor sa li se aprobe orice pas, altfel sufera frustrari majore.

Balanta
Barbatii nascuti in semnul Balantei accepta in general sa traiasca in umbra partenerei de viata, din simplul motiv ca nu le place sa isi asume responsabilitati. La suprafata insa, joaca rolul conducatorului suprem, care nu accepta cenzura. Daca sunt limitati in actiuni cu tact, Balantele nu isi vor cere niciodata dreptul la mai multa libertate, oricat de putina ar fi ea.

Scorpion
Nativii din zodia Scorpionului sunt cei carora li se va oferi intotdeauna libertate totala. Daca nu o primesc de bunavoie, si-o acorda singuri, cu riscul unei despartiri. Nu accepta interdictii, presiuni de a nu face un anumit lucru sau critici despre modul lor de viata. La prima constrangere resimtita in cuplu, au tendinta sa se retraga brusc si fara explicatii.

Sagetator
Sagetatorii pun mare pret pe libertatea lor si aleg, in general, sa duca o viata libertina. O partenera posesiva le va pierde cu repeziciune dragostea, de aceea se recomanda flexibilitate maxima in cazul lor. Isi vor apara mereu dreptul la extravaganta, relatii stranse cu prietenii si admirarea femeilor frumoase pe strada, fara critici aferente.

Capricorn
Capricornii au o nevoie de libertate in ceea ce priveste dragostea lor pentru profesie. Nu accepta sa fie criticati de partenera pentru ca stau peste orele de program la serviciu si nu renunta niciodata la un proiect profesional, doar pentru ca isi neglijeaza jumatatea.

Varsator
Varsatorii sunt dominatori, orgoliosi si versatili prin natura lor, iar nimeni nu va schimba acest lucru. Prin urmare, partenera unui Varsator nu poate sa ii ceara nicioda acestuia sa aleaga intre ea si independenta. Pot fi usor convinsi de orice prin discutii mature si transparente.

Pesti
O doza egala de control si mangaiere il va tine pe nativul din Pesti alaturi de partenera de viata. Nu il deranjeaza sa fie pus la zid din cand in cand, daca vede ca nu a luat-o pe calea cea buna. Totusi, se asteapta ca “morala” sa fie compensata ulterior cu aprecieri pe care le merita.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply