Matrimoniale

Petrece un 1 iunie de nota 10 cu jumatatea ta si copiii lui. Iata cum!

By mai 31, 2014 No Comments

Petrece un 1 iunie de nota 10 cu jumatatea ta si copiii lui. Iata cum!Daca esti jumatatea unui cuplu in care exista si copii din alta relatie, stii deja ca apropierea de cei mici este un proces delicat, presarat cu suisuri si coborasuri, in care trebuie sa dai dovada de mult tact, rabdare si iubire. Dar daca esti la inceput de drum si ai in fata prima Zi a Copilului alaturi de el si prichindeii lui, cum te descurci?

Din fericire, desi perspectiva zilei de 1 iunie petrecute incercand sa te asiguri ca faci totul asa cum trebuie si ca micutii se simt bine alaturi de tatal lor si de tine iti da emotii, afla ca intreaga experienta are toate sansele sa fie una extraordinara pentru toate partile implicate. Iata totusi de ce anume ar fi recomandat sa tii cont:

Mergi pe mana lor

Fiind vorba despre Ziua Copilului, este lesne de inteles ca micutii vor dori sa o petreaca dupa bunul lor plac, trecand in program activitatile lor preferate. Prin urmare, mergi pe mana lor si a tatalui lor cand esti anuntata ca ziua de 1 iunie va prespune un program anume, planificat pana in cele mai mici detalii – chiar daca tu iti imaginai ca veti face cu totul altceva si te gandisei deja la cateva activitati distractive.

Deschiderea ta catre posibilitatea de a petrece 1 iunie asa cum isi doresc micutii, chiar si atunci cand asta implica activitati care tie ti se pot parea periculoase ori nepotrivite (parcurile de distractii cu aventurarea in montagne russe, spre exemplu), va contribui considerabil conturarea unei Zile a Copilului de nota 10.

Fii tu insati in relatia cu cei mici

Bineinteles, doar pentru ca vrei sa le intri in gratii si sa te faci placuta nu inseamna ca trebuie sa te abtii de la orice remarca, sfat, recomandare etc. Discuta toate aceste aspecte cu partenerul tau pentru a evita orice neintelegeri ulterioare – chiar daca tu nu esti mama lor, te preocupa siguranta micutilor si vei actiona in consecinta, daca va fi cazul.

Cu alte cuvinte, fii mereu tu insati – o relatie cu micutii nu poate fi fortata, dar se va construi cu siguranta in timp. Pana atunci, fii grijulie, iubitoare si atenta, fara a-i sufoca insa si a le da impresia ca vrei sa iei locul mamei lor.

Esti o mamica singura si iti cauti un partener care sa aiba, la randul sau, copii? Sau poate ca, desi nu ai copii, iti doresti sa iti formezi o familie alaturi de un partener a carui existenta este deja binecuvantata de urmasi? Ei bine, poate nu stiai, dar Sentimente.ro te ajuta sa iti gasesti jumatatea printr-o simple cautare pe site, alegand criteriile adecvate de selectie. Incearca si tu!

Foto: sheknows.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply