Matrimoniale

Povesti de succes: Persoane ce au gasit iubirea adevarata pe Sentimente.ro

By iulie 23, 2017 No Comments

cuplu, sentimente, povesti de succes, dragoste, matrimoniale,dating

Dragostea este cel mai frumos sentiment. Să ai un partener care să te facă fericit, să îți aducă zâmbetul pe buze și să fie un sprijin în momentele grele te face să realizezi că viața este mai ușoară în doi. Trei cupluri care s-au cunoscut pe Sentimente.ro ne-au dezvăluit povestea lor de dragoste.

Elena si Bogdan s-au intalnit si s-au indragostit la prima vedere

“Bună ziua, sunteți o echipă minunată, vă mulțumesc că am putut să comunic fără abonament, dar mulțumesc și clienților care au plătit abonamentul fără de care nu aș fi putut vedea mesajele.

Trebuie să vă mă mărturisesc că am cunoscut un bărbat care nu avea poză și nici vârsta lui din profil nu era reală, dar a insistat, i-am dat un număr de telefon, mi-a spus că este o persoană publică și nu putea să se afișeze.

Apoi mi-a trimis poze și a venit de la o distanță foarte mare să mă vadă. Era derutat, fiindcă eu nu îl încurajam și îi spuneam că poza de pe site s-ar putea să nu fie reală și este posibil să găsească altceva la fața locului…

 

La început eu nu îl voiam, pentru că era prea sus clasat, iar eu sunt o femeie modestă, dar m-a încurajat să nu-mi fac griji, deoarece în pat nu te culci cu diploma și nici pe stradă nu îți pui afiș pe spate cu ce studii ai.

Ce a urmat: o întâlnire plăcută pentru amândoi! El avea pregătit și un plan de rezervă, în cazul în care constata că nu îi place de mine și, dacă întâlnirea nu era reușită, se scuza că e obosit și că trebuie să meargă la hotel, urmând să ne întâlnim a doua zi. Dar nu a fost cazul, întâlnirea noastră a mers surprinzător de bine.

Am descoperit amândoi că avem multe în comun și am realizat că merită să ne trăim viața după pierderile pe care le-am avut. Vă mulțumim din suflet, fără voi nu am fi putut să fim atât de fericiți.

Sper să reziste în timp, eu sunt văduvă după 40 de ani de căsnicie, iar el un om divorțat, dar cu o familie frumoasă și o carieră de elită, în prag de pensie.”

Doua suflete unite pe vecie

“Bună ziua! O să vă dau câteva detalii despre povestea mea de iubire de pe Sentimente.ro:
Ne-am întâlnit la o cafea și chiar de la început, la prima întâlnire, a fost dragoste la prima vedere!.
Ne-am plăcut reciproc fizic și am fost și compatibili pe toate planurile. Apoi au urmat multe alte întâlniri și acum suntem împreună.
Recomand site-ul și altor persoane ce doresc să își găsească sufletul pereche!”

Anita: “Ne-am intalnit la o cafea. Am vorbit 3 ore!”

“Am cunoscut un tip excepțional pe site-ul Sentimente.ro. Pur și simplu ne-am găsit. Am conversat o zi întreagă pe site, apoi am stat pe whatsapp, ne-am trimis poze și am continuat conversația.
A doua zi ne-am întâlnit în oraș la o cafea… Am stat de vorba 3 ore!

De atunci, ne vedem zilnic. Este un tip super, stilat…este pe gustul meu. Ne potrivim și este frumos și plăcut să fim împreună mereu. Suntem fericiți și trăim clipa frumos și special.
Mulțumesc mult din depărtare întregii echipe pentru ajutorul pe care ni l-a dat, sunt foarte mulțumită că am reușit să îmi găsesc perechea potrivită.
Multă fericire și iubire dorim la toată echipa Sentimente.”

Puteți citi și alte povești de succes aici și aici.

Convorbirile online: Sfaturi de care sa tii cont

Site-urile de matrimoniale online pot fi o modalitate foarte bună de a întâlni alți oameni cu aceleași preocupări, valori și atitudini. Experiențele pe aceste site-uri sunt diferite de la caz la caz și nu toate sfaturile se aplică fiecărei situații, de aceea nu vei ști ce funcționează pentru tine până când nu vei încerca.
Iată câteva sfaturi de care să ții cont atunci când vrei să îți găsești jumătatea online:

1. Posteaza o fotografie de profil recenta

Este important să ai o fotografie de profil recentă care te avantajează, astfel potențialul partener va putea să își facă o idee despre cum ești tu, înainte de a vă întâlni.

2. Fii unic si special

În descrierea profilului, încearcă să scrii informații relevante despre tine, precum ce hobby-uri ai, cum preferi să îți petreci timpul liber, ce lucruri îți plac și orice altă informație care poate ajuta la inițierea unei conversații. În plus, partenerul de conversație va putea să își facă o idee clară despre tine, despre cum ești în realitate și va putea să te cunoască mai bine.

3. Evita limbajul negativ

Încearcă să fii pozitiv în conversație și fii decent în exprimare. Evită să folosești orice expresie jignitoare, dezvăluie partenerului de conversație detalii despre tine pentru a vă putea cunoaște. Dacă lucrurile evoluează spre bine și există interes din partea ambilor parteneri de discuție, este timpul pentru următorul pas.

4. Planifica o intalnire

Dacă discuțiile sunt plăcute, naturale și sincere, este timpul să te gândești la planificarea unei întâlniri. Încearcă ca prima întâlnire să fie scurtă și într-un loc public, precum o cafenea.

Astfel, în timp ce veți savura cafeaua împreună, vă veți putea da seama dacă persoana din spatele calculatorului este la fel și în realitate. Dacă ați trecut și de acest pas, nimic nu vă va putea împiedica să înfiripați o frumoasă poveste de iubire.

Tine minte: Este posibil sa nu gasesti “jumatatea perfecta” imediat

Atunci când te alături unui site de matrimoniale, probabil că nu vei găsi iubirea adevărată din prima încercare. Site-urile de matrimoniale online îți prezintă persoane, astfel încât să poți descoperi cu cine vrei să te întâlnești, dar conexiunile instantanee de dragoste nu se întâmplă de obicei la primul click.

Vei căuta probabil profiluri, vei discuta cu diferite persoane și poate chiar vei decide să întâlnești unele dintre acestea înainte de a găsi jumătatea care ți se va potrivi perfect. Dar asta face parte din distracție. Nu te descuraja dacă nu găsești imediat “potrivirea perfectă” și doar încearcă să te bucuri de plimbare.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply