Matrimoniale

Povesti de succes: Cum s-au construit cele mai frumoase relatii pe Sentimente.ro

By iulie 14, 2017 No Comments

sentimente matrimoniale, relatii

Fiecare poveste de dragoste este diferită, pentru că oamenii sunt diferiți. În căutarea unui partener, este important ca ambii să își dorească aceleași lucruri și să se accepte cu bune și cu rele.

Pe Sentimente.ro, cea mai mare comunitate de matrimoniale din România, membrii au parte de experiențe diverse: unii găsesc persoana potrivită rapid, alții caută mai mult timp până găsesc sufletul pereche. Ceea ce este important este să existe perseverență; la fel ca în viață, dacă ai voință și nu te descurajezi, lucrurile vor evolua spre bine.

Mai mulți membri au fost de acord să ne acorde câteva minute din timpul lor prețios pentru a ne împărtăși cum au reușit să clădească o relație și să întâlnească iubirea adevărată pe Sentimente.ro

Ana si Adrian s-au vazut prima oara în Gara de Nord

Suntem Ana și Adrian și ne-am cunoscut pe Sentimente.ro. Am simțit că avem multe în comun și am decis să ne întâlnim, deși locuim în orașe diferite (Iași, respectiv București).

La nicio săptămână a avut loc întâlnirea. A fost emoționantă întâlnirea noastră din Gara de Nord, la 6 dimineața, după o noapte în care nici unul dintre noi nu a reușit să doarmă, gândindu-se cum va fi prima noastră întâlnire. Și a fost perfectă.

Am constatat amândoi că suntem potriviți unul pentru celălalt și, deși distanța ne desparte, sufletele noastre rezonează pe aceeași lungime și cu aceeași intensitate.
Încă suntem împreună și reușim să ne vedem de câte ori este posibil. Nu știm ce va fi și cum va fi, dar ceea ce trăim este frumos și sperăm să dureze cât mai mult!

Secretul succesului? Conversatii deschise si naturale

Bună ziua,

Voi încerca în câteva cuvinte să redau povestea noastră.
Sunt partea feminină a acestei relații, prin urmare o voi reda mai mult din prisma mea. Mi-am făcut cont pe Sentimente.ro și am avut acest cont până acum câteva săptămâni. Prietenul meu a avut cont pe Sentimente.ro până acum câteva săptămâni, când ne-am hotărât că este mai bine să le ștergem.

Prima dată când m-a contactat i-a atras atenția id-ul meu, care era inspirat dintr-o carte și o piesă de teatru. Mi-a plăcut abordarea lui și faptul că nu a insistat în conversație pe anumite subiecte.
A fost o conversație deschisă și naturală despre noi și despre tot ceea ce ne înconjoară.

O perioadă nu ne-am mai vorbit și după aproximativ o lună l-am contactat eu și am reluat conversațiile, începând să aflăm tot mai multe lucruri despre noi. De exemplu: ce facem, ce ne preocupă și ce ne dorim de la o eventuală relație.
Mi-a plăcut foarte mult faptul că am avut parte de discuții discrete și foarte naturale. După câteva săptămâni ne-am văzut.

Ne-am văzut într-un loc drăguț, unde am stat câteva ore bune, fără să realizăm că timpul a trecut așa repede. Seara s-a încheiat cu o senzație plăcută și pozitivă. A două zi am avut parte de un eveniment amuzant: nu mi-a pornit mașina și l-am rugat să vină să mă ajute să o pornesc.
Din fericire, nu a ezitat să vină și acest lucru m-a bucurat. Au continuat întâlnirile și încet încet am început să stăm tot mai mult împreună.

După aproximativ o lună m-am mutat la el. Avem 9 luni de când suntem împreună și ne este fooooaarte bine. Ne dorim să ne alintăm, să ne iubim și să ne respectăm cât mai mult timp.
Puteți publica povestea noastră, însă puteți pune ce nume doriți și nu numele nostru.
O zi bună!

Cosmin si Laura: ”Lucrurile au venit de la sine”

Am abordat-o pe Laura într-o seară cu un simplu “Bună seară, străine”. Ulterior, lucrurile au evoluat de la sine.
Am vorbit pe Sentimente.ro, apoi la telefon, apoi față în față la un ceai … apoi … și tot așa.

Nu există rețetă, din fericire. Nu știu ce să mai scriu, așa au stat lucrurile. Au venit de la sine.
Mulțumim Sentimente.ro pentru mijlocire :).
Vă urăm succes pe mai departe.
Cosmin.

Sentimente.ro este cel mai mare site de dating online din România, o comunitate online ce însumează peste 1.400.000 de membri.

Puteți citi și alte povești de succes pentru a cunoaște experiența altor persoane care s-au cunoscut pe Sentimente.ro .

Hai pe Sentimente

Leave a Reply