Matrimoniale

Povesti de succes: Oameni care si-au gasit jumatatea pe Sentimente.ro

By iulie 10, 2017 No Comments

sentimente, matrimoniale, iubire, cuplu

 

Site-urile de matrimoniale sunt din ce în ce mai căutate de oamenii singuri, care doresc să își găsească jumătatea cu ajutorul Internetului. Singurătatea este o boală grea, de aceea sufletele singure doresc pe cineva alături de care să își împartă bucuriile vieții.
Trei cupluri care și-au găsit jumătatea pe cel mai mare site de matrimoniale din România, sentimente.ro, au fost de acord să împărtășească cu noi povestea lor de iubire.

Florin a avut parte de o prima intalnire la o cafea

”Bună ziua. În primul rând vreau să vă mulțumesc că existați!
O să fiu foarte scurt în descrieri și nu vreau să divulg numele pentru că sunt o persoană publică și eu și ea!
După ce am participat la un revelion la care am fost singur, mi-am propus ca din acest an să nu mai fiu așa.
La o căutar​​e pe Internet am găsit sentimente.ro și am intrat; la început am fost un pic sceptic, dar utilizând zilnic am observat cum funcționează.
A urmat o ofertă din partea sentimente.ro de abonare pe care am acceptat-o și atunci am avut mai multe avantaje. Poți vedea multe chestii la care, dacă nu ești abonat, cam greu iți dai seama ce se întâmplă.

După ce mi-am făcut un profil, am început comunicarea cu mai multe persoane și am început să le triez după mai multe criterii de compatibilitate și am rămas cu vreo 4, din care am ales două persoane cu care vorbeam aproape în fiecare seară.
Una din ele a răspuns cererii de a ieși la o cafea într-un loc public și de atunci suntem împreună.
Perioada de căutare a fost cam de o lună de zile.

Sentimente.ro m-a ajutat prin acel procentaj ”cât ești de compatibil cu persoană căutată”, aici eu zic că depinde de fiecare ce caută, un profil cât mai complet vă ajută mult. Eu și prietena mea aveam 50% și uite că se poate.
Vă mulțumesc!”

sentimente, matrimoniale, cuplu

 

Alexandru si-a intalnit jumatatea pe Sentimente.ro

”Bună ziua. Am fost pe Sentimente.ro circa două luni, la începutul anului și după câteva încercări am găsit femeia care îmi trebuia. Știam foarte bine ce caut și m-am oprit la ea. Am comunicat o perioadă prin mesaje pe site, apoi pe telefon, apoi pe mess și în minivacanța de Paște am fost să o iau de acasă (zona Sighișoara) și am adus-o la mine la Urziceni.
Întâlnirea a fost DE VIS, suntem perfect “compatibili”.

Am ieșit la întâlniri, dar asta s-a datorat și faptului că nu am ascuns cine sunt cu adevărat, nu mi-am ascuns identitatea și am fost serios în discuțiile cu membrele de pe site. Recunosc, am avut mai multe întâlniri până am găsit ce căutam; asta a fost după 1 an.”

Vicentiu si Ionela sunt acum un cuplu fericit

”Bună ziua! Povestea noastră este următoarea:
Ne-am cunoscut prin intermediul site-lui dvs. Sentimente.ro la recomandarea unui prieten. Nu am crezut în relații stabilite pe Internet, dar am ajuns să am una.

Am intrat în vorbă cu Ionela fără să-mi fac mari speranțe, ea era sătulă de toți pretendenții cu intenții ascunse, așa că am fost tratat la fel din prima (a ales modul acesta de abordare tocmai pentru a face selecția de la început), eu am tratat cu indiferență situația și ușor ușor am reușit amândoi să avem o discuție normală.

Am conversat pe Sentimente.ro timp de circa 50-60 de zile, timp în care ne-am cunoscut unul pe altul, după care ne-am întâlnit și suntem și în momentul de față împreună, chiar locuim împreună.
Vicențiu și Ionela
O zi bună”

Sentimente.ro este cel mai mare și mai serios site de matrimoniale din România, reunind o comunitate cu peste 1.400.000 de membri.

Sentimente.ro se adresează:

*    sufletelor singure ce doresc să își întâlnească jumătatea;

*    celor ce doresc să poarte conversații cu alți membri și să lege noi prietenii;

*    persoanelor care vor să flirteze;

*    oamenilor care caută relaxare și doresc să se îndepărteze de grijile cotidiene;

*    celor ce doresc să găsească persoane cu aceleași interese și preocupări, pentru a-și împărtăși pasiunile cu acestea;

*    românilor din toată lumea, dar și oamenilor din alte țări ce doresc să converseze cu români.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply