Matrimoniale

Povesti de succes

By decembrie 17, 2012 10 Comments

Stiai ca… perechile care se intalnesc pe site-urile de dating se casatoresc in 18 luni? Celelalte asteapta 42 de luni pana la casatorie.

Dana, care si-a gasit jumatatea pe Sentimente.ro, spune:

“Pot spune ca am fost placut inspirata in momentul in care am decis sa-mi creez un profil pe acest site.  Viata mea care pana acum fusese anosta, lipsita de speranta s-a schimbat radical, luand o turnura neasteptata, demonstrandu-mi ca si visele pot deveni realitate!  AM AVUT MAREA SANSA  sa pot intalni ceea ce am cautat intotdeauna, linistea sufleteasca, regasirea de sine si toate acestea datorita omului deosebit pe care l-am putut intalni aici.

Teovali, caci despre el este vorba , este  barbatul care m-a facut sa ma regasesc pe mine insami si sa vad ca daca ai credinta in ceea ce simti si doresti sa faci, acele dorinte care pana mai ieri pareau de domeniul fantasticului pot deveni reale si este MINUNAT. Povestea noastra incepe sa se scrie intr un mod fericit , datorita acestui site si va multumesc pentru ca existati si ne-ati ajutat sa ne regasim dupa indelungi rataciri prin aceasta lume.

Doresc tuturor celor singuri, lipsiti de speranta sa le transmit sa aiba credinta ca  intr-o buna zi  viata lor se va schimba intr-un mod nesperat. Totul este sa fie perseverenti si consecventi in ceea ce isi doresc iar rezultatele nu vor ezita sa apara. As dori ca povestea noastra sa fie publica, de ce nu? intrucat nu pot descrie fericirea avuta datorita sansei care mi s-a oferit prin intermediul acestui site si totodata de a-mi gasi sufletul pereche pe care l-am asteptat o viata, dar si  pentru a demostra si celor din jur ca ATUNCI CAND CREZI CU PUTERE IN CEEA CE-TI DORESTI , CU AJUTORUL BUNULUI DUMNEZEU, VISELE POT DEVENI REALITATE.

SARBATORI FERICITE!”

 

Daca iti doresti si tu sa cunosti persoana potrivita, intra pe Sentimente.ro – cel mai serios site de matrimoniale.

Citeste mai multe povesti de dragoste.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply