Matrimoniale

Pozele de pe site-ul de dating online – cum trebuie sa fie

By septembrie 24, 2012 No Comments

Prima impresie este deosebit de importanta, iar pe un site de dating online, prima impresie este facuta cu ajutorul fotografiilor de pe profilul tau. Daca vrei sa atragi partenerii potriviti, trebuie sa atasezi doar pozele care te avantajeaza. Iata cateva reguli in ceea ce priveste publicarea fotografiilor pe site-ul de dating online.

1. Poza portret

Posteaza pe site-ul de dating online o imagine portret cu tine. Astfel, in aceasta imagine trebuie sa apara doar capul si umerii tai. Aceasta poza trebuie sa fie poza principala de profil si trebuie sa fie cat mai clara.

Imaginea trebuie sa fie cat mai recenta si realizata la lumina naturala. Ideal ar fi sa ai o tinuta cat mai simpla, de preferat o camansa alba, sa nu ai un machiaj prea sofisticat (daca este cazul) sau o coafura prea extravaganta.

2. Zambeste

Iti doresti sa atragi doar oameni cu o atitudine pozitiva? Atunci posteaza pe site-ul de dating online o fotografie in care zambesti, nu una in care pare ca te gandesti la ceva sau in care esti incruntat. Poate ai impresia ca nu conteaza, dar aceste lucruri au mai mult impact decat ai crede.

3. Fii activ

Este adevarat ca fotografiile in care pozezi, in care te uiti fix la camera, ies cel mai bine si sunt foarte clare. Totusi,pentru a lasa eventualii parteneri sa te cunoasca mai bine, ar trebui sa postezi pe site-ul de dating online o imagine in care faci ceva care iti place tie. Poate fi o fotografie in care iti plimbi cainele, citesti sau gatesti.

4. Evita sa postezi anumite fotografii

Chiar daca este tentant sa publici pe profilul tau imagini cu nepotii tai, cu gradina din curte sau cu cei mai buni prieteni, ar fi mai bine sa nu o faci. Nu uita ca este vorba despre profilul tau de pe site-ul de dating online. Oamenii care intra acolo vor sa te cunoasca pe tine in prima faza, nu pe membrii familiei si nici pe prietenii tai. Cel mai bine este sa te rezumi la fotografii in care arati excelent si in care apari singur. Astfel, vei reusi sa atragi mai usor persoane de sex opus, care vor fi impresionate de modul in care arati tu.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply