Matrimoniale

Previziuni astrale generale pentru anul 2014

By decembrie 20, 2013 No Comments

652x450_124902-previziuni-astrale-generale-pentru-anul-2014Te intrebi ce surprize astrale iti rezerva anul 2014? Din punct de vedere astrologic, anul viitor va fi dominat de dorinta de a cunoaste si de a cugeta. Multi dintre nativii zodiacului isi vor limita explorarea universului propriu sau al familiei, pe cand altii vor dori sa plece in lumea intreaga, sa socializeze, sa afle lucruri noi si sa isi extinda orizontul cunoasterii. Comunicarea va fi o aptitudine pe care toti nativii zodiacului se vor concentra in 2014, pe toate caile in care poate ea sa se manifeste.

Berbec
Pentru Berbeci, anul 2014 va fi unul al actiunii si al preocuparii constante asupra propriilor ganduri, conduite si directii in viata. Mai mult decat niciodata, Berbecii vor fi introspectivi si isi vor auto-examina persoana. Incepand cu luna iunie, aceasta atitudine va fi indreptata catre familie si alte persoane apropiate. In dragoste, Berbecii vor cauta confort si nu adrenalina. Se anunta si o instabilitate acuta financiara, insa in privinta sanatatii, nu vor aparea probleme majore.

Taur
La inceputul anului, Taurii vor fi dominati de o dorinta aprinsa de a se izola de lume, in bratele persoanei iubite. Aceasta atitudine poate aduce multe tensiuni sociale, din care nativii vor iesi cu fata curata abia dupa luna iunie. In privinta banilor, anul 2014 poate fi unul risipitor pentru Tauri, care si-ar putea dori o reconversie financiara pentru venituri in plus. In sfera sanatatii, pot sa apara mici probleme de echilibru psihic, din cauza stresului.

Gemeni
Gemenii vor fi foarte determinati sa reuseasca in cariera in 2014, au multe planuri marete, insa va fi nevoie sa munceasca foarte mult pentru a obtine rezultate. In cuplu, noul an vine cu un suflu nou, mult optimism si energie. In acelasi timp, pot sa apara cateva probleme intime, din cauza unor probleme nerezolvate din trecut. In luna mai, pot apara dificultati financiare importante. Cu sanatatea, Gemenii vor sta excelent.

Rac
Racii vor fi plini de initiativa si idei creative la inceputul lui 2014. Au planuri mari si toata determinarea sa le puna in practica. Ca niciodata, acesti nativi vor avea in sfarsit incredere in ei insisi. Si pe plan personal vestile sunt foarte bune, fiind favorizata apropierea profunda dintre parteneri. Financiar, 2014 va fi un an foarte productiv. Ai grija de sanatate, se anunta cateva probleme digestive.

Leu
Pentru Lei, 2014 va fi anul noutatilor si al lucrurilor nebisnuite. Pot sa apara din senin situatii complicate si nemaintalnite, care vor oferi Leilor ocazia sa isi testeze puterea de improvizatie. In cuplu, lucrurile stagneaza, ba chiar se pot ivi neintelegeri aprinse. In cariera, Leii vor avea initiative indraznete, care au toate sansele de a da roade. Sanatatea, insa, poate fi destul de fragila.

Fecioara
Pentru Fecioare, 2014 este un an stimulativ, ce pare sa deschida o noua lume pentru acesti nativi mai degraba statici. Comunicarea cu ceilalti se imbunatateste, astfel ca socializarea va fi mai intensa. In dragoste, va fi una calda, una rece: cand va domni armonia, cand vor rasuna tunete si fulgere. In cariera, este posibil ca Fecioarele sa nu profite de toate oportunitatile care le ies in cale. Sistemul imunitar va fi slabit, deci mare grija!

Balanta
Balantele vor avea o comunicare superioara si complexa cu cei din jur in 2014. Pe plan personal, este posibil ca acesti nativi sa observe ca este nevoie de mai multa munca pentru a face lucrurile sa functioneze intr-o relatie. La serviciu, ajutorul unor oameni influenti poate aduce o evolutie in statutul profesional si o remuneratie pe masura. Migrenele pot fi o problema pentru Balante anul viitor.

Scorpion
Orice informatie primita de Scorpioni anul acesta le va fi de mare ajutor, de aceea ar face bine sa asculte cu atentie ce se petrece in jur. In cuplu, multe intrebari din trecut isi vor gasi raspunsul. Prima jumatatea a anului va fi dominata de munca, iar a doua de recompensele financiare care izvorasc din aceasta. Nu se anunta probleme deosebite de sanatate, insa putina precautie nu strica niciodata.

Sagetator
Sagetatorii se vor confrunta cu multe obstacole si dileme in anul 2014, pe care le vor percepe initial ca fiind de nedepasit. In timp, insa, isi vor da seama ca tocmai aceste dificultati ii ajuta sa evolueze si sa isi depaseasca statutul social. In cuplu, va domni o atmosfera generala de calm si intelegere. Banii se pot inmulti semnificativ, datorita spiritului afacerist pe care il manifesta Sagetatorii anul viitor. Din prisma sanatatii, vestile sunt bune, desi pot sa apara probleme la nivelul aparatului respirator.

Capricorn
In 2014, Capricornii se orienteaza in special catre indeletnicirile casnice. Vor munci mult, dar in special in spatiul domestic (este foarte probabila si achizitionarea unei noi locuinte). Pot sa apara mai multe dificultati de comunicare in cuplu. La locul de munca, lucrurile vor avea tendinta sa stagneze. Banii vin in numar multumitor, insa se pot risipi la fel de repede. Extenuarea ameninta starea de sanatate in 2014 cel mai mult.

Varsator
Vei cauta multe raspunsuri in 2014, iar cand le primesti, vei avea tendinta sa le pui la indoiala veridicitatea. In dragoste, este posibil sa cauti raul acolo unde nu exista, de aceea este important sa incerci sa privesti partea buna a paharului. In cariera, vei gandi neconventional si te vei remarca prin ideile tale stralucite, ceea ce poate sa insemne desigur o evolutie in acest sens. Ai grija de sanatatea aparatului urinar, in 2014 poate fi mai fragila decat oricand.

Pesti
Vei avea multe de oferit celor din jur, care nu se vor da inapoi sa iti rasplateasca generozitatea. In viata intima, va domni tandretea, deci vestile sunt cat se poate de bune pentru anul 2014. Este posibil chiar sa faci un pas inainte in cuplu, fie ca este vorba de casatorie sau aducerea pe lume a unui copil. Vei avea nevoie de mai multa cumpatare pe plan financiar, bugetul va avea tendinta sa se goleasca rapid. Din prisma sanatatii, nu se anunta probleme deosebite, din fericire!

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply