Matrimoniale

Prima intalnire: 6 semne ca te place

By septembrie 8, 2012 One Comment

Dupa multe cautari pe un site de intalniri online, ai intalnit in sfarsit pe cineva cu care esti pe aceeasi lungime de unda. O consideri o partenera potrivita pentru tine, insa nu esti sigur ca sentimentele iti sunt impartasite. Vrei sa descoperi daca te place? Iata sase semne care ii tradeaza simtamintele!

1. Iti zambeste constant

Zambetul este un gest greu de controlat atunci cand te simti excelent in compania cuiva. Prin urmare, daca partenera pe care ai cunoscut-o pe un site de intalniri online iti zambeste in cea mai mare parte a timpului petrecut alaturi de tine, cel mai probabil se simte foarte bine in compania ta.

2. Te priveste in ochi

Daca descoperi ca partenera ta iti cauta privirea si, mai mult decat atat, te priveste frecvent in ochi atunci cand ii vorbesti, este foarte posibil sa ai de-a face cu o doamna sau o domnisoara care chiar este interesata de tine, nu doar amabila.

3. Se joaca cu o suvita de par

La nivel inconstient, joaca unei femei cu o suvita de par este un semnal ca ii placi si, in plus, ca flirteaza! Totodata, gestul partenerei tale de pe site-ul de intalniri online ii tradeaza emotiile si, foarte posibil, incantarea de a se afla in compania ta.

4. Gesticuleaza mult

Tot din cauza emotivitatii cauzate de eventualele sentimente pe care le nutreste pentru tine, partenera ta ar putea gesticula mult mai mult decat o face in mod normal in timpul intalnirii. Aceasta atitudine va denota si faptul ca ii face placere sa discute cu tine.

5. Rade la glumele tale

Atunci cand comunicati pe site-ul de intalniri online, partenera ta iti umplea fereastra de chat cu emoticonuri vesele. Parea, cu alte cuvinte, sa fie amuzata de ceea ce spui. Daca acest comportament se traduce printr-unul similar si in viata reala (mai ales atunci cand glumele tale nu sunt dintre cele mai reusite), te poti declara fericit: te place!

6. Te intreaba cand va fi urmatoarea intalnire

Nu in ultimul rand, vei constata ca activitatea ta pe site-ul de intalniri online a dat rezultate daca o vei auzi intrebandu-te cand urmeaza sa va vedeti a doua oara. Daca nu te-ar fi placut si nu s-ar fi simtit bine la intalnire, poti sa fii sigur ca nu ar fi insistat – nici macar din politete – sa va mai vedeti.

 

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Mae spune:

    Buna Oana, am si eu o problema si sper ca vei reusi sa ma ajuti..de vreo 10 zile 2 smnataapi mi-au aparut niste cosulete in barba, dar nu sunt ca cele de acnee, cred eu, deoarece sunt sub piele dand un aspect putin umflat si rosiatic zonei respective am fost o norocoasa pana acum neavand probleme de acest fel in perioada adolescentei cand majoritatea tinerilor se confrunta cu asa ceva si sincer nu mi-as dori sa am parte de asta acum ai idee ce ar putea fi?? m-am gandit ca datorita ultimei luni in care am tinut post imunitatea organismului a avut de suferit iar o posibila infectie s-ar manifesta in acest fel, dar nefiind medic nu pot sa fiu 100% sigura poate reusesti tu sa-mi dai vreo lamurire si chiar un sfat in acest sens!Te-as mai ruga frumos sa-mi recomanzi un medic dermatolog in care ai tu incredere stiu ca doamna doctor Leventer este un dermatolog cu renume, insa la dansa o programare ar putea fi facuta abia peste cateva smnataapi, iar eu mi-as dori ca dupa sarbatori sa rezolv problm in cazul in care mai persista, de aceea apwe sa-mi dai datele unui medic mai usor de gasit, ca sa zic asa! Iti multumesc frumos!Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

Leave a Reply