Matrimoniale

Prima relatie dupa o despartire: poate deveni marea iubire?

By iulie 25, 2012 No Comments

Statisticile arata ca cele mai multe relatii incepute imediat dupa o despartire au sanse mai mici de supravietuire pe termen lung. Situatia nu este insa o regula, iar daca urmezi cativa pasi simpli prima relatie dupa o despartire poate deveni uneori marea iubire.

Indiferent daca despartirea a fost initiata de tine, de partener sau de amandoi, este important sa-ti acorzi un ragaz pentru a intelege greselile facute si pentru a pregati emotional de o noua relatie reusita. Evita “lipelile” prietenilor pentru o vreme si nu apela imediat la un site de matrimoniale online.

Nu te grabi sa incepi o relatie dupa o despartire dureroasa

Daca te grabesti sa incepi o relatie chiar dupa o despartire care te-a afectat, poti incepe noua etapa din viata ta cu un bagaj emotional care te apasa in continuare si cu vulnerabilitati care te pot impinge sa faci alte greseli majore.

Cauta un partner pe un site de matrimoniale online

Cand nu simti ca este momentul, evita propunerile prietenilor de a-ti aranja intalniri, care se pot transforma intr-o experienta jenanta. In schimb, pe un site de matrimoniale online, poti controla nivelul de comunicare cu parteneri potentiali si te poti obisnui mai rapid cu ideea unei relatii noi.

Nu evita onestitatea

La inceput, comunicarea cu alti oameni in cautarea unui partener pe un site de matrimoniale online poate fi usor dificila, dar atuul important este ca tu alegi momentul in care esti gata pentru o prima intalnire.

Comunicarea online impune cateva limite, dar dupa ce ajungi sa cunosti mai bine pe cineva, nu ascunde situatia ta sentimentala. Daca alegi de la inceput onestitatea fata de tine, dar si fata de oamenii pe care ii cunosti, poti incepe o relatie ce are sanse sa reziste.

Evita sa-ti impui asteptari

Cea mai mare capcana in care poti cadea dupa o despartire neplacuta este sa impui asteptari fata de tine (“Vreau sa gasesc pe cineva nou intr-o luna!”) sau fata de partenerii potentiali, indiferent daca i-ai cunoscut intr-un bar, prin prieteni sau pe un site de matrimoniale online (“Daca nu vrei sa ai fix 3 copii, nu avem ce discuta!”). Iubirea adevarata apare si atunci cand te astepti cel mai putin la ea, iar relatia de dupa despartire se poate dezvolta uneori in marea iubire.

Vei trece mai usor peste despartire si iti acorzi o sansa in plus la marea iubire atunci cand abordezi noua relatie intr-un mod relaxat si deschis, iar pe un site de matrimoniale online ai sanse sa gasesti mai rapid oameni cu care ai o buna compatibilitate.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply