Matrimoniale

Probleme cu care cuplurile se confrunta de sarbatori

By decembrie 29, 2012 No Comments

De sarbatori nu ti-ai programat nicio calatorie? Atunci stii ce te asteapta: reuniuni de familie, discutii aprinse si reguli impuse de altii. Sarbatorile de iarna intaresc cuplul, insa in acelasi timp reprezinta si o perioada stresanta si obositoare. Afla mai jos cum sa faci fata provocarilor sarbatorilor de iarna!

Ambele familii vor sa petreaca sarbatorile impreuna

Una dintre cele mai comune probleme cu care se confrunta cuplurile in perioada sarbatorilor de iarna este faptul ca fiecare familie in parte isi doreste sa isi aiba copiii acasa. Acum este insa momentul potrivit pentru negocieri. De exemplu, intr-un an poti petrece la una dintre familii, iar anul viitor la cealalta familie. De asemenea, daca distantele sunt mici intre cele doua familii, poti petrece o parte din zi la o familie si restul zilei la cealalta.

Este astfel foarte important sa discutati, sa stabiliti din timp programul de sarbatori si sa va anuntati familiile. In acest fel vei reduce si conflictele si discutiile neplacute.

In fiecare an trebuie sa te intalnesti cu rudele

In fiecare familie exista si rude mai putin binevoitoare, mai vorbarete sau mai enervante. Sarbatorile de iarna aduc cu ele si discutii in contradictoriu, sfaturi nedorite si tornade de intrebari indiscrete. Cel mai bine este sa fii hotarat si sa nu te enervezi. In plus, este indicat sa faci echipa cu partenerul tau si sa va sustineti reciproc in momentele mai putin placute ale intalnirilor cu familiile reunite.

In plus, la astfel de intalniri mari este bine sa nu atingi subiecte delicate, precum politica, religie sau bani, care pot degenera in certuri si discutii aprinse.

In casa parintilor, veti dormi in camere separate

Ceea ce inseamna un singur lucru: fara sex de sarbatori! Daca inca nu sunteti casatoriti, familia va incerca din rasputeri sa impiedice orice fel de apropiere intima intre voi. Acest lucru poate creea numeroase frustrari si va poate face sa va simtiti izolati si distanti, in special in aceasta perioada in care aveti nevoie unul de celalalt.

Solutia? Sex la dus. Cu o casa plina de oaspeti, nimeni nu isi va pune prea multe intrebari despre faptul ca usa de la baie este inchisa.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply