Matrimoniale

Profilul sentimental al zodiilor

By aprilie 1, 2013 12 Comments

Profilul sentimental al zodiilorModul in care ne comportam in dragoste poate fi pus pe seama astrelor intr-o oarecare masura. Planetele ne stimuleaza o serie de predispozitii in situatiile care vizeaza trairile si emotiile pasionale, de aceea trebuie sa fim toleranti cu noi insine dupa ce facem un gest necugetat in amor. Iata profilul sentimental al zodiilor si principalele caracteristici ale atitudinii nativilor din zodiac atunci cand se indragostesc.

Berbec
Berbecii abunda in entuziasm cand vine vorba despre iubire, sunt hotarati si accepta situatii pe care alte persoane mai conventionale le-ar evita in mod normal. Cuceresc cu usurinta sexul opus prin energia si farmecul pe care il emana, insa schimbarile bruste de dispozitie si impulsivitatea cad destul de repede in dizgratia partenerilor. Pasiunea fara limite caracterizeaza pe deplin nativii acestei zodii.

Taur
Reprezentantii zodiei taurului sunt foarte implicati in relatiile personale si nu pot evita sa puna suflet in orice amoroasa. Emotiile domina deseori ratiunea in cazul acestor nativi, iar dorinta de stabilitate ii determina deseori sa accepte un partener nu tocmai potrivit lor. Actioneaza din instinct, insa sunt devotati persoanei alaturi de care isi asuma un angajament.

Gemeni
Gemenii au cea mai mare putere de seductie, sunt fermecatori si naturali. Perfectionismul ii determina sa fie instabili si mereu in cautarea unui partener mai bun. Adora spontaneitatea si compatibilitatea intelectuala cu celalalt, iar comunicarea este un deziderat pe care il cauta in mod constant.

Rac
Racii sunt cei mai sensibili si emotionali nativi din zodiac, se ascund in profunzimi inimaginabile in dragoste si pun implinirea personala pe primul plan in viata. Sunt rezervati in a-si manifesta tandretea, deoarece se tem in permanenta de un refuz. Fideli si constanti, racii au profilul familistilor convinsi.

Leu
Mandri, puternici si cu spirit de initiativa, leii sunt rareori refuzati de sexul opus. Stiu sa se foloseasca de farmecele proprii, au o inima generoasa si nu renunta niciodata la antipatii sau simpatii deopotriva. Nu tolereaza infidelitatea si au asteptari mari de la partener. Totodata, nu cer niciodata mai mult decat ei insisi pot oferi.

Fecioara
Fecioarele sunt fiinte rationale, cu o inima deosebit de incapatoare. Au cea mai logica maniera de a iubi din tot zodiacul . Nativii acestei zodii iubesc cu inima si mintea in acelasi timp, sunt delicati si pasionali, fideli si jucausi . Cand se indragostesc, daruiesc totul celuilalt, insa pleaca la fel de repede daca sunt dezamagiti.

Balanta
Balantele viseaza la relatii afective si armonioase, sunt conciliante din fire si adora sa aiba multi admiratori. Diplomati si rafinati, nativii acestei zodii isi aleg cu mare atentie partenerii. Apreciaza relatiile de durata si increderea reciproca.

Scorpion
Scorpionii sunt cel putin la fel de pasionali cum sunt impulsivi. Fiecare relatie a lor este absoluta, unica, de neuitat. Personalitatea lor ii fac atragatori si misteriosi, sunt capabili de gesturi neasteptate de dragul celuilalt, insa intransigenta caracteristica zodiei constituie de multe ori un impediment de-a lungul timpului.

Sagetator
Sagetatorii nu sunt cei mai mari fani ai casatoriei, isi doresc libertate, aventura, activitate si mereu cate ceva nou pe tava. Sunt seducatori, stiu sa flirteze, sunt expansivi si au o predispozitie crescuta spre infidelitate. In schimb, stiu sa respecte si sa se faca respectati.

Capricorn
Capricornii sunt atrasi de parteneri nonconformisti, care sa iasa in evidenta prin aspect, preferinte sau statut. Cauta mereu confirmarile celorlalti, viseaza la lux si comoditate venite la pachet cu tandrete si afectiune. Gradul de posesivitate este foarte ridicat.

Varsator
Varsatorii sunt indragostiti neconventionali, deschisi la toate experientele afective. Sunt increzatori in farmecul propriu, inteligenti, independenti si visatori. Cand iubesc cu adevarat, o fac pe termen lung, cu maxima intensitate. Sunt plini de imaginatie si statornici in relatiile pe care le valorifica.

Pesti
Pestii sunt sensibili, blanzi si maleabili. Senzualitatea lor este subtila si rafinata, care trebuie sa fie descoperita. Nu sunt foarte increzatori in farmecul propriu, de aceea rateaza de multe ori sansa unor relatii reusite. Le place sa daruiasca si apreciaza romantismul si stabilitatea.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply