Matrimoniale

Psihologii te invata cum sa-ti atragi jumatatea

By noiembrie 7, 2016 One Comment

Intr-un club, la serviciu, in vacanta sau pe site-urile de matrimoniale, exista o multime de locuri in care poti intalni o persoana de care sa te simti atras fizic si psihic. Dar totusi, cum faci sa iti gasesti sufletul pereche?

Iata ce spun spihologii ca trebuie sa faci ca sa pregatesti „terenul” pentru marea intalnire:

sentimente-8_jumatatea-spirituala-1

1. Priveste in jur

Pare  evident, dar una dintre cele mai simple modalitati prin care iti poti creste sansele de a intalni pe cineva este de a realiza contact vizual. Multi dintre noi ne simtim inconfortabil atunci cand vine vorba sa dam ochii cu strainii si suntem mai degraba tentati sa abordam exclusiv online o persoana. In felul acesta, insa, pierdem conectarea cu cei din jur la nivel energetic, conexiune care este mai greu de realizat dincolo de ecranul gadgeturilor.

2. Plateste cafeaua unui necunoscut

Poate ca sfatul acesta nu este neaparat valabil pentru femei, ci mai degraba pentru barbati. Esti intr-un bar si te simti atras de persoana care sta singura la o masa in fata ta? Achita-i tu cafeaua comandata. Este un semnal extrem de puternic si deloc ofensator ca o placi. Chiar daca poate lucrurile nu au nicio finalizare, cel putin ai facut un gest frumos.

3. Pregateste-ti mereu casa ta pentru oaspeti

Daca totul e vraiste, iar pe canapea abia daca mai incapi tu, cu atat mai putin o a doua persoana acest lucru poarta un mesaj clar: nu esti pregatit pentru a primi pe cinva in viata ta. In schimb, aranjaza-ti casa ca si cum ai fi mereu gata de oaspeti. Spre exemplu, asigura-te ca ai mereu in sertarul de la baie o periuta noua de dinti sau asaza pe pat inca o perna langa a ta. Aceste lucruri spun ca inima si usa ta sunt deschise.

4. Iesi singur in oras

Atunci cand te afli intr-un grup mare de prieteni nu esti abordabil. In schimb, chiar daca sa stai singur la un bar poate parea ciudat, ai mult mai multe sanse sa pornesti o conversatie cu o persoana straina. Daca te temi ca nu vei gasi subiecte de discutie, poate ca cel mai bine ar fi sa mergi intr-un bar cu televizor. De la imaginile difuzate pe posturile tv se pot initia discutii extrem de vii si de interesante.

5. Calatoreste

Jumatatea ta ar putea fi in celalalt capat al lumii. De aceea, nu e nimic rau in a porni singur intr-o calatorie. Sansele de a intalni o persoana compatibila sunt foarte mari. In plus, oamenii sunt mult mai deschisi la a cunoaste oameni noi atunci cand sunt in vacanta.

Ai descoperit vreun secret al abordarilor care garanteaza succesul?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply