Matrimoniale

Readu-ti la viata profilul de dating online! Iata cum

By iulie 10, 2014 3 Comments

Readu-ti la viata profilul de dating online! Iata cumEsti activa de ceva timp pe Sentimente.ro, ai cunoscut deja o multime de oameni interesanti si ai iesit la mai multe intalniri decat iti inchipuiai initial. De la o vreme, insa, pari sa bati pasul pe loc? Nu te ingrijora: se prea poate doar sa ai nevoie de o mica schimbare. Iata cum iti readuci la viata profilul de dating online pentru a oferi un suflu nou vietii tale amoroase!

Schimba-ti fotografia de profil

Una dintre cele mai simple si eficiente metode de a-ti readuce la viata profilul de dating online este de a-ti schimba fotografia de profil. Ideea se va dovedi cu atat mai inspirata daca imaginea cu care iti ilustrezi profilul a implinit deja “venerabila” varsta de peste 1 an – nu degeaba viata ta amoroasa pare sa stagneze; daca nu iti modifici poza de profil macar o data la cateva luni, risti sa transmiti mesajul ca, de fapt, nu esti tocmai implicata in activitatea de dating online.

Asadar, alege sa iti updatezi profilul cu o fotografie cat mai recenta, reusita, dar naturala, care sa te surprinda intr-o ipostaza care te reprezinta (ideal, nu excesiv de serioasa, nici incruntata, ci dimpotriva).

Completeaza-ti temeinic profilul

Ai “gauri” in profilul de dating online? A cam venit momentul sa le umpli! Nu este cazul sa dezvalui totul despre tine in descrierea pe care o oferi, insa este important sa furnizezi suficiente detalii pentru ca potentialii parteneri sa isi poata face o idee cat mai clara despre cine esti, ce iti doresti si daca sunteti sau nu compatibili. Astfel, iti maresti considerabil sansele de a fi contactata de mai multi useri (potriviti) Sentimente.ro, ceea ce inseamna, implicit, mai multe sanse sa iti gasesti Marea Iubire.

Extinde-ti criteriile de cautare

Daca pana acum frunzareai Sentimente.ro in cautare de posibili parteneri in functie de varsta si oras, n-ar strica sa iti extinzi criteriile pentru a te bucura de rezultate mai relevante. Spre exemplu, te poti folosi de “cautarea ideala”, care iti returneaza rezultate conform detaliilor pe care fiecare user le-a trecut in sectiunea “Ce caut”. La fel de bine, utilizeaza “cautarea avansata”, care iti returneaza rezultate relevante in functie de orice informatie trecuta in profilul utilizatorilor, de la educatie la religie, atuuri fizice si zodie.

Foto: singleparents.about.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • george spune:

    Nu este corect,sa fim taxati aiurea pentru mesaje care nu sunt decat fictiv in casuta,sau pentrua contacta pe cineva…am fost pacalit sa platesc 1 luna degeaba…

  • Marin Elena spune:

    Nu cred ca este corect sa nu avem nicio forma de acces decat daca platim. Era mai corecta vechea politica a site-ului unde totusi avea acces orice amarat care isi dorea sa nu mai fie singur. Nu credeti ca ar trebui sa mai reflectati?

  • Cristian Pop spune:

    Consider ca am platit pt. o luna AIUREA . . . Nu am nici un acces la comunicare cu persoanele ce ma contacteaza . . . FERITI – VA SA PLATITI CA LA FETE ( inainte ) . . !

Leave a Reply