Matrimoniale

Reguli de eticheta pe un site de intalniri online

By iulie 10, 2012 No Comments

Site-urile de intalniri online par locuri in care nu trebuie neaparat sa tii cont de anumite reguli, insa in realitate, intalnirile online sunt la fel de importante ca cele din viata de zi cu zi.

Daca ti-ai facut cont pe un site de intalniri online trebuie neaparat sa tii cont de un set de reguli de eticheta si sa le respecti fara doar si poate. Iata-le pe cele mai importante.

Fii respectuos

Nu toata lumea are aceleasi viziuni ca si tine, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa arati lipsa de respect fata de ceilalti, cu atat mai putin pe un site de intalniri online. De cele mai multe ori, aceste lucruri nici nu sunt o alegere ci sunt impuse familie, de societatea in care traim etc.

Arata respect in orice conversatie si intalnire online, mai ales daca astepti acelasi lucru din partea userilor cu care discuti.

Fii sincer

Desi oamenii sunt in general reticenti in postarea informatiilor pe internet, trebuie sa stii ca este foarte important sa completezi cu date corecte profilul tau de pe site-ul de intalniri online. Site-ul iti va proteja datele personale si va arata celorlalti useri doar ceea ce iti doresti tu.

In plus, imagineaza-ti cat de neplacut ar fi ca toti ceilalti sa posteze informatii mincinoase despre ei si cat de dezamagit ai fu sa descoperi ca o persoana cu care vorbeai de mult timp pe site-ul de intalniri online are o alta varsta in realitate.

Raspunde prompt

Daca cineva iti scrie si nu esti la computer in momentul respectiv sau nu esti acasa, ar fi bine sa raspunzi de indata de citesti mesajul. Astfel, vei lasa impresia ca esti o persoana careia nu ii pasa si nu da importanta. Este foarte posibil ca din acest motiv sa ratezi sansa unei relatii serioase cu o persoana potrivita pentru tine.

Reguli generale

Evita sa postezi pe site-ul de intalniri online fotografii jignitoare, cu tenta religioasa, politica, rasista sau sexuala. Rezuma-te la scopul de a-ti gasi un partener, fara sa incerci sa iti impui punctul de vedere intr-unul dintre subiectele care poate provoca adevarate polemici si care iti pot distruge sansa de a avea o relatie cu o persoana pe care chiar o placi.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply