Matrimoniale

Reguli de precautie pentru o intalnire online cu iubitul

By iunie 6, 2012 2 Comments

Cand esti departe de barbatul iubit, internetul pare calea cea mai usoara de comunicare. Cu toate serviciile de messenger, ai o multime de optiuni pentru niste intalniri online de neuitat. Exista, insa, cateva reguli de care ar trebui sa tii cont cand comunici cu iubitul tau pe internet.

Stabileste data intalnirii

Stabileste o data si o ora de comun acord, astfel incat sa sa va programati amandoi aceste intalniri online. Cand nu aveti un program bine stabilit, pot interveni factori care sa strice momentul. Daca intreruperile se repeta, situatia poate deveni frustranta. Tine cont de diferentele de fus orar, acolo unde acestea exista, deoarece la inceput persoana iubita poate fi dispusa sa faca sacrificii, dar, in timp, oboseala se va acumula. Este valabil si in cazul tau. Nu risca sa va certati pentru ca ati ales o ora inadecvata.

Asigura un mediu placut si sigur

Asigura-te ca ai intimitate deoarece nimic nu este mai enervant decat sa intre cineva peste tine in camera in timpul unor intalniri online si sa asiste la discutia cu iubitul tau. Daca vrei si mai multa intimitate, foloseste casti si un microfon bun, in care nu trebuie sa vorbesti tare pentru a te face auzita.

Cere-i si lui sa se asigure ca poate vorbi linistit, in deplina siguranta. In acest fel elimini surprizele neplacute din partea altora. Scopul unor intalniri online este de a va bucura de celalalt nestingheriti, beneficiind de un timp numai al vostru.

Webcam-ul, o tentatie periculoasa

Daca folosesti webcam-ul, ar fi bine sa ai o conexiune sigura si sa setezi corect optiunile de confidentialitate. In caz contrar, risti ca imaginile sa ajunga la oameni care iti pot face mult rau. In special daca aveti de gand sa va satisfaceti vreo fantezie erotica ar trebui sa fii foarte prudenta cu folosirea camerei web. Webcam-ul constituie o comunicare personala, in intimitatea locuintei tale si cel mai probabil nu doresti ca si altii sa te poata vedea. Stai invisible daca nu vrei sa fii abordata de ceilalti prieteni de pe messenger.

Pregateste accesoriile necesare

Daca vrei sa ai cat mai multa libertate de miscare si sa te bucuri de confort maxim, foloseste un laptop pentru aceste intalniri online. Te vei putea plimba prin casa, fara sa fii nevoita sa stai tot timpul in fata calculatorului. Daca nu ai laptop sau tableta, adu-ti apa sau alte lucruri de care ai putea avea nevoie. In cazul unor intalniri online cu persoana iubita, sunt deranjante intreruperile atunci cand trebuie sa iesi din camera pentru a lua ceva.

Daca va este dor unul de celalalt, luati masa impreuna, pe internet. In acest fel, nu doar veti petrece timpul impreuna, dar veti face si ceva ce obisnuiati atunci cand nu erati departe.

Inaintea unor intalniri online cu iubitul, asigura-te ca ai toate cablurile necesare, ca merg bine perifericele si ca viteza la internet este suficient de mare pentru a asigura o comunicare cursiva.

Variaza activitatile

Dupa o vreme, niste intalniri online care erau extrem de frumoase la inceput se pot banaliza. Nu abuza de aceste intalniri si gaseste mereu ceva nou de facut si de discutat.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Kisa spune:

    Noi il avem pe unu’ care a pronuntat din graeesla cuvantul; sa fie cam un an de atunci. De cand cu nefericitul eveniment, portarii au grija sa-l tina in fiecare dimineata cate un sfert de ora la control. Noua ni se pare putin. Nenorocitul! 🙂

  • Kartik spune:

    e primul din smetseu, profi noi si vreau sa stiu ce vor de la mine dar probabil o sa ajung pe la voi mai devreme sau mai tarziu. caut-o pe una mica cu parul mare )

Leave a Reply