Matrimoniale

Reguli pentru a trece cu bine de prima intalnire cu ai lui

By decembrie 27, 2012 No Comments

Prima intalnire cu parintii iubitului tau se poate transforma intr-o experienta placuta, daca stii cum sa faci o impresie buna. Daca pana acum nu ai avut ocazia sa ii cunosti pe parintii partenerul tau, Craciunul este un prilej nemaipomenit pentru a face acest pas important pentru viitorul relatiei voastre. Iata cateva reguli pe care este musai sa le respecti daca vrei sa fii primita cu bratele deschise in familia iubitului tau, pe care l-ai descoperit pe un site de intalniri online.

Invata cate ceva despre ai lui inainte de a-i cunoaste personal

Aceasta este o regula de aur. In timpul conversatiilor cu iubitul tau, incearca sa ii pui intrebari decente despre parintii lui. Afla daca sunt glumeti sau seriosi, moderni sau conservatori. Astfel, vei sti cum sa procedezi in momentul in care ii intalnesti personal de Craciun.

Fii diplomata si nu vorbi mai mult decat este cazul

Daca prima intalnire cu ai lui este de Craciun, trebuie sa te porti cu maxima diplomatie, mai ales daca in preajma sunt si alte rude. Stii doar ca uneori, fratii, surorile sau matusile pot carcoti mai mult decat parintii.

Poveste-le despre tine doar atat cat sa-si faca o impresie. Tine cont ca de Craciun atmosfera este festiva si nimeni nu vrea sa se plictiseasca ascultand povestile tale despre cum te-a pedepsit mama cand ai spart un bibelou.

Cand curiozitatea alor sai atinge cote alarmante, spune-le ce studii ai, unde lucrezi si ce fac parintii tai, dar evita sa dai detalii picante despre relatia ta cu iubitul “gasit” pe siteul de intalniri online.

Imbraca-te decent si coafeaza-te

La prima intalnire cu ai lui, mai ales daca este de Craciun, este indicat sa te coafezi si sa te imbraci decent. Poti purta fusta, insa evita ca aceasta sa fie prea scurta. De asemenea, evita bluzele care iti scot sanii in evidenta. Daca obisnuiesti sa te machiezi, alege un machiaj subtil, pentru a nu lasa impresia ca ai iesit la agatat.

Evita sa te implici in discutii contradictorii

La prima intalnire cu ai lui este bine sa eviti implicarea in discutii contradictorii. Gandeste-te ca trebuie sa patrezi cadrul festiv si armonia.

Nu-ti arata supararea, daca ea exista

Chiar daca te deranjeaza anumite lucruri la parintii iubitului tau, evita sa arati ca esti suparata si nu-l forta sa plecati. Atitudinea pozitiva si zambetul trebuie sa te insoteasca pe tot parcursul intalnirii, daca vrei sa treci cu bine de acest hop.

Tu ce amintiri legate de prima intalnire cu parintii lui ai pastrat?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply