Matrimoniale

Renunti la profilul de matrimoniale cand incepi o relatie?

By octombrie 14, 2012 5 Comments

Un detaliu important atunci cand incepi o relatie cu cineva cunoscut pe un site de matrimoniale este ce faci cu contul. Renunti la profilul de matrimoniale cand incepi o relatie? Conteaza daca profilul de dating este pe un site de matrimoniale din Romania sau din strainatate?

In mod evident, cand esti intr-o relatie stabila, este nepotrivit sa ai un cont activ pe un site de matrimoniale, din Romania sau din strainatate, dar momentul cel mai potrivit pentru renuntarea la el difera de la persoana la persoana.

Este o idee buna sa renunti la profilul de matrimoniale?

Daca ai folosit cu succes profilul de matrimoniale si incepi o relatie, astepta mai intai sa vezi care este evolutia ei. Cele mai multe site-uri de matrimoniale, din Romania sau din strainatate, iti permit sa-ti transformi contul intr-unul inactiv, sau cel putin sa nu mai apari in cautari.

Poti chiar mentiona in profilul tau ca ai o relatie in momentul de fata, atunci cand te-ai hotarat sa nu mai cauti momentan un nou partener deoarece relatia ta incepe sa devina serioasa. Stergerea completa a contului este insa o miscare impusiva dupa doar cateva intalniri.

Cand ai cunoscut partenerul actual pe un site de matrimoniale, din Romania sau din strainatate, va fi probabil curios si iti va verifica activitatea online dupa primele intalniri. Daca sentimentele devin tot mai puternice si sunt reciproce, iar contul tau de matrimoniale activ pare sa fie o problema pentru partener, il poti dezactiva temporar.

Pentru unii oameni, profilul pe un site de matrimoniale din Romania este mai problematic atunci cand ramane activ, altii sunt deranjati mai mult de alte site-uri, inclusiv de faptul ca nu apari pe Facebook ca “intr-o relatie”.

Poti cere partenerului sa renunte la contul de matrimoniale?

O problema la fel de dificila apare cand tu crezi ca ai o relatie stabila, insa partenerul isi mentine o activitate activa online pe diferite site-uri de matrimoniale. In principiu, ai motive de ingrijorare doar daca este vorba de un site de matrimoniale din Romania. Site-urile din alte tari, folosite pentru comunicare la distanta, nu sunt la fel de problematice.

Inainte sa ceri partenerului sa renunte la un profil de matrimoniale, din Romania sau international, analizeaza mai intai progresul relatiei tale si limitele stabilite de comun acord. Pentru multi, aceasta rugaminte simpla ar putea insemna o tentativa din partea ta de a le restrictiona libertatea si vor protesta, lucru ce poate crea tensiuni in relatie.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Alizon spune:

    Salut! Acum ti-am descoperit blguol (cautatnd despre produsele de la Flormar) ). Si mi s-a parut interesant ce ai scris, asa ca am vrut sa vad si alte postari. Si am dat de asta Parca as fi scris-o eu

  • Justina spune:

    In primul rand depndie de cat de activi sunt prietenii vostri. In al doilea, depndie cat de mult comunici cu prietenii tai like/comentarii/distribuiri. Multi dau like, pentru ca si tu le-ai dat lor (s-a mutat hi5-ul pe facebook). Si in cea mai mica parte, da. Se poate ca si numarul de prieteni sa impresioneze’, desi n-as crede. Stiu destui oameni care au aproape 5000 de prieteni si sunt activi de parca ar avea 500.ceţi place? 0

  • Hazem spune:

    In primul rand dneipde de cat de activi sunt prietenii vostri. In al doilea, dneipde cat de mult comunici cu prietenii tai like/comentarii/distribuiri. Multi dau like, pentru ca si tu le-ai dat lor (s-a mutat hi5-ul pe facebook). Si in cea mai mica parte, da. Se poate ca si numarul de prieteni sa impresioneze’, desi n-as crede. Stiu destui oameni care au aproape 5000 de prieteni si sunt activi de parca ar avea 500.c38ec5a3i place? 0

  • piriclontz spune:

    nu,categoric nu

  • Magdalena spune:

    Asta inseamna ca, daca dupa indelungi cautari, am gasit persoana potrivita ar trebui sa-mi fac inactiv profilul de matrimoniale? Mda…poate doar atunci cand voi fi foarte sigura de intentiile lui. Altfel, nu as renunta la cautare.

Leave a Reply