Matrimoniale

Respingerea, inamicul succesului in dating online: cum ii faci fata

By septembrie 11, 2014 No Comments

Respingerea, inamicul succesului in dating online cum ii faci fataRespingerea doare de fiecare data. Oricat de experimentata ai fi, niciodata nu este placut sa te confrunti cu ea, efectele sale in sfera amoroasa fiind uneori atat de crunte, incat te pot determina sa nu iti mai doresti sa cauti Iubirea, doar pentru a evita suferinta. Din fericire, exista metode eficiente care te pot ajuta sa gestionezi respingerea in amor si sa eviti sa iti pierzi speranta.

 

 

 

Adopta o atitudine relaxata

Cand chiar iti place de un El, cunoscut pe Sentimente.ro sau nu, poate fi dificil sa nu te entuziasmezi peste masura si sa nu incepi sa ii analizezi fiecare gest, vorba etc. Dar, pentru a te feri de o dezamagire ulterioara, cel mai bine este ca, la inceputul datingului, sa adopti o atitudine cat mai relaxata, de “ce va fi, va fi”.

Astfel, eviti sa proiectezi asupra lui calitati si sperante la inaltimea carora, in aceasta etapa a relatiei, nu ai de unde sa stii daca el se va ridica. In scurt timp, ar trebui sa iti dai seama daca el merita sa investesti sentimente sau daca ar fi mai bine sa cauti pe altcineva.

 

Atentie la conversatiile lungi inaintea primei intalniri

Respingerea sau constatarea faptului ca, de fapt, nu exista pic de chimie intre voi va fi cu atat mai dureroasa dupa prima intalnire daca, in prealabil, ai apucat sa te entuziasmezi (vezi mai sus) comunicand ore in sir cu el la telefon, spre exemplu.

Daca v-ati cunoscut pe Sentimente.ro, comunicarea este inevitabila, dar nu si intimitatea favorizata de dezvaluirile personale etc. Asteapta primele intalniri pentru a trece la urmatorul nivel de comunicare; astfel, ai mai multe sanse sa suferi mai putin daca lucrurile nu ies asa cum ti-ai dori.

 

Iesi cu mai multi barbati in acelasi timp

Pentru a nu pune presiune asupra unei singure potentiale relatii, iesi cu mai multi barbati in acelasi timp. Experienta poate fi cu adevarat distractiva si educativa, in acelasi timp, intrucat te va ajuta sa iti clarifici foarte bine ce anume vrei de la un barbat si ce anume nu poti tolera sub nicio forma.

Iar respingerea nu va mai fi o problema in acest caz, fiindca, daca unul dintre partenerii tai decide sa nu va mai vedeti, tu vei avea la dispozitie alte variante!

 

Tu cum gestionezi respingerea in amor?

 

Foto: sheknows.com

Hai pe Sentimente

Leave a Reply