Matrimoniale

Romantic incurabil: mici dovezi de iubire pe care iubitul tau ti le arata

By iunie 11, 2013 No Comments

romantin incurabilCine spune ca intre barbati si romantism nu exista nicio legatura se insala amarnic. Chiar daca nu vin in fiecare seara cu un buchet de flori acasa, chiar daca nu cumpara cadouri decat o data pe an si atunci din benzinarie, barbatii sunt romantici incurabili. Sunt multe alte dovezi de iubire pe care le arata si prin care vor sa demonstreze ca au un suflet sensibil si dragastos. Si iubitul a facut sau urmeaza sa faca mici gesturi romantice pentru tine, gesturi care ii tradeaza afectiunea si iubirea.

Prepara micului dejun
Poate ca nu ii iese cea mai buna omleta din lume, insa cand iubitul tau se straduieste sa-ti pregateasca micul dejun in weekend si te trezeste cu o cafea tare si aromata, inseamna ca vrea sa-ti arate cat de mult te pretuieste. Este un gest mic, insa semificatia lui este mare si demna de toata aprecierea ta.

Preia o parte din treburile casnice
Multi barbati fug de treburile casnice si ar da orice sa nu puna aspiratorul in priza. Daca iubitul tau obisnuieste sa preia o parte din sarcinile tale casnice, adica spala vasele in locul tau, aspira pardoseala si schimba lenjeria de pat, pentru ca tu sa poti merge linistita la salon, inseamna ca incearca sa-ti arate ca te iubeste. Pentru el, astfel de gesturi sunt dovezi supreme de iubire.

Organizeaza o vacanta romantica fara sa te anunte
Ti s-a intamplat ca iubitul tau sa te anunte ca in cateva ore urmeaza sa plecati intr-o vacanta romantica la munte sau la mare? Te poti considera o norocoasa, intrucat ai langa tine un partener care te iubeste si care, prin gesturi spontane, incearca sa-ti arate dragostea pe care ti-o poarta, incearca sa aduca un element de noutate in relatie.

Este atent la preferintele tale
Iubitul tau stie ca esti innebunita dupa un desert anume si din cand in cand ti-l cumpara doar pentru a vedea cat de mult te bucuri cand il gusti? Chiar daca lui ii plac cerealele cu scortisoara si miere, cumpara cereale integrale, pentru ca stie ca acestea iti plac tie? Nu ai nevoie de alte dovezi de iubire. Este clar ca partenerul tau este un romantic incurabil si ca gesturile tandre nu vor lipsi niciodata din relatia voastra.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply