Matrimoniale

Secretul ascuns al romancelor

By iunie 26, 2013 26 Comments

secretul romancelorDesi isi doresc sa para independente, sunt sigure pe ele si nu-si ascund defectele, romancele sunt mai traditionaliste decat am crede, arata un sondaj al site-ului de matrimoniale Sentimente.ro. Astfel, mai bine de jumatate din respondentele la acest studiu au declarat ca barbatul este capul familiei. Deloc suprinzator, pe de alta parte, sexul opus isi asuma rolul de cap al familiei in proportie de peste 70%.

In ciuda faptului ca barbatii se vad responsabili de familie, tot mai multi isi amintesc de necesitatea romantismului in relatie. Astfel, 35,2% din respondentii Sentimente.ro au declarat ca barbatul este mai romantic decat femeia in cuplu. Reprezentantele sexului frumos nu sunt tocmai de acord cu aceasta afirmatie, doar 12,5% fiind de parere ca barbatii isi asuma doza de romantism dorita de acestea, prin urmare sexul tare ar trebui sa mai munceasca la acest aspect.

Mai mult, desi rata divorturilor este in crestere, romanii considera ca, intr-o relatie serioasa, casatoria este un pas important si obligatoriu. Mai exact, 53,3% din reprezentantele sexului frumos si 56,4% din barbati spun ca oficializarea relatiei este necesara. Intr-o proportie covarsitoare (peste 80%), ambele sexe sustin ca gelozia dauneaza unei relatii, asa ca incearca sa-si infraneze astfel de porniri toxice.

Pana aici insa, studiul Sentimente.ro a mai aratat ca atat femeile (90%), cat si barbatii (83%) isi doresc sa gaseasca online un partener la care sa vina seara acasa, nu o distractie de o noapte.

Sondajul Sentimente.ro a fost desfasurat online, in perioada 22 – 31 mai, pe un esantion de 10.856 de respondenti.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • predescu cristian spune:

    Caut o relatie serioasa cu o fata sa doamna care isi doreste acelasi lucru 28-40 ani rog seriozitate 0736387781

  • Ned spune:

    Ca barbat nu se merita sa-ti pierzi timpul pe site-uri de prietenii / matrimoniale sperand sa intalnesti ceva , pentru ca nu vei gasi nimic serios.
    Toate sunt numai dupa interese ,cauta barbatii bine situati material sau straini si nimic altceva, daca ai noroc sa-ti raspunda vreuna la salut atunci trebuie sa te consideri ff norocos.
    Va spun sigur ca este o pierdere de vreme si iluzii desarte pentru barbati, mai multe sperante poti sa-ti faci la LOTO decat la site-urile de matrimoniale

  • CIobanu spune:

    dragi mei…..razboiul dintre sexe nu se va termina niciodata….haideti totusi sa daruim,sa iubim sa fim responsabili si sa nu mai avem asteptari desarte….sa acordam incredere celor din jur si multa dragoste….si asta vom primi

  • Danyco spune:

    Mult adevar

  • traian1 spune:

    romancele au ajuns rapandule,virginitatea lasata de Dzeu este luata in deridere,asta e femeia din RO,o femeie usoara,nu vreau s zic curva

  • Guru spune:

    SI INCA CEVA: DACA NU AI MACAR O POZA PE UN SITE DE DATING ATUNCI PIERZI TIMPUL DE POMANA.Din start dai de inteles ca ceva nu este in regula cu tine,ca esti complexata si nesigura pe tine!

  • Guru spune:

    As mai avea de adaugat faptul ca foarte multe femei membri pe acest site se poarta de parca ar fi pe Facebook.
    Daca doriti doar sa va mai puneti niste poze pe net cautati totusi retelele de socializare. Cand te afli pe un site de dating atunci poarta-te ca atare:ai curajul si raspunde macar unui mesaj venit din partea cuiva care-ti inspira incredere. Daca nu risti nu ai cum sa cunosti pe nimeni! Nu inteleg de ce,daca esti invitata intr-un loc public stai in dubii? Inseamna ca ai vrea dar te simti bine si asa….atunci ramaneti fetelor asa,adica singure! Ganditi-va ca toti am vrea niste garantii dar cine sa le ofere? Se mai spune ca” Hotului de Hot e frica!” Eu va doresc noroc la NEINCREDERE….

  • leuldeur spune:

    ” Femeia este ca focul :se stinge cand ai mai mare nevoie de ea Asa se explica de ce intotdeauna dragostea vine tiptil si pleaca trantind usa !”

    Pentru ca nu pot intra intr-o discutie puerila,va supun dezbaterii o teza ( valabuila si pentru barbati).

    EDUCATIA – ELIXIRUL VIETII LUNGI

    Deviza mea :
    “Intr-o minte ingusta se sugruma si cea mai tare ideie!”

    Cunoastem cu totii teorema conform careia in spatele fiecarui barbat de succes se ascunde o femeie puternica, insa ne e mai putin cunoscut faptul ca in spatele fiecarui barbat care traieste mult se afla o femeie instruita.

    O femeie educata poate oferi mai mult decat o conversatie interesanta. Aceasta influenteaza in bine sansele la o viata lunga, atat pentru ea cat si pentru partenerul de viata, rezulta dintr-un studiu realizat de catre Dr. Robert Erikson si Jenny Torssander, cercetatori in cadrul Institutului Suedez de Cercetare Sociala din Stockholm. Mai mult decat atat, educatia partenerei de viata pare sa influenteze durata de viata a unui barbat chiar mai mult decat propria educatie, raporteaza suplimentul de sanatatea al BBC NEWS.

    Studiul a fost realizat asupra 1.5 milioane de angajati suedezi cu varste cuprinse intre 30 si 59 de ani si a descoperit ca un barbat a carui partenera de viata nu a terminat studiile liceale are cu 25% mai multe sanse sa moara mai repede decat un barbat a carui partenera are studii superioare. Bineinteles ca nivelul educatiei are o influenta pozitiva si asupra vietii femeii; o femeie fara studii superioare are cu 53% mai multe sanse sa moara mai repede decat o femeie cu educatie universitara.

    Motivul e urmatorul: cu cat o femeie e mai bine educata cu atat e mai probabil ca aceasta sa inteleaga nevoile familiei sale si sa se ocupe de sanatatea acesteia. Dupa cum precizeaza raportul studiului “in general femeile isi asuma mai multe din responsabilitatile casei decat barbatii, prin urmare educatia femeii ar putea fi mai importanta pentru stilul de viata al familiei -spre exemplu cand vine vorba de obiceiurile alimentare (care,la randul lor,influenteaza starea de sanatate)- decat educatia barbatului.”
    Dr. Erikson a elaborat informatiile intr-o discutie cu Reuters Health declarand: “Putem sa presupunem cu usurinta ca femeile cu educatie superioara au sanse mai mari sa descopere toate mesajele importante referitoare la sanatate care circula in societate si multe din ele sa le aplice in propria familie.”

    Acelasi studiu mai arata ca si barbatii pot influenta in bine durata de viata a partenerei. Pozitia sociala a sotului, instructia universitara ,prestigiul si faima profesionala determinata de ocupatia acestuia (si venitul lui), au o influenta mai mare asupra duratei de viata a partenerei decat propria ocupatie. In plus, barbatul este cel care poate da mai multa incredere femeii,mai ales in momentele delicate,sau dificile.Si uite asa,probabil ca nu intamplator, barbatul a fost catalogat drept “capul familiei”,daca nu virtual cel putin pe rolul fiscal.

    In consecinta,dragi barbati,cand vreti sa va intemeiati o familie,nu mai umblati dupa femei foarte frumoase cu balcoanele bine pozitionate sau picioarele izvorand direct din plombe , nici dupa cele cu multi bani,case masini si parinti cu conturi grase ,ci cautati una educata,bine instruita ca veti trai mult si veti fi mandri de voi.

    Si nu uitati constatarea mea: “O femeie frumoasa dar neinstruita ramane totusi….o femeie cu un trecut frumos ; o femeie desteapta ramane desteapta toata viata !(c.m.)
    Leul Crestin

    • simina spune:

      Mi-a placut “constatarea ta” , Leule Crestin, iar citatul cu ideea….e genial !

    • joana_b spune:

      Si totusi, aspectul fizic conteaza foarte mult, niciodata nu o sa abordezi o femeie urata.

      • simina spune:

        Ai dreptate, intotdeauna ceea ce lasa prima impresie este aspectul fizic, dar apoi…………”
        Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul cca 15 minute
        Dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva.” O. PALER

        • Zap spune:

          Poti sa fi Einstein daca nu arata cat de cat decent degeaba, sa fim seriosi.
          Si educatia poate duce la aroganta – o trasatura extrem de comuna la femeile foarte educate…si foarte deranjanta.

  • anonymus spune:

    “Secretul ascuns” – serios?! Un secret poate fi altfel decat “ascuns”?! Te pomeni ca or fi si secrete semiascunse, semipublice, publice, cvasipublice, ca si publicate pe indicatoare de circulatie – ca sa se justifice adjectivul “ascuns”.

  • anonim 2 spune:

    Probabil ati gasit una care o face pe bani, doar acelea dau asemenea raspunsuri, iar daca ati observat romancele s-au mai “reprofilat” in ultimele doua decenii, degeaba esti un roman vajnic,mai instarit sau mai “tzapan pe picioare”, ca tot bosorogul cu bani mai multi si din strainatate are mai mare trecere si mai mult succes in fatza lor, pt. simplul motiv ca este mai “civilizat”, iar tu, ca roman, te comporti de multe ori la modul ”mioritic” original, si vei fi trimis la plimbare sau tratat ca atare, cam asta patzesc multi, a cauta fericirea inseamna ceva abstract dupa parerea mea.

    • ioana spune:

      I-mi pare nespus de rau pentru cei care au fost trasi in teapa prea mult ca de aici vine neincredera.Dar,nu mai generalizati si nu mai fiti rasisti de gen.Exista atat barbati cat si femei materialisti.trebuie CAUZA la radacina daca vreti sa nu mai atrageti persoane care profitasau se prefac.

    • Anonim spune:

      persoanele care le simtzitzi curve…ignoratile….asa este normal si firesc….cereti-le id-ul lor, e-mail, numele de pe alt site……vedetzi-va cu ele la web…..si nu aruncatzi banii pe fereastra pentru nishte curve penale care apar pe oriunde pe internet….nu divulgatzi venitul vostru, chiar daca avetzi o situatzie materiala buna….iubirea adevarata se simte, prin atractie….nu platind sau cumparand….postati-le acelei persoane, cele mai josnice cuvinte, cand atzi simtzit ca este pe interese si este materialista….aflatzii macar numele si prenumele de pe facebook sau alt site, dupa care umilitzi-o…cu astfel de persoane, liniste in tr-o relatzie sau in casa voastra, nu vetzi avea in veci….o persoana simpla, modesta, cu educatzie, conteaza mult mai mult, cu o simpla poza postata, dar , intradevar reala, nu decand avea femeia, 20 de ani…supla si nu mai stiu eu cum…..sharle sunt peste tot….cu foamea in gat….prosti sunt barbatzii care se lasa dushi de sevraj…..nici acest site , nu este de laudat…..sunt alte site-uri, mult mai libere si mai interesante, care nu isi castiga existentza prin mici abonamente, ci doar prin publicitatea postata pe ici, pe colo….aviz : SENTIMENTE .RO….asha este…..nu mai trimitetzi fel si fel de mesaje: ti-a trimis X- FEMEIA UN MESAJ, DACA VREI SA IL CITESTI, TREBUIE SA TE ABONEZI, SA FACI ASTA….PROSTEALA PE FATZA PTR PROSTII CARE PUN BOTUL…MAI SLABI DE INGER…..

    • Anonim spune:

      Draga domnule, fericirea ne-o gasim in interiorul nostru! Barbatii romani cred ca numai pentru faptul ca sunt barbai, trebuie sa fie acceptati de o femeie. Ca sa ajungi la fericire, trebuie sa te evaluezi ca barbat si sa cauti ceea ce cu adevarat ti se potriveste. Voi cautati femei- fantasme: frumoase,destepte,cochete,gospodine,descurcarete, etc. etc. ….pretioase… Dar v-ati intrebat voi insiva, domnilor, daca voi puteti oferi aceleasi calitati acelor femei??? O femeie inteligenta va cauta intotdeauna sa se capatuiasca, nu sa traga la jug! Nimeni nu e dispus la sacrificii benevole inchinate unor barbati necunoscuti, cruci inutil de purtat pe umeri…Femeile care cauta “bosorogi” bogati in alte tari, nu sunt capabile sa ofere. Si ele, ca si dvs., d-lor barbati, merg cu mainile in buzunar la pomul laudat…. :)))….. Ceea ce se seamana, se aduna! Dragostea, iubirea, vin sub impulsul admiratiei fata de o persoana… nu te poti indragosti de o nulitate….

  • ionutionut84 spune:

    Draga Sentimente.ro cuvantul INSA se pune intotdeauna inaintea unei idei sau inaintea unei continuari in fraza asa incat trebuia sa scrieti: Insa pana aici, etc
    Tocmai ca barbatii responsabili creeaza si pastreaza romantismul in familie.
    Nu este adevarat ceea ce sustineti adica faptul ca un barbat intr-o familie este responsabil si alt barbat in alta familie este romantic sau poate ca nu lucreaza si nua duce bani acasa ca de la voi asa se intelege.
    Este adevarat ca barbatul responsabil creaza si pastreaza in familia sa romantismul.

  • pacurar cornelia spune:

    Se pot spune multe despre aceste site-uri,dar asta ar insemna sa ocup prea mult spatiu.Eu cred,ca majoritatea celor care se afla inscrisi,au o relatie acasa,oficiala sau mai putin oficiala ! de aceea toti apar cu alte date inclusive cu pseudonime si fara poza .La urma urmei,totul este un joc,la unii s-ar putea sa fie cu noroc !

  • Anonim spune:

    am gasit o persoana care avea mai multe anunturi pe mai multe saituri in urma multor sapaturi am dat de ia fara sa investesc un ban lund contact cu ia stiti ce mi a spus ????la intrebarea mea ::nu va suparati am gasit??//mai este valabil anuntul “” mi sa raspun ;;;asta cautati totii ,oare se merita sa investesti cautand fericirea si sa primesti un asemenea raspuns ????eu cred ca nu

Leave a Reply