Matrimoniale

Semne ca ai intalniri online promitatoare

By august 16, 2012 One Comment

Ai cunoscut pe cineva pe un site de dating si, dupa cateva intalniri online, te intrebi daca aceasta comunicare va duce sau nu undeva. Exista mai multe semne care iti arata daca situatia se indreapta spre ceea ce iti doresti tu de la acea persoana.

1 Persoana respectiva este disponibila pentru tine

Daca barbatul sau femeia pe care ai intalnit-o pe site-ul de dating este mereu disponibil/a pentru tine, atunci inseamna ca aveti intalniri online promitatoare, care pot duce undeva. Daca isi face timp pentru tine, inseamna ca este interesata cu adevarat de tine.

2 Iti ofera detalii despre viata ei

Daca cu ocazia unor intalniri online, persoana respectiva iti ofera detalii despre viata ei, poate fi un semn ca vrea sa comunicati si sa va cunoasteti mai bine. Pana sa aveti o intalnire fata in fata, este firesc sa va doriti sa stiti cate ceva unul despre altul.

3 Atitudinea ei este in general, una pozitiva

Un alt semn ca ai intalniri online care promit il reprezinta atitudinea pozitiva. Daca persoana pe care ai intalnit-o este mereu amabila cu tine si binedispusa, daca nu te critica si pare sa-ti menajeze sentimentele sau sa-ti respecte nevoile, este posibil sa fie cineva cu adevarat interesat de tine.

4 Subiectele de discutie nu se epuizeaza niciodata

Ai intalniri online promitatoare daca nu va plictisiti niciodata sa discutati. Persoana respectiva poate sa te intrebe despre preferintele tale, hobby-uri, mancare preferata, filme sau alte lucruri. Acesta este un semn ca acea persoana se straduieste sa comunice cu tine si sa petreaca timpul intr-un mod agreabil, fara timpi morti si fara taceri stanjenitoare.

5 Iti spune de la inceput care ii sunt intentiile

Desi nu poti fi sigur asupra sinceritatii, daca persoana pe care ai cunoscut-o pe un site de intalniri online iti spune ce intentii are de la inceput, este un semn bun. In general, profitorii nu se grabesc sa spuna nimic, preferand sa-ti dai seama in timp care sunt adevaratele lor intentii. Daca, insa, ea te anunta de la primele discutii ca isi doreste un anumit tip de relatie, ai avantajul de a decide ce vei face inainte sa te implici.

6 Fotografia persoanei in cauza pare naturala, neprelucrata

Un semn ca aveti intalniri online promitatoare consta in fotografia acelei persoane. Daca iti da o poza cu ea, in care arata ca orice om obisnuit, fara prelucrari in Photoshop, probabil este o persoana sincera, care nu incearca sa impresioneze cu un look departe de realitate.

7 Este dornica sa relationati si in afara internetului

Chiar daca ati avut cateva intalniri online reusite, relatia nu poate progresa in fata calculatorului. Cand iti place cu adevarat cineva si decideti sa va cunoasteti, ar trebui sa vina de la amandoi dorinta de a petrece ceva timp impreuna, in viata reala. Numai in acest fel aveti sansa sa interactionati direct si sa va dati seama daca exista sau nu o sansa de a ramane impreuna.

Cand persoana respectiva foloseste orice oportunitate sa va vedeti, este posibil ca toate aceste intalniri online din trecut sa fi dat roade.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Soshank spune:

    May17Ana Incerc deja de douazeci de mitune sa ma gandesc la o intamplare in care rolurile principale sa fie jucate de mine si de o rochita cu dantela sau poate de “my little black dress”. Nu pot. Nu ma intelege gresit, imi iubesc hainele, chiar si pijamalele, inseamna ceva pentru mine. Pana si halatul meu rapciugos, abastru, in care adorm la vreun film bun.Stiu ca ar fi trebuit sa am o poveste mareata despre cum hainele mi-au inseninat ziua, dar adevarul este ca m-am putut gandi la un singur tip de “intamplare” in care hainele mele chiar au ceva important de spus, in care le permit sa ma inghita, sa fie in centrul atentiei.Pentru mine, hainele si intamplarile cu haine conteaza cel mai mult in cabina de proba. Pana sa ajung acolo, le culeg din magazin dupa culori, dupa masura, croiala, material, greutate, pret, potrivire. Apoi, in cabina de proba, unde suntem doar noi, se intampla ceva tragic-comic din care foarte putine ies nesifonate. Acolo vor conta intotdeauna cel mai mult, pentru mine. Locul in care eu simt, de fiecare data, ca haina asta ma va schimba, in orice vreau eu. Ca va fi o treapta inspre ceva bun de tot. Poate un mic ajutor pentru interviul de maine sau poate un talisman pentru examenul de marti, o amintire placuta de la balul de sfarsit de facultate.Dupa tot demersul, primesti complimente, le porti si esti fericita, te schimba putin. Te conving sa te gandesti ca nu-i nimic daca ai cheltuit mai mult decat ar fi trebuit.Pentru mine, nimic nu se compara cu momentul in care, pentru prima data, suntem doar eu, haina si oglinda. Atunci imi pot imagina orice despre mine. Acela e momentul, acelea sunt “intamplarile” in care hainele mele joaca un rol important in ochii celei mai critice persoane- moi.

Leave a Reply