Matrimoniale

Semne ca devii prieten, nu iubit

By noiembrie 14, 2012 One Comment

Indiferent daca ai agatat-o intr-un club sau daca ai intalnit-o pe un site de dating online, exista intotdeauna un risc ca vei deveni doar un prieten daca nu actionezi la timp. Iata care sunt semnele care iti arata ca devii prieten, un simplu amic, nu un iubit.

Daca incepe sa te considere un simplu amic, sansele unei relatii sentimentale sunt aproape de zero, chiar daca ea te-a agatat pe un site de dating online. Stii care sunt semnele cele mai importante care iti arata ca esti in pericol sa o pierzi?

Nu simti un interes romantic din partea ei

Instinctul poate fi uneori cel mai bun indiciu. Chiar daca a fost initial interesata de avansurile tale sau ti-a trimis mesaje pe site-ul de dating online in care parea interesata de tine, o schimbare de atitudine din partea ei este semnul cel mai clar.

Iti vorbeste despre alti barbati

Fii foarte atent cand iti vorbeste despre fostul iubit. Daca iti da foarte multe detalii, ar putea avea inca sentimente puternice pentru el. In momentul in care incepe sa iti vorbeasca si despre alti barbati cu care ar putea incepe o relatie, te considera practic un prieten, si nimic mai mult, chiar daca primele mesaje pe site-ul de dating online erau promitatoare.

Nu iti ofera contact fizic

Prima intalnire poate fi punctul in care situatia se schimba. Daca nu te atinge sau prefera doar o strangere de mana, pare a fi interesata de tine mai mult ca prieten decat ca iubit. O schimbare brusca de ton in mesajele de pe site-ul de dating online ofera aceeasi concluzie.

Nu se aranjeaza pentru tine

Atunci cand vezi ca nu face niciun efort pentru a fi sexy cand se intalneste cu tine, sansele tale de a-i deveni iubit sunt tot mai mici. Poti gasi indicii si in modul in care iti raspunde la comunicarea pe site-ul de dating online. Daca stii ca este online si totusi amana sa-ti raspunda la cel mai recent mesaj, are alte prioritati.

Cand primeste o invitatie din partea ta, include si alti prieteni

Daca tu o inviti in oras si ea isi cheama si prietenele, nu este o intalnire. Nu mai conteaza ca ai inceput sa discuti cu ea pe un site de dating online si parea interesata. Cand nu petrece timp doar cu tine, ai sanse foarte mici de a deveni iubit, nu prieten.

Ai trecut printr-o situatie similara cu o femeie care te-a ignorat ca iubit si te-a transformat in prieten? Ai reusit sa incepi relatia pe care ti-ai dorit-o?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Johne510 spune:

    I got what you intend, thankyou for putting up.Woh I am glad to find this website through google. It is a very hard undertaking to seek to please everybody. by Publilius Syrus. cgefgedddbdg

Leave a Reply