Matrimoniale

Semne ca este pregatit pentru o relatie

By ianuarie 7, 2013 19 Comments

Indiferent ce iti spune, poti deduce mai usor intentiile unui partener intalnit pe un site de intalniri online prin comportamentul sau. Iata cele mai importante semne care iti arata ca este pregatit pentru o relatie.

Chiar daca a scris in profilul de intalniri online ca vrea o relatie, partenerul arata cel mai bine asta prin cateva semne clare pe care le poti analiza dupa numai cateva intalniri.

Vrea sa te vada tot mai des

Dupa ce l-ai cunoscut online si ati avut deja prima intalnire, un partener interesat de o relatie vrea sa te vada tot mai des, chiar si de trei ori pe saptamana. Entuziasmul de la inceput se poate transforma intr-o relatie serioasa daca si tu simti aceeasi atractie.

Este foarte atent

Inca de la profilul tau de pe site-ul de intalniri online, pe care el l-a citit cu atentie, partenerul da dovada de interes adevarat pentru viata ta. Daca te asculta interesat atunci cand vorbesti despre tine si cand retine detalii importante, este interesat de o relatie, nu doar de distractie.

Vrea sa-ti cunoasca prietenii apropiati

Dupa mai multe intalniri, partenerul interesat de o relatie serioasa va dori sa iti cunoasca prietenii apropiati. Nu exista insa un moment clar pentru aparitia acestei dorinte, in unele cazuri poate dura chiar si cateva luni dupa primul contact pe site-ul de intalniri online.

Nu te grabeste

Cand vine vorba de sex, barbatii sunt dispusi sa mai astepte pentru o femeie care i-a cucerit cu adevarat. Poti decide tu care este momentul potrivit pentru prima partida de sex, dar nu amana extrem de mult momentul. Nu uita ca are la dispozitie un cont pe un site de intalniri online si nu duce lipsa de oferte in cazul in care tu il refuzi fara sa-i dai un orizont de asteptare.

Iti prezinta tot mai multi oameni dragi

Daca prietenii lui iti stiu deja numele atunci cand ti-i prezenta, partenerul este cu adevarat interesat de tine. La inceput iti poti cunoste doar cativa prieteni, dar apoi iti prezinta tot mai multi oameni dragi si importanti in viata lui.

Te suna doar ca sa-ti auda vocea

Primele convorbiri telefonice dupa mesajele pe site-ul de intalniri online vizeaza in general un subiect clar: planurile si detaliile legate de intalniri. Atunci cand incepe sa te sune doar ca sa vada ce mai faci si sa-ti auda vocea, este pregatit pentru o relatie.

Face deja planuri de viitor

Chiar daca abia v-ati cunoscut pe un site de intalniri online si ati avut cateva intalniri reusite, el isi face planuri cu privire la concerte sau filme pe care vrea sa le vada alaturi de tine in viitorul apropiat. Uneori, partenerul indrazneste sa propuna planuri doar dupa ce afla care sunt prioritatile tale in perioada vizata.

Incearca sa te includa in viata lui

Dincolo de prieteni sau planuri de viitor, un partener interesat de o relatie iti dezvaluie tot mai multe lucruri despre viata lui si vrea sa te includa in ea. De la hobby-uri pe care vrea sa le impartaseasca cu tine pana la evenimente importante de la care nu vrea sa lipsesti, iti arata cu adevarat ca este interesat de o relatie serioasa. Daca v-ati cunoscut pe un site de intalniri online, veti avea si o poveste amuzanta pentru copii si nepoti.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • donia stoian spune:

    Imi doresc pecineva de suflet care sa iubeasca sportul,xxsa fie tandru,sa ma respecte ,sa dovedeasca sentimente sincere

  • Vali spune:

    In mare parte este adevarat articolul.

  • gabi spune:

    sa nu ne pripim cu , comentarii nesabuite …aici trebuie multa rabdare si seriozitate…trebuie sa avem grija…sa nu uitam ca singuratatea este cea mai grea si dureroasa boala…am apelat aici pt un posibil remediu la o boala cronica …atentie si bafta

  • Andreea spune:

    Eu nu cred in dragoste online , o prostie serios !!!!!!!!!!!!!!!!!

    • anna spune:

      daca nu crezi in ceva , asta nu inseamna ca acel ceva este o prostie, altii au noroc mai mult, poate si pentru simplul fapt ca sint mai increzatori si mai lipsiti de prejudecati, eu am avut un mare noroc…iti doresc si tie , la fel,

  • Pe acest site de retardati ,nu o sa pun niciodata un nume spune:

    frate voi sunteti retardati rau de tot ,adica nici macar nu am auzit de acest site de rahat si imi trimiteti email.uri perverse si sms pe tel, pai ce inseamna asta va dau in judecata …si orice a.ti zice astia care comenteaza de dragoste si alte baliverne ce poti sa le “intalnesti pe net” nu ma intereseaza ….am ajuns sa am 5 sms perverse de la voi sau iubaretii vostrii fara viata sociala. ..ce urmeaza acum?!sa ma sune un poponar ,sau un pedofil, voi psihopatilor “take a life” daca mai primesc sms porcoase …continui si eu cu mesajele urate la adresa voastra de poponari

  • Delia spune:

    greu de gasit persoana potrivita pe site, majoritatea barbatilor se gandesc in primul rand la sex, asta-i viata, eu nu prea am incredere

    • clara spune:

      corect, Delia! Te agatza pe sentimente.ro, dupa care ori iti cer ID-ul de messenger pentru o relatie sexuala pe webcam, ori telefonul ti-l cer ca sa te invite la o cafea, tu simtindu-te obligata sa nu-i refuzi invitatia finala de a trece prin patul lui!

  • larisa spune:

    Marturisesc faptul ca pasii sunt cei pe care i-a urmat actualul meu sot. Ne-am cunoscut pe sentimente.ro, am avut prima intalnire in iulie 2011, iar acum suntem casatoriti si asteptam o bebelina. Sunt placut surprinsa de articol. Este adevarat, asa trebuie sa decurga lucrurile intr-o relatie cu viitor. Recunosc, pana sa-l intalnesc pe el, nu am fost incantata de “ofertele” de pe net. Recomand multa, multa rabdare pentru cunoastere, pentru ca…cine stie?!? Sa nu scape printre degete exact persoana potrivita.

  • DEBORA spune:

    RELATIILE INCEP NUMAI CU DIALOGUL, CARE FACE CA PUNCTELE COMUNE SA IASA LA SUPRAFATA. ASTA NE UNESTE INTR O RELATIE. UNII OAMENI TREBUIE SA SE DESPARTA CA SA SI DEA SEAMA CA SANT FACUTI SA RAMANA IMPREUNA ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  • emilia anghel spune:

    totul este o fictiune sentimentala…am intalnit persoane care s-au cunoscut on-line.–si au ramas dezamagiti unul de altul de la prima intalnire..a scrie si a da sfaturi este frumos..dar nu poti intrevede realitatea adevarata

  • mari spune:

    este greu sa fie cu adevarat

  • doina spune:

    …glumiti…
    Nu induceti privitorilor ideea facila a unui rezultat usor previzibil. Nimic mai gresit si neproductiv.
    Invatati-i pe oameni sa incerce sa ii cunoasca bine, sa inteleaga ca lumea este alcatuita din rau si bine, in aceasta ordine…
    Romantismul isi are si el locul lui, dar sa nu exageram pentru ca esecul doare al naibii…

  • daiana spune:

    sinceritatea si comunicarea sunt esentiale in orice relatie,iar semnele dinstinctive mentionate de voi sunt demne de luat in seama

  • sonia spune:

    ar fi prea frumos sa fie adevarat…………

  • zinica spune:

    daca ar fii asa cum e aici ar fii super si nu ar mai fii divorturi

  • karina spune:

    imi plac ideile voastre ,,felicitari !!!

  • Doamna S spune:

    …adevarul cel mai apropiat de realitate… ceea ce unii barbati nu inteleg lucrurile…imi place …voi tine cont

Leave a Reply