Matrimoniale

Semne ca nu este barbatul potrivit

By august 6, 2012 No Comments

Se spune ca dragostea este oarba si acest lucru pare un fel de justificare atunci cand ai esecuri in relatiile tale cu un barbat. Insa fiecare esec sentimental este dureros si putine femei se gandesc ca dispun de toate instrumentele necesare pentru a preveni o buna parte din aceste rateuri. Exista intotdeauna semne ca el nu este barbatul potrivit. In prima faza a relatiei, cand nu esti implicata atat de mult, aceste semne ar trebui sa functioneze ca niste stegulete rosii. Cand se aduna prea multe, ar fi cazul sa-i spui “la revedere” inainte sa ai de suferit.

Iata 7 semne ca nu este barbatul potrivit pentru tine:

1 Nu-ti raspunde repede la telefon sau mesaje

Un barbat care este cu adevarat interesat de o femeie gaseste intotdeauna timp sa-i raspunda cand ea il cauta. Restul sunt doar scuze care sa ascunda nepasarea. Daca iti raspunde greu la telefon cand il suni sau nu-ti scrie inapoi, este un semn ca nu esti suficient de importanta pentru el.

2 Ai in minte o lista cu lucruri de schimbat la el ca relatia sa mearga

Daca sunteti impreuna de putin timp si deja ai descoperit multe lucruri de schimbat la el, nu te obosi sa incerci. Oamenii nu pot fi schimbati cu forta, iar daca era barbatul potrivit, nu ai fi avut in minte asa ceva, dimpotriva. Cand esti cu barbatul potrivit, nu te preocupa din primele saptamani acele defecte ale lui pe care sa le corectezi, in speranta ca va veti intelege mai bine. Este o iluzie si cu cat accepti mai repede realitatea, cu atat vei suferi mai putin.

3 Va intalniti numai cand vrea el

Te vezi cu iubitul tau numai cand vrea el si dupa fiecare intalnire nu ai idee cand va fi urmatoarea. Daca el obisnuieste sa te caute din cand in cand si in restul timpului nu stii ce se intampla in viata lui, este mai bine sa renunti la o astfel de relatie.

4 Eziti sa-i spui nemultumirile tale de teama sa nu va certati

In orice relatie exista si certuri si nemultumiri, insa cei doi vorbesc fara retineri despre lucrurile care nu le plac. Daca iti este teama ca-l vei supara si il vei pierde, atunci in mod sigur nu este barbatul potrivit pentru tine.

5 De cand esti cu el, ai renuntat la tot felul de lucruri

Este normal ca viata ta sa se schimbe cand incepi o noua relatie, insa ar trebui sa fie schimbari de bun augur. Daca de cand esti impreuna cu el ai renuntat la prietenii tai, cu familia ta abia daca te mai vezi, la serviciu nu mai dai randament ca pe vremuri, inseamna ca aceasta relatie iti face rau.

6 Nu este afectuos cu tine

Iubitul tau evita sa te sarute pe gura si nu te tine niciodata in brate atunci cand vrei. Daca partenerul tau nu este afectuos, ar trebui sa te intrebi care este motivul. Intr-un cuplu sanatos, orice om vrea sa se tina de mana cu persoana iubita, sa o sarute si sa o imbratiseze. Daca el nu simte nevoia unei astfel de apropieri si atingerile voastre se rezuma la sex, acesta este un stegulet rosu.

7 Partenerul tau incearca sa-ti conduca viata

Unii barbati incearca sa-si domine partenerele spunandu-le lucruri de genul “Daca ma iubesti, faci ce-ti spun eu”. Exista destule femei care accepta sa nu iasa din cuvantul partenerului de teama sa nu-l supere si ajung sa renunte la autonomia asupra propriei lor vieti.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply