Matrimoniale

Sentimente.ro, votat un site de matrimoniale serios

By aprilie 17, 2013 15 Comments

logoEchipa Sentimente.ro isi doreste ca toti utilizatorii site-ului sa isi gaseasca aici sufletul pereche. La cel mai mare pret punem siguranta voastra si increderea ca serviciile noastre vin in intampinarea dorintelor voastre. Ne bucuram ca eforturile de a face din Sentimente.ro un site de dating de referinta sunt apreciate de voi, utilizatorii nostri.

Acest lucru este dovedit de raspunsurile primite la sondajele desfasurate pe Sentimente.ro in perioada 2-10 aprilie:

Astfel, la intrebarea „Consideri ca Sentimente.ro este un site de matrimoniale serios?”:
79% au raspuns cu Da, Sentimente.ro este un site de matrimoniale serios
– 21% au raspuns cu Nu, Sentimente.ro nu este un site de matrimoniale serios.

La intrebarea „Ti-ai aduce un prieten singur pe Sentimente.ro?”
– 85% au raspuns cu Da, ar recomanda Sentimente.ro
– 21% au raspuns cu Nu, nu ar recomanda Sentimente.ro
– 4% nu s-au gandit pana acum la acest lucru

Raspunsurile utilizatorilor Sentimente.ro au mai aratat ca din cei care au spus ca ar recomanda site-ul prietenilor singuri64% au si facut acest lucru.

Din cei 334 de membri care au spus ca nu ar recomanda 10% au dat un motiv concret:
– 6% inca mai exploreaza Sentimente.ro
– 3% nu au prieteni singuri
– 1% nu vor sa spuna ca au cont pe Sentimente.ro

Cum a reusit Sentimente.ro sa obtina o treime din increderea utilizatorilor de site-uri de dating?

1. Dintotdeauna, orice profil de pe Sentimente.ro a fost trecut printr-un amplu sistem de verificare:
– fiecare fotografie, inainte sa apara pe site, este aprobata manual de catre echipa Sentimente.ro
– prin revizuire manuala trec si: fiecare descriere de profil/nume de utilizator/materiale audio, video incarcate de utilizatori

2. Sentimente.ro are un sistem de raportare abuz rapid si usor de folosit de orice tip de utilizator, la indemana peste tot in site:
– raportarile sunt tratate de echipe specializate de Asistenta Clienti in maximum 12 ore

3. Sentimente.ro beneficiaza de un sistem inteligent de banare a utilizatorilor care incalca regulile:
– acestora li se restrictioneaza complet accesul la comunicare si interactiune pe site pentru diferite perioade de timp (in functie de gravitate)
– chiar daca acestia isi sterg contul si creeaza un altul, sistemul este capabil sa identifice utilizatorul si sa mentina restrictia
– este cel mai avansat sistem de restrictionare a accesului pe care il poate folosi un site dating

4. Sentimente.ro a implementat un concept de dubla verificare:
– pentru a veni in ajutorul echipelor de Asistenta Clienti, exista procese automate care detecteaza cuvinte/sintagme/elemente interzise si le evidentieaza/marcheaza in “black lists” (liste negre) astfel incat factorul uman si procesul automat sa aiba 100% rata de succes in filtrarea continutului site-ului
– regulile de conduita pe site si listele negre sunt updatate constant

5. Siguranta utilizatorilor pe site-ul Sentimente.ro si mentinerea unui spatiu online civilizat sunt asigurate 7/7 de catre echipe specializate de Customer Service.

Dovada ca Sentimente.ro este un site de dating serios, care ajuta in mod real si constant romani din toata tara, si nu numai, sa-si gaseasca pereche sunt chiar povestile de succes ale utilizatorilor.

Nivelul de incredere al studiului este de 99%, iar rata de eroare 2%.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • No name spune:

    Cel mai jegosd site , monopolist etc. Deci pe scurt … este un site de tot cacatul

  • Un tip nemultumit spune:

    Va garantez domnilor admini ca in primul rand va voi face reclamatie la OPC.Ca sa vada si acestia cat de seriosi sunteti.Iar daca, credeti ca regulamentul de doi lei pe care l-ai pus pe acel site o sa va ajute cu ceva, va inselati amarnic.La cat mai putini clienti va doresc!

  • Un tip nemultumit spune:

    Intradevar un site de tot cacatul.Are dreptate utilizatorul “reclamanta”.La fel mi s-a intamplat si mie.Si nu stiu prin ce “minune” m-am trezit cu abonamentul prelungit fara ca eu sa fiu de acord cu asa ceva si fara ca eu sa stiu asta.Noroc ca am verificat.Dupa asta am sunat la ei si mi-au vandut fix gogosi.Ca sa vezi, ca o pati si ca nu o mai fi.Minciuni sfruntate.Ca sa nu mai zic ca am fost jignit de foarte multi utilizatori de pe acel site iar cand acestia au fost raportati de catre mine, adminii site-ului nu au facut absolut nimic.Ba chiar mai mult, am fost chiar eu banat de catre acestia iar acum cer o taxa de 10 euro si sunt avertizat ca la urmatoarea abatere taxa e de 100 de euro.E hotie pe fata.O sa am grija sa postez despre acest site pe unde am cont ca sa aiba parte de cati mai multi clienti “seriosi”.Din banii pe care-i platim noi pentru asa zisele servicii serioase, revin salariile angajatilor acestui site.

    • Buna,

      Iti multumesc pentru ocazia de a-ti oferi clarificari.

      Platile prin card sau SMS sunt recurente(la expirare, abonamentul se reinnoieste automat), fapt precizat in pagina de plata a procesatorului, in momentul efectuarii platii.

      Recurenta poate fi oricand oprita din sectiunea Setari cont > Setari plata (din meniul de sus > Profilul meu). Daca prelungirea automata este activa, iti apare “Prelungire automata a abonamentului: Da Modifica »”. Da click pe Modifica, apoi pe “Nu mai vreau prelungire automata” si recurenta se opreste.

      In ceea ce priveste cealalta situatie relatata de tine, este putin probabil sa fi primit o raportare si sa nu se fi luat masuri, daca aceasta a fost justificata. Si mai putin probabil ar fi sa il banam tocmai pe cel care, de buna credinta, ne transmite raportarea si ne semnaleaza abuzul. Asadar, cred ca situatia este putin mai complexa decat reiese din relatarea ta si tocmai de aceea te invit sa ne scrii pe adresa webmaster@sentimente.ro. Cu siguranta vom elucida orice aspect sau neclaritate privind regulile de conduita online.

      Cat despre “regulamentul de doi lei” al site-ului, suntem deschisi oricaror sugestii sau recomandari din partea voastra. Noi chiar ne dorim ca navigarea pe sentimente.ro sa fie cat mai placuta si sigura si sa aveti doar experiente frumoase pe site.

      O zi excelenta,
      Diana si Echipa Sentimente.ro

  • r spune:

    un site de cacat, plin de reclame si nici macar nu se afiseaza tot textul in pagina, niste japcari, adminii chiar sunt nesimtiti de tot,nu ai replay de la ei laproblemele sesizate, rahat rahat rahat auluat la bani la greu, i-am raportat la protectia consumatorului, sper sa ii inchida cat mai curand

  • reclamanta spune:

    Buna ziua!

    In data de 17.06.2013 mi-am facut un abonament “Premium+6” cu valabilitate pana la 17.12.2013, cost 10.1 euro+TVA. Pe data de 22.07.2013 am primit de la 24110 urmatorul mesaj: “Sentimente Premium+6″ de 10 euro+TVA s-a prelungit pana la 22.01.2014”. Pe factura detaliata Vodafone, am observat taxarea acestui sms pentru prelungirea contului, prelungire NECERUTA de mine. Eu NU AM CERUT PRELUNGIREA NICIUNUI CONT, mai ales cu 10 euro (de pe 17.12.2013 pana pe 22.01.2017 niciun abonament premium nu poate costa 10 euro). Nu sunt dispusa sa platesc aiurea aceasta suma de bani pe un cont (prelungire de cont) nefacut de mine.

    Ce vrea sa insemne povestea asta urat mirositoare?

  • Un tip spune:

    Acest site este un site de cacat.Sper ca adminii sa nu imi stearga comentariul.Cu ceva timp in urma am m-am abonat la acest site.Am crezut ca e un site serios ,asa cum isi fac si reclama.Dar se pare ca m-am inselat.Nu sunt decat niste jepcari care vor sa va ia banii.Au un regulament de tot cacatul.Daca un idiot de utilizator te raporteaza pentru ca o anumita expresie a deranjat acel utilizator ,administratorii se grabesc sa te blocheze.Nu va ganditi ca expresia e una vulgara ,pentru ca nu e.Adminii fac asta pentru ca intr-un final sa va ceara o suma de bani pentru va debana.E un site vai mortii lor si cu angajati la fel de vai mortii lor.Nu au cu ce sa le plateasca salariile si fura bani de la utilizatori.Am sa le fac reclamatie la OPC pentru ca sunt cei mai neseriosi.O zi buna va doresc si sa se desfiinteze siteul asta cat mai curand.

  • Buna,

    Ups, multumim ca ne-ati anuntat. Si daca va spun ca sunt 11% in loc de 21% cei care au declarat ca nu ar recomanda unui prieten, la cat de carcotase sunt comentariile, o sa ziceti “normal, ca doar nu se scade de la cei care au spus ca da, ar recomanda” 🙂 Ei bine, chiar asa este!
    Deci: 85% ar recomanda Sentimente.ro unui prieten, 11% nu ar recomanda, iar 4% nu s-au gandit la acest lucru.

    Cat despre aceste intrebari, scopul lor este sa ne cunoastem mai bine membrii, sa stim ce gandesc (si da, inclusiv despre noi), ce provocari si experiente au. Si ce mod mai bun de a face acest lucru decat intrebandu-i direct pe ei? Tocmai pentru ca nu vrem sa ne amagim crezand ca stim si intelegem. Pentru ca nu vrem sa ne bazam pe presupuneri cand vine vorba de clientii nostri.

    Ideea de a face un articol a venit de la cei care ne-au intrebat de rezultate. Ori cand cand ai mii de OAMENI care iti ofera 1 minut pentru a-ti raspunde la intrebare, macar atata lucru poti sa faci si sa publici “rezultatul” timpului lor – bineinteles, nu este singura consecinta, dar aceea este alta poveste 😉

    Sondajele nu sunt ultimele – saptamana aceasta avem alte intrebari, care nu mai vizeaza site-ul, ci experienta si parerile legate de intalniri. Si vor urma si altele din care abia asteptam sa ii intelegem si mai bine pe oamenii care intra pe Sentimente.ro si deci sa dezvoltam mecanisme cat mai utile pentru experienta lor.

    Un sfarsit de saptamana excelent,
    Diana si Echipa Sentimente.ro

  • albert6 spune:

    Cine poate sa creada Intr-un asemenea sondaj! Sincer! Mie acest site nu imi inspira seriozitate,incredere.etc.. Si admin. acestui site ,face sondaje!!!!??????? HAi sa FIM MATURI ADMINISTRATORe al acestui site.

  • Anonim spune:

    Cine crede in aceste sondaje…e un copil de gradi! HA1

  • toma spune:

    la intrebarea “ti-ai aduce un prieten singur …”, 85+21+4 = 100 % ???

  • John Merkatatis spune:

    I don’t speak or write Romanian language a of course I cannot understand what your messages say or ask.

    Could you please send the above in english?

    • Hello John,

      Sorry for the inconvenience. We are doing the best we can to provide the content in English too.

      In the meantime, let me summarize the article: We asked our users if they think Sentimente is a serious dating site, committed to promote marriage and good dating values. 79% of our clients voted: Yes, Sentimente is a serious dating site. We also asked them if they would recommend the site to a single friend and 85% said they would and 65% said they already did that 🙂

      Have a great weekend, John, and let me know if there is anything else I can help you with.

      Yours sincerely,
      Diana – Team Sentimente

Leave a Reply