Ce e nouRecomandari

6 metode de a atrage o femeie pe site-urile de matrimoniale

By august 3, 2019 No Comments

Site-urile de matrimoniale trebuie folosite diferit de femei şi bărbaţi. Femeile trebuie să fie atente la siguranţa lor şi să nu fie vulnerabile. Bărbaţii trebuie să aibă în vedere alte lucruri, dacă vor să ofere o impresie bună potenţialelor partenere de discuţie.

Matrimoniale sau flirt?

Stabileşte ceea ce cauţi şi gândește-te la așteptarile tale. Conturează-ţi foarte clar în minte ce fel de relaţie îţi doreşti. Unele femei sunt interesate de prietenie și flirt iar altele sunt în căutarea unui partener de viață. Este foarte important să îţi stabileşti aşteptările, deoarece în funcţie de ceea ce doreşti, îţi vei crea şi profilul.

Un profil autentic

Creează-ţi un profil realist, dar atractiv, pe Sentimente. Bărbaţii au tendinţa de a exagera de pe site-urile de matrimoniale, astfel încât să pară cât mai atractiv. Unii pun poze mincinoase, dau informaţii eronate etc. În funcţie de tipul relaţiei sau partenerei pe care vrei să o cunoşti pe site, creează-ţi şi profilul.

Fii consecvent

Nu exagera şi nu crea iluzii deşarte celor care te abordează. Nu vei obţine nimic, indiferent de tipul de relaţie pe care o doreşti. Fii o prezenţă constantă pe site-ul de matrimoniale. Dacă ai abordat o femeie şi ai intrat în discuţie cu ea, încearcă să fii o prezenţă virtuală constantă. Numai aşa îi arăţi că eşti interesat să o cunoşti mai bine şi că iei în serios lucrurile.

Las-o pe ea să vorbească mai mult.

Un alt truc, care funcţionează atât în relaţiile normale, cât şi în cele virtuale, este să o laşi pe ea să vorbească. Femeilor le place să vorbească mult. Nu pentru că sunt pisăloage, ci din dorinţa de a fi ascultate. Cel mai probabil le lipseşte acest lucru. Fii tu acela care o ascultă. Dacă văd că au un partener de discuţie de nădejde, cu siguranţă o vei atrage.

Nu-ţi minţi partenera de pe site-urile de matrimoniale.

Este uşor să deformezi sau ascunzi adevărul în mediul online, când eşti în spatele monitorului. Însă formula “minciună are picioare scurte” se aplică şi în cazul site-urilor de matrimoniale. Adevărul găseşte întotdeauna o cale de a ieşi la iveală. Pentru a găsi femeia potrivită, fii tu însuţi atunci când îți completezi profilul.

Nu aborda subiectul sexului de la primele conversaţii.

Păcatul cel mai mare pe care l-ai putea comite într-o discuţie este să abordezi subiectul sexului. Mai ales atunci când acestea încep mult mai devreme decât este cazul. Femeile au impresia că bărbaţii se gândesc doar la sex. Dacă primele lucruri de care eşti interesat este sexul, îi vei crea impresia că te interesează doar sexul. Dacă nu aceasta este intenţia ta, asigură-te că nu aduci în discuţie acest subiect.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply