Matrimoniale

Sfaturi pentru femei pe site-urile de matrimoniale

By mai 15, 2012 No Comments

dating onlineFemeile au nevoie de o doza dubla de precautie atunci cand apeleaza la un site de matrimoniale. Daca barbatii trebuie sa fie atenti mai mult la cum isi construiesc profilul, ce poze isi pun si cum sa impresioneze doamnele, femeile au nevoie in primul rand sa se asigure ca sunt in siguranta si ca nu risca sa cada pe mana vreunor pradatori virtuali! Iata si alte sfaturi esentiale de care trebuie sa tina cont femeile pe site-urile de matrimoniale!

Alege doar site-uri de matrimoniale cunoscute

Prima masura de siguranta pe care trebuie sa ti-o iei cand te decizi sa apelezi la astfel de servicii consta in alegerea site-ului de matrimoniale.

Este important sa iti faci profil pe un site cunoscut, cu notorietate, despre care stii ca este sigur si ca nu utilizeaza informatiile intie si datele personale in scopuri ilegale.

Unul dintre cele mai sigure site-uri de matrimoniale, care asigura confidentialitatea totala a informatiilor, dar si selectarea atenta a utilizatorilor care se inscriu pe el, este sentimente.ro.

Fa-ti un profil realist, dar precaut

Evita sa devii o victima a celor care sunt in cautarea aventurilor de-o noapte sau a obsedatilor sexuali, urcand pe site-ul de matrimoniale poze foarte sexi.

Este important sa te decizi care este imaginea pe care vrei sa o afisezi pe astfel de site-uri si sa te stabilesti ce anume cauti (un partener de viata, o aventura etc.), pentru a-ti crea profilul in functie de obiectivul tau.

Pastreaza un pic de mister in profilul tau

Pe barbati ii atrage foarte tare misterul unei femei. Cu cat afisezi mai multe informatii si te “dezvalui” mai mult in profilul pe care ti-l creezi, cu atat esti mai putin atractiva pentru sexul masculin.

Fa-ti un profil interesant, complet si real, dar invaluie informatiile si pozele in mister, pentru a starni curiozitatea si interesul barbatilor. Cei care sunt dornici sa te cunoasca cu adevarat, te vor contacta.

Converseaza-te online doar cu cei care-ti trezesc interesul

Nu pierde vremea pe site-ul de matrimoniale cu barbati de care te prinzi ca sunt nepotriviti pentru tine, inca de cand le citesti profilul. Fii focusata pe gasirea unui barbat care sa merite atentia sau interesul tau si stai departe de ciudati sau de cei care-ti inspira un sentiment de nesiguranta.

Pastreaza detaliile private si informatiile personale pentru intalniri reale

Femeile au tendinta de a fi vulnerabile si usor naive. Se arunca cu capul inainte si, inainte de a-si da seama, ajung sa dezvaluie informatii private sau intime, in fata primului barbat care-ti spune cateva vorbe frumoase.

Este important sa fii cu capul pe umeri si sa pui siguranta ta inainte de orice atunci cand discuti cu un tip pe site-ul de matrimoniale. Nu oferi de la primele discutii informatii din buletin, informatii bancare, situatia ta financiara si alte lucruri care te-ar putea pune in pericol. Asteapta sa va intalniti si sa-ti castige increderea inainte de a face acest lucru.

Discutati online de mai multe ori inainte de a va intalni

Nu iesi la o intalnire reala imediat dupa ce ai vorbit cu un tip pe site-ul de matrimoniale. Asteapta intotdeauna sa il cunosti mai bine, sa afli mai multe informatii despre el, iainte de a-i acorda o sansa. In caz contrar, vei cunoaste foarte multe dezamagiri.

Nu te implica sentimental

Pastreaza-ti capul pe umeri si ramai detasata de tipii cu care discuti pe site-ul de matrimoniale. Nu cadea in capcana lor, datorita cuvintelor frumoase pe care ti le adreseaza, deoarece s-ar putea sa sfarsesti suferind.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply