Matrimoniale

Sfaturi pentru prima vacanta impreuna cu noul partener

concediuEsti in culmea fericirii dupa ce noul sau noua ta iubita te-a intrebat daca vrei sa va petreceti impreuna vacanta. Asteptarile din partea amandurora sunt mari, iar sentimentul de anxietate va incearca pe amandoi. Unde sa mergem? Ce vom face? Cum vom imparti acelasi dormitor? Daca vacanta se va transforma intr-un cosmar? Sunt tot atatea intrebari care te framanta si care te nelinistesc inaintea primului vostru concediu in calitate de cuplu. Evita sa iti strici vacanta cu ajutorul acestor sfaturi utile.

Planificati impreuna
Pentru ca este prima vacanta si nu va cunoasteti inca gusturile unul altuia, specialistii in probleme de cuplu recomanda sa va planificati impreuna destinatia, pentru ca amandoi sa fiti multumiti de alegerea facuta.

Limitati timpul de calatorie
Fie ca zburati cu avionul, fie ca mergeti cu masina, trenul sau autobuzul, nu petreceti foarte multe ore pe drum. Cand veti ajunge la destinatie veti fi mult mai stresati si obositi decat daca ati fi ales o vacanta intr-un loc mai apropiat de voi.

Evitati vacantele extreme
Una dintre cele mai nefericite idei pe care unul dintre voi le poate avea este sa plecati cu cortul. Pe langa faptul ca situatiile neprevazute sunt mai dese decat v-ati fi asteptat, sunt multe sanse si sa va ajungeti sa va certati.
Sunteti in natura, asta inseamna ca trebuie sa va gatiti singuri, nu aveti unde sa va spalati asa cum trebuie, soarele va poate arde pielea etc. O prima vacanta romantica nu implica astfel de lucruri.

Ai grija la bagajul prea mare
Chiar daca vrei sa-ti impresionezi noua cucerire, un bagaj incarcat poate aduce intre voi doi mai mult disconfort decat ai crede la prima vedere. Asorteaza la bluza sau camasa preferata, mici obiecte vestimentare diferite pentru ca fiecare poza sa nu semene cu cealalta. O palarie, o esarfa, o pereche de ochelari de soare sunt ceea ce ai nevoie pentru a nu-ti incarca bagajul de calatorie.

Vacanta cu prietenii
Daca v-ati cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, atunci cu siguranta puteti merge cu acestia intr-o prima vacanta impreuna ca si cuplu. Important este ca toti sa aveti preferinte apropiate in ceea ce priveste destinatia si locurile pe care le veti vizita.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply