Matrimoniale

Sfaturi pentru primul Craciun in cuplu

By decembrie 25, 2012 One Comment

Site-ul de matrimoniale online ti-a scos in cale partenerul perfect chiar inaintea sarbatorilor de iarna? Profita cat poti de mult de acest lucru si bucurati-va impreuna de traditiile, obiceiurile si toate lucrurile specifice acestei perioade. Astfel, va puteti da seama daca experienta se va repeta si la anul, in aceeasi formula romantica.

1. Impodobiti bradul

Cu siguranta ati discutat nu doar o data, pe site-ul de matrimoniale online, despre cat de mult va place sa impodobiti bradul in ajunul Craciunului, asa ca este musai sa faceti acest lucru impreuna. Impodobirea bradului apropie foarte mult doua persoane, iar in plus le ajuta sa intre mai usor in spiritul Craciunului.

De asemenea, decorarea mesei si a spatiului interior este un aspect de care va puteti ocupa impreuna, insa ai grija sa nu il soliciti prea mult pe partenerul tau, care ar putea prefera sa se limiteze doar la impodobirea bradului.

2. Cumparati ornamente noi

Poate ca iti plac la nebunie ornamentele pe care le-ai avut anii trecuti, insa nu ar fi mai dragut sa cumparati impreuna globulete noi, beteala si alte decoratiuni pentru brad sau casa?

3. Discutati despre rezolutiile anului 2013

Asezati-va la o discutie, cu un pahar cu ciocolata calda si prajiturele cu scortisoara si discutati despre lucrurile pe care vi le-ati propus sa le atingeti in anul care se apropie. Este o discutie constructiva, care va va ajuta pe amandoi sa va descoperiti reciproc si sa stiti cum sa va faceti planurile impreuna, cum sa va mulati unul dupa celalalt si cum anume va puteti intersecta tot mai mult.

Chiar daca multe dintre aceste discutii au avut deja loc pe site-ul de matrimoniale online, este mult mai placut sa discutati totul fata in fata.

4. Luati cina la lumina lumanarilor

Aranjeaza masa de Craciun intr-un mod aparte si bucurati-va impreuna de o cina romantica doar la lumina lumanarilor, intr-un decor si o atmosfera de poveste. Veti sti apoi ca este cel mai frumos si romantic Craciun pe care l-ati petrecut vreodata.

5. Faceti voluntariat

In perioada sarbatorilor de iarna ar fi bine sa va ganditi si la cei mai putin norocosi. Copiii orfani sau batranii fara adapost sunt doar cativa dintre cei care au nevoie de ajutorul vostru. Implicati-va intr-un proiect de voluntariat si va veti bucura impreuna de satisfactia de a ajuta un om care nu se bucura nici macar de un sfert din lucrurile pe care le aveti voi.

6. Dormiti impreuna

Incearca sa il tii pe partenerul tau alaturi de tine in seara de ajun si sa il determini pe acesta sa petreaca noaptea la tine. Senzatia pe care o vei avea in dimineata de Craciun, cand te vei trezi in bratele acestuia, va fi minunata. Nu va grabiti sa desfaceti cadourile, ci bucurati-va impreuna de o dimineata de Craciun prelungita, in pat, sub caldura pilotei.

Nu uita sa il intrebi pe partenerul tau, in timpul discutiilor de pe site-ul de matrimoniale online, care sunt obiceiurile pe care le respecta in cadrul sarbatorilor de iarna. Incearca sa ii faci pe plac si sa il ajuti sa simta Craciunul ca si cum ar fi la el acasa. Noteaza pe o foaie toate lucrurile importante si incearca sa le pui in practica pentru a-i arata ca iti pasa.

Tu cum ai de gand sa petreci Craciunul alaturi de partenerul de viata?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply