Matrimoniale

Site-uri de matrimoniale: 6 idei creative de locatii pentru prima intalnire

By iunie 7, 2012 2 Comments

Vorbesti de ceva timp cu cineva pe site-ul de matrimoniale si simti ca nu mai este mult pana cand vei face urmatorul pas si o vei invita la o prima intalnire. Vrei sa fie ceva special, dar nu prea sofisticat, sa nu para ca te-ai straduit, dar sa arate ca ti-ai dat interesul sa creezi un moment deosebit. Nu pare usor, dar exista cateva idei creative, pe care cu siguranta le va aprecia!

1. Picnic

Lasa filmul sau iesirea la cafea deoparte, deoarece sunt idei banale, si uimeste-ti partenera de pe site-ul de matrimoniale cu o iesire la iarba verde, mai exact cu un picnic.

Pregateste-te cu tot ce trebuie, ia un cos de picnic si mergi sa o iei de acasa. Anunt-o in prealabil sa se imbrace comod si surprinde-o cu un moment dragut de relaxare pe o paturica, la un pahar de vorba pe iarba verde si proaspata si cu cateva gustari delicioase alaturi.

2. Bowling

O alta iesire interesanta pentru prima intalnire cu o persoana de pe site-ul de matrimoniale se poate dovedi bowling-ul, mai ales daca stii ca ii si place.

Cu siguranta ai aflat pana la acest moment daca gusta din acest tip de distractie sau nu si ai ocazia sa o surprinzi acum cu o iesire non-conformista, iesita din tiparele clasice ale primelor intalniri, la o partida de bowling.

Intre o aruncare si alta, mai schimbati si cateva vorbe, impresii si va savurati din priviri.

3. Concert

Daca ai ocazia sa iei bilete la un concert local, al unei trupe pe care o placeti amandoi sau al unei formatii celebre care urmeaza sa vina in oras curand, nu ezita.

Chiar daca nu veti apuca sa vorbiti prea mult in timpul primei intalniri, va fi cu adevarat o iesire memorabila, pe care nu o va uita niciodata.

4. Muzeu

O alta idee, cel putin interesanta, pentru o prima intalnire cu cineva pe care il cunosti doar din conversatiile de pe site-ul de matrimoniale, este vizita la un muzeu spectaculos din oras.

In functie de hobby-urile si pasiunile ei – pentru geografie, animale, istorie etc. – poti opta pentru un muzeu cu specific, pentru ca incantarea sa fie si mai mare.

In timp ce va admirati reciproc, dar studiati si exponatele locatiei, puteti schimba si cateva vorbe sau impresii de la aceasta prima intalnire.

5. Teatru

Este adevarat ca multa lume evita teatrul la prima intalnire, deoarece nu ofera posibilitatea discutiilor si conversatiilor.

Insa este o idee inedita, pe care merita sa o pui in aplicare, deoarece cu siguranta o vei impresiona.

Si, pentru a compensa lipsa conversatiei, scote-o pe urma intr-o cafenea draguta si stati de vorba, pentru a va cunoaste mai bine, dincolo de barierele pe care le impune site-ul de matrimoniale.

6. Parc de distractii

Daca prietena ta de pe site-ul de matrimoniale este o fire copilaroasa, amuzanta si vesela, atunci cu siguranta ii va face placere sa iasa la o prima intalnire extrem de distractiva si in ton cu personalitatea ei – parcul de distractii.

Dati amandoi, pentru o clipa, in mintea copiilor si distrati-va in toate aparatele buclucase de prin parculet. Mancati vata pe bat, beti limonada si mere glasate, exact ca atunci cand erati mici. Cu siguranta nu va uita aceasta prima intalnire si va fi placut impresionata.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Hicham spune:

    buna…in seara asta m’am intors si eu de la lacul sfntaa ana…si vreau sa zic ca a fost foarte frumos…..ne am campat cu cortul langa cabana sfntaa ana si vreau sa zic ca a fost foarte tare pentru ca seara cum se intuneca vin ursii in speranta ca vor gasi si ei ceva de mancare…dar norocul nostru a fost ca acolo sunt caini care sunt destul de inteligenti……seara fiecare caine isi alege cate un “stapan” si ii pazeste cortul pana dimineata….iar daca vine ursul toti cainii sar pe el….azi noapte a fost foarte distractiv la un moment dat….venise vreo 3 ursi…si deja cei campati din juru nostru nu mai aveau foc de tabara si s au bagat la somn…….si intre timp si au facut aparitia si ursii in camping….la un moment dat era un urs la un cos de gunoi care se balansa….si a fost atat de comic ca zici ca se dadea in leagan:)))

  • Pablo spune:

    Foarte bine scrise toate relatările! Au toate innigdreetele, de altfel: informaţii turistice utile, nerv literar, peripeţii haioase (pentru noi cititorii :)), poze sugestive. Felicitări şi postări mai ce2t mai dese!

Leave a Reply