Intalnirile online de pe un site de matrimoniale ridica o multime de probleme pentru ambii parteneri implicati in ele. Unul dintre cele mai delicate si intime subiecte de abordat in mediul virtual este sexul. Iata care este cea mai buna abordare de a aduce vorba de sex in timpul conversatiilor virtuale!

Asteapta momentul potrivit!

Nu aborda tema sexului de la primele conversatii online pe site-ul de matrimoniale, deoarece este posibil sa ii creezi o impresie gresita partenerului pe care abia l-ai cunoscut.

Atunci cand subiectul sexului este abordat prea repede, risti sa dai impresia ca este singurul lucru care te intereseaza de la el sau sa fii suspectat ca fiind un obsedat sexual.

Nu exista un moment ideal pentru a aborda acest subiect. Asteapta sa il cunosti mai bine, sa deveniti mai familiari, pana cand sa ajungeti sa discutati acest subiect.

Initiaza discutia pornind de la un pretext, exemplu, situatie!

Este important sa te gandesti bine la modul de abordare a subiectului, deoarece impactul pe care-l vei lasa atunci cand vei deschide prima oara discutia despre acest subiect va ramane in memoria partenerului tau.

Fa-ti un mic scenariu sau exerseaza inainte ceea ce ai dori sa ii spui sau modul in care vrei sa introduci subiectul in discutie. Poti porni de la o fotografie pe care o are la profil, de la un studiu recent despre sex si relatii sau de la un film, si poti aprofunda in functie de raspunsurile partenerului de pe site-ul de matrimoniale.

Este important sa nu fii foarte direct sau vulgar, ci sa abordezi subiectul cu delicatete, apoi sa astepti ce raspunde celalalt partener. Daca se arata deschis la astfel de subiecte si pune si el, la randul lui intrebari, este curios si aprofundeaza discutia, atunci poti continua subiectul.

Daca se arata neinteresat de subiect sau chiar indignat ori jenat, este semnul ca trebuie sa mai astepti un pic pana cand sa initiezi aceasta discutie. Partenerul tau nu este pregatit sa vorbeasca despre asa ceva cu tine, cel putin nu virtual, pe site-ul de matrimoniale. Poate ca nu are inca incredere suficienta in tine sau i se pare ca este prea devreme. Nu insista!

Multe persoane asteapta primele intalniri reale si sa treaca ceva mai mult timp pana cand sa abordeze aceasta tema delicata si intima.

Pastreaza un limbaj decent si fii retinut in a dezvalui toate preferintele tale sexuale!

Primele discutii despre sex trebuie sa fie facute intr-un registru civilizat si cat mai „light”. Abtine-te sa iti dezvalui cele mai ascunse sau perverse fantezii.

Chiar daca partenerul de pe site-ul de matrimoniale este deschis la astfel de discutii si pare sa nu il deranjeze sa vorbeasca despre un lucru atat de intim, cu siguranta nu este pregatit sa asculte fanteziile tale sau cele mai perverse ganduri.

Incearca sa conduci discutia in directia pe care ti-o indica partenerul. Ai aruncat mingea la fileu, de acum, lasa-l pe el sa conduca conversatia si vezi pana unde este dispus sa vorbeasca despre asta. Daca devii prea entuziast, insistent si aprofundezi subiectul prea mult, fara ca celalalt sa para interesat, vei parea obsedat de acest subiect.

Fi precaut si nu epuiza subiectul de la prima conversatie de acest gen. Este timp sa mai aprofundati aceasta tema, poate chiar sa puneti in aplicare anumite discutii si preferinte, insa cu timpul.

 

39 Comments

 1. Da, asa-i, pentru ture de o zi, merge un sdvanis sau te miri ce. Dar la mai multe zile primus-ul e un „must”. In rest, parere si experienta personala, pe cat posibil evit conserve dubioase…adica merge foarte bine un pateu, o iahnie de fasole..dar la altele nu prea ma bag. Pe amiaza (e drept ca deja ma refer la chestii mai grele unde timpul conteaza) de obicei glucoza la oprire, apoi batoane de cereale, ciocolata, fructe uscate. Gust cam nasol…dar energie pentru toata ziua. Aveam pe undeva un link cu ce ar fi indicat sa mananci. Daca vrei, il caut si ti-l dau. Pana una alta, inca n-am terminat de citit seria „de la 0 la 2544”, dar imi place enorm.

  Răspunde

 2. Nu stiu ce GPS foloseşti dar, pt. a merge cu inima iampcata, mai toate softurile de aest gen au o optiune de simulare a traseului (fie cu bifare drumuri platite sau nu); vei avea, astfel, idee despre dificultatea traseului, nr. km parcurşi, combusibil consumat etc. Se pot pune şi asa numitele POI-uri, adică puncte de interes, adica obiective turistice, benzinarii, restaurante, bănci etc).

  Răspunde

 3. draga mea, mi-a luat mai mult pana am invatat artetimica, astfel incat sa pot face adunarile de pe site-ul Andreei Multam fain pentru comentariul acesta. Sper ca e de bine faza cu pata de culoare. Nu de alta, dar sper sa nu fiu doar o pata care trebuie scoasa )Mie imi place verticalitatea ta. E o calitate din ce in ce mai rara in societatea noastra! Pastreaz-o vie in tine toata viata!Din toata inima, iti doresc si eu sa iti fie bine si sa-ti urmezi frumos calea!

  Răspunde

 4. :)) Stai linistit Gabi, nu ai fost agrseiv!Fiecare cu ce-i place! Este ceva normal!E adevarat, nu e usor sa ajungi la niste zone wild.Singura varianta este de multe ori sa mergi pe jos, sa faci drumetii, etc. Uite spre exemplu, la Pestera Scarisoara din Apuseni se poate ajunge si cu masina, dar pe un drum pietruit, ingust, prin padure…ma rog… nu foarte placut evident. Dar poti alege sa faci drumetie pana acolo, care incepe din locul in care ti-ai lasat masina, la soseaua asfaltata. Si cred ca si tu ai agrea aceasta varianta, ca si mine.In orice caz ideea cea mai importanta, cred eu, este ca fiecare isi face concediul in functie de ce-i place sa vada/sa faca si de cati bani are la dispozitie.Si fiindca sunt curioasa sa mai aflu lucruri noi, poti sa mi spui te rog cateva zone din astea wild pe care le-ai vazut sau pe care ai vrea sa le vezi? 🙂

  Răspunde

 5. Incroyab&X6c;ement intéressant, mon pеtit
  doigt me dit &X71;ue ce pοѕ&X74;e intéresserai&X74; mo&X6e; mec

  Răspunde

 6. Bon article, j’en parlerai après avec certains de mes potes

  Răspunde

 7. Je suis arrivé sur cee site internet par chanhe : je ne lee regrette nullement !

  Răspunde

 8. Il me tarde de lire un autre post

  Răspunde

 9. Artyicle follement cultivant

  Răspunde

 10. Je pensais rédiger un poste semblable au tiens

  Răspunde

 11. Vous nous concoctez continuellement des postes fascinants

  Răspunde

 12. Vous écrivez toujours des articles fascinants

  Răspunde

 13. Très bon post : continuez dans cette voie

  Răspunde

 14. C’est du plaisir de lire ce blog

  Răspunde

 15. Je souhaiterai vous dire que c’est continuellement un plaisir de vous
  lire

  Răspunde

 16. Unee fois de plus un poste effectivemnt passionnant

  Răspunde

 17. Euh êtes vous sûr de ce quee vous nous
  écrivez ?

  Răspunde

 18. Hum êtes vous certain de ce que vous affirmez ??

  Răspunde

 19. Article vraiment plaisant !!!

  Răspunde

 20. Un post plein de conseils

  Răspunde

 21. Humm êtes vohs sûr de ce que vous nous
  avancez ?

  Răspunde

 22. Un article vraiment rempli de bon sens

  Răspunde

 23. Une fois de plus un post sincèrement passionnant

  Răspunde

 24. Ce podt est vraiment rempli de conseils

  Răspunde

 25. Splendide article, encore une fois

  Răspunde

 26. Bon, je n’ai pas fini de regarder par contre je reviens ce soir

  Răspunde

 27. I used to be able tto find good info from your content.

  Răspunde

 28. Vous publiez constamment des postes intéressants

  Răspunde

 29. Je suis pressé dde lire lle prochain poste

  Răspunde

 30. Je prends lla peine d’écrire ce com afin de remercier le webmaster

  Răspunde

 31. Un grand bravo à l’admin de ce site web

  Răspunde

 32. Je suis arrivé sur ce blog par chance eet je ne le regrette nullement !

  Răspunde

 33. Rudemment attrayant, je crois que ce poste devrait
  intéresser ma gonzesse

  Răspunde

 34. Je pense que ce post va atterrir sur mon site internet personnel

  Răspunde

 35. Je poste un petit com simplement pour congratuler l’administrateur

  Răspunde

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.