Matrimoniale

Site-uri de matrimoniale: cum abordezi subiectul sexului?

By mai 22, 2012 39 Comments

Intalnirile online de pe un site de matrimoniale ridica o multime de probleme pentru ambii parteneri implicati in ele. Unul dintre cele mai delicate si intime subiecte de abordat in mediul virtual este sexul. Iata care este cea mai buna abordare de a aduce vorba de sex in timpul conversatiilor virtuale!

Asteapta momentul potrivit!

Nu aborda tema sexului de la primele conversatii online pe site-ul de matrimoniale, deoarece este posibil sa ii creezi o impresie gresita partenerului pe care abia l-ai cunoscut.

Atunci cand subiectul sexului este abordat prea repede, risti sa dai impresia ca este singurul lucru care te intereseaza de la el sau sa fii suspectat ca fiind un obsedat sexual.

Nu exista un moment ideal pentru a aborda acest subiect. Asteapta sa il cunosti mai bine, sa deveniti mai familiari, pana cand sa ajungeti sa discutati acest subiect.

Initiaza discutia pornind de la un pretext, exemplu, situatie!

Este important sa te gandesti bine la modul de abordare a subiectului, deoarece impactul pe care-l vei lasa atunci cand vei deschide prima oara discutia despre acest subiect va ramane in memoria partenerului tau.

Fa-ti un mic scenariu sau exerseaza inainte ceea ce ai dori sa ii spui sau modul in care vrei sa introduci subiectul in discutie. Poti porni de la o fotografie pe care o are la profil, de la un studiu recent despre sex si relatii sau de la un film, si poti aprofunda in functie de raspunsurile partenerului de pe site-ul de matrimoniale.

Este important sa nu fii foarte direct sau vulgar, ci sa abordezi subiectul cu delicatete, apoi sa astepti ce raspunde celalalt partener. Daca se arata deschis la astfel de subiecte si pune si el, la randul lui intrebari, este curios si aprofundeaza discutia, atunci poti continua subiectul.

Daca se arata neinteresat de subiect sau chiar indignat ori jenat, este semnul ca trebuie sa mai astepti un pic pana cand sa initiezi aceasta discutie. Partenerul tau nu este pregatit sa vorbeasca despre asa ceva cu tine, cel putin nu virtual, pe site-ul de matrimoniale. Poate ca nu are inca incredere suficienta in tine sau i se pare ca este prea devreme. Nu insista!

Multe persoane asteapta primele intalniri reale si sa treaca ceva mai mult timp pana cand sa abordeze aceasta tema delicata si intima.

Pastreaza un limbaj decent si fii retinut in a dezvalui toate preferintele tale sexuale!

Primele discutii despre sex trebuie sa fie facute intr-un registru civilizat si cat mai “light”. Abtine-te sa iti dezvalui cele mai ascunse sau perverse fantezii.

Chiar daca partenerul de pe site-ul de matrimoniale este deschis la astfel de discutii si pare sa nu il deranjeze sa vorbeasca despre un lucru atat de intim, cu siguranta nu este pregatit sa asculte fanteziile tale sau cele mai perverse ganduri.

Incearca sa conduci discutia in directia pe care ti-o indica partenerul. Ai aruncat mingea la fileu, de acum, lasa-l pe el sa conduca conversatia si vezi pana unde este dispus sa vorbeasca despre asta. Daca devii prea entuziast, insistent si aprofundezi subiectul prea mult, fara ca celalalt sa para interesat, vei parea obsedat de acest subiect.

Fi precaut si nu epuiza subiectul de la prima conversatie de acest gen. Este timp sa mai aprofundati aceasta tema, poate chiar sa puneti in aplicare anumite discutii si preferinte, insa cu timpul.

 

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply