Matrimoniale

Sondaj: Barbatii prefera brunetele in locul blondelor, din motive uluitoare

By martie 29, 2013 2 Comments

blonde si bruneteBlond, brunet, roscat, indiferent de nuanta, parul femeilor a fost mereu un subiect controversat in randul barbatilor. Blondele sunt mai sexy, brunetele sunt mai destepte, roscatele sunt fasnete, cu siguranta ai auzit o multime de stereotipuri despre nuantele de par, insa, daca nu stiai, barbatii prefera femeile cu parul inchis la culoare, in defavoarea celor cu parul deschis. Poate ca aceasta preferinta a barbatilor nu este surprinzatoare, insa motivele care stau in spatele ei sunt pur si simplu uluitoare.

Cel putin asa arata un sondaj realizat de Superdrug, companie care se situeaza pe locul al doilea in topul celor mai mari retaileri de produse cosmetice si de ingrijire personala din Marea Britanie. La sondaj au participat 1.000 de barbati, care au fost rugati sa spuna daca prefera blondele sau brunetele si de ce.

Peste jumatate dintre barbati s-ar casatori cu brunete.
Mai bine de jumatate dintre barbatii intervievati, mai exact 54%, au spus ca ar vrea sa se casatoreasca cu brunete sau satene si doar 16% dintre reprezentantii sexului tare au marturisit ca le-ar placea sa aiba o sotie blonda. 30% dintre barbatii chestionati nu au preferinte in ceea ce priveste nuanta de par a viitoarei sotii.

Motive uluitoare pentru care barbatii prefera brunetele
Partea interesanta a sondajului abia acum vine. Intrebati de ce prefera brunetele, barbatii au oferit raspunsuri uluitoare si superficiale: brunetele sunt firi mai profunde, sunt mai sensibile, au mai multa grija de aspectul lor fizic, gatesc mai bine decat blondele, fac curatenie mai bine decat blondele si sunt mai pricepute la pat decat blondele.

Prin urmare, se poate spune ca nuanta de par a unei femei influenteaza categoric abilitatile ei de gospodina si latura emotionala, dar in acelasi timp ii influenteza si abilitatile de a satisface un barbat in pat.

Sa fie acesta un semnal ca saloanele se vor aglomera cu blonde dornice sa-si inchida parul la culoare pentru a fi pe picior de egalitate cu brunetele in ochii barbatilor?

“Vanzarile noastre ne arata ca femeile au tendinta de a-si schimba nuanta parului daca vad o vedeta care face acest lucru, fara alt motiv”, a declarat un reprezentant al companiei care a realizat sondajul.

 

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Chat Online spune:

    Au dreptate. Toti preferam brunetele ca sotii, blondele ca amante, roscatele oricand 😀

  • SweetGirly spune:

    Nu sunt deacord cu motivele lor…puteau pune altele mai plauzibile auzi …sunt mai gospodine …mai bune in pat ..:))) ..iar o blonda adevarata niciodata nu v-a renunta la culoare pentru un barbat.si nici invers ma refer la brunete..
    nu cred ca , culoarea parului influenteaza aceste aspecte subliniate….

Leave a Reply