Matrimoniale

Sotul a plecat in delegatie? Planifica cateva intalni online incendiare

By iunie 21, 2012 3 Comments

Cand ai un sot care este mereu plecat in delegatii, planifica cateva intalniri online pentru a-l face sa se intoarca cat mai repede in bratele tale. O conexiune la internet este tot ce aveti nevoie pentru a petrece timpul impreuna chiar si atunci cand va aflati in locuri diferite.

Cum organizezi, insa, niste intalniri online atunci cand esti casatorit? Cu putin efort si un strop de fantezie, poti trai momente memorabile cu partenerul de viata cand va aflati departe unul de altul. Consolideaza-ti casnicia si condimenteaza viata sexuala prin cateva intalniri online incendiare. Iata ce poti face pentru a avea intalniri online reusite cu partenerul de viata:

Intalniri online: de la laptop la calculatorul de acasa

Sotul tau are nevoie de un laptop cu camera web integrata pentru conversatiile voastre private si de o conexiune sigura la internet. Verifica setarile de securitate pentru a nu risca nimic. Tine minte ca pe internet este mai bine sa fii prudent decat sa regreti.

Intalniri online programate

Pentru a avea intalniri online reusite, este important sa le planifici. Daca sotul tau se va intoarce obosit la hotel, se poate sa nu-l prinzi intr-un moment bun pentru a petrece putin timp impreuna, pe internet. Discuta cu el si stabileste o ora pentru aceste intalniri online.

Fa tot posibilul sa alegi un moment in care sa nu fiti deranjati. Ideea este sa puteti petrece timpul singuri, in intimitate. Chiar si cateva minute zilnic va pot ajuta sa va consolidati casnicia prin simplul fapt ca aveti ocazia sa comunicati. Daca aveti copii, lasa-i si pe ei sa petreaca putin timp cu tatal lor. In cazul unor intalniri online in familie, este important sa existe comunicare din toate partile.

In cazul unor copii mici, poti sa le spui o poveste inainte de culcare. Mai tarziu, acestia isi vor aminti cu placere de aceste momente si vor aprecia atentia pe care au primit-o chiar si atunci cand unul dintre parinti era plecat. Prezenta copiilor, insa, desigur ca anuleaza planurile voastre erotice.

Accesorii pentru intalniri online

Gandeste-te la o modalitate de a-i face o surpriza sotului tau. Poate fi vorba despre o noua rochie pe care ti-ai cumparat-o. Imbraca-te cu ea, aranjeaza-te si defileaza. In mod sigur sotul tau isi va dori sa fie langa tine si se va grabi sa ajunga cat mai curand acasa. Daca esti mai indrazneata, poti folosi lenjeria intima pentru a-l provoca.

Daca aveti mai multe astfel de intalniri online, gandeste-te la scenarii diferite. Variaza atmosfera pentru a-l tine in priza. Daca stie ca seara il asteapta o surpriza, se va gandi toata ziua la tine. In plus, ii vei da un motiv in plus sa se concentreze asupra ta in loc sa priveasca in jurul lui.

Intalniri online: discutii

Nu te rezuma numai la sexul online. Nu uita ca sotul tau calatoreste in interes de afaceri si se poate sa aiba lucruri importante sa-ti povesteasca. Ofera-i ocazia de a-ti spune cum i-a mers in acea zi, mai ales daca a avut o zi mai proasta. Simplul fapt ca esti acolo pentru el, chiar si de la distanta, poate insemna foarte mult pentru el.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Arun spune:

    Salutare Alexandra si salutare ttrouur cititorilor blogului tau!Aseara cativa prieteni de-ai mei au pus corturile langa lacul Sfanta Ana, la nici 20 de minute dupa si-a facut aparitia un Mos Martin asa…potrivit ca marime care a inceput sa dea tarcoale locului, in ciuda focului de tabara zdravan si a unui caine inimos care s-a luat la harta cu ursul…Urs care pana la urma s-a plictisit si a plecat, lasand in urma in sufletele amicilor mei fiorul primei intalniri cu ursul si emotiile unei nopti care din fericire a decurs ok pana dimineata…

  • Ritesh spune:

    Aaah, ce dor imi este de Paris!De cate ori vad foto postate de tine am un gol in stmaoc. Imi aduc aminte ca pasii mei au trecut pe-acolo, am respirat aerul parizian si iubesc Parisul. Muuult de tot. N-am mai fost de 3 ani si parca imi lipseste ceva.Multumesc pentru fiecare amintire pe care o rascolesti involuntar.

  • John spune:

    E de admirat aranmajentul floral, il admir mai mult pentru genialitatea lui Jeff Leatham in a le aranja, cum bine l-ai denumit tu, couturierul florilor. Desi, imi plac mai mult florile in natura, pe pajisti intinse, acolo unde coloritul si forma lor sunt diferite si inegale, care intr-un tot, creeaza un frumos armonois, odihnitor sufletului si ochiului. In urma cu doua saptamani, am primit un buchet de flori de camp, le-a cumparat de la o batranica, probabil s-o miluiasca cu ceva banisori, iar buchetul l-am pastrat si il am si acum, uscat in culori de mov, lila, galben, verde. Buchetul milosteniei.E frumoasa fotografia in care esti tu si Leff Leatham, iti sta bine langa un barbat tanar si talentat, de asemeni tu fiind o femeie tanara, frumoasa si talentata.Multumim pentru fotografii !

Leave a Reply