Matrimoniale

Un start perfect de relatie: ce trebuie sa faci pentru a-ti cuceri definitiv jumatatea

By iulie 30, 2013 No Comments

dragosteDebutul unei relatii este intodeauna un moment plin de tensiune si de adrenalina. Te fastacesti, ai emotii, iti transpira palmele, nu iti gasesti cuvintele potrivite atunci cand ai nevoie de ele, spui lucruri pe care ulterior le regreti si faci multe alte miscari mai mult sau mai putin inspirate. Vrei sa ai parte de un start perfect de relatie? Atunci trebuie sa stii ca sunt cateva reguli nescrise pe care trebuie sa le urmezi pentru a-ti cuceri definitiv jumatatea.

Intalneste-te cu partenerul, dar nu prea des
La inceputul oricarei relatii, tendinta partenerilor este sa se intalneasca des, cat mai des. Este de inteles acest entuziasm nemarginit, insa cel mai bine este sa va temperati. Gandeste-te ca relatia ta este precum o prajitura foarte dulce si buna. Prima data cand o mananci esti incantat de aromele ei, a doua oara cand o mananci deja nu mai simti toata explozia de arome, iar in timp vei ajunge sa nu mai gasesti nimic placut la ea.

Asadar, la inceput de relatie incercati sa va intalniti suficient de des incat sa mentineti vie pasiunea si emotia, dar in acelasi timp suficient de rar incat sa vi se faca dor unul de celalalt.

Lasa-i libertatea de care are nevoie
Fiecare persoana are nevoie de libertate pentru a se putea desfasura in voie fara sa se simta sufocata. Chiar daca incepi o noua relatie, incearca sa nu fii posesiv cu partenerul tau, pentru ca nu vei face altceva decat sa il indepartezi de tine.

Pastreaza-ti fanteziile sexuale pentru mai tarziu
Felul in care se desfasoara partidele voastre de sex la inceputul relatiei pot decide daca sunteti compatibili sau daca ar fi mai bine sa va vedeti separat de drum. Compatibilitatea sexuala presupune sa va placa experientele intimele, tocmai de aceea este mai bine sa-ti pastrezi fanteziile sexuale sau gesturile erotice indraznete pentru mai tarziu.

Cu atat mai mult ar trebui sa respecti aceasta regula, cu cat partenerul tau nu ti-a confirmat ca ar vrea sa incerce lucrul la care tu visezi. Pentru inceput, nu ai cum sa dai gres cu pozitiile clasice si gesturile tandre, apoi, dupa ce deja va cunoasteti mai bine, puteti trece la un alt nivel sexual.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply