Matrimoniale

STUDIU Bucurestenii, in topul romanilor care au inceput anul singuri. Care sunt zodiile ghinioniste in dragoste

By ianuarie 9, 2017 No Comments

Bucurestiul, Timisoara si Constanta ocupa primele locuri in topul utilizatorilor din Romania pe care noul an i-a gasit fara partener , arata cel mai recent studiu Sentimente.ro.

In orasele mentionate sunt concentrati si cei mai multi utilizatori care folosesc datingul online: peste 36% din totalul de utilizatori activi, dintre care doua treimi sunt barbati. Balanta se echilibreaza insa in cazul celor mai multe orase, micsorandu-se aceasta diferenta considerabil, mai arata cel datele celui mai mare site de dating.

Pe locul secund in topul oraselor cu oameni singuri de anul nou se situeaza, in cazul barbatilor Timisoara, iar in cel al femeilor Cluj-Napoca. Media duce insa capitala Banatului pe locul doi in topul general, in timp ce Cluj-Napoca ajunge abia pe locul 7. Pe locul 3 in cazul femeilor care isi cauta un partener se afla Iasiul, in timp ce in cazul barbatilor acest loc revine constantenilor.

„Daca primul loc al clasamentului nu surprinde, dinamica locurilor urmatoare este interesanta. Am observat o mai multa incredere in eficienta datingului online in Ardeal si sud-estul tarii. De asemenea, indiferent de zona din care provin, un procent covarsitor cauta pe site-ul nostru un partener pentru o relatie de lunga durata, la care apreciaza cel mai mult sinceritatea, lipsa viciilor, reciprocitatea in exprimarea sentimentelor. La polul opus, nu sunt interesati de religie, viziune politica, etnie sau profesie”, a declarat Flori Dragomir, vicepresedinte Sentimente.ro.

Indiferent de locul unde se afla sau de sex, utilizatorii au in comun cateva lucruri importante: sunt interesati de relatii serioase si/sau de casatorie, sunt persoane cu studii medii si superioare, care au pus cariera pe primul plan pentru mult timp si acum incearca sa isi gaseasca implinirea si pe plan sufletesc. In medie, ei au la activ in medie doua – cinci relatii de lunga durata.

De asemenea, in topul zodiilor, cei mai multi dintre cei care isi cauta perechea online sunt nascuti sub semnul Leului, dupa care urmeaza utilizatorii Rac si cei Taur. In medie, aproape jumatate din totalul utilizatorilor activi au un animal de companie sau isi doresc unul, cel mai mic procent inregistrandu-se in Capitala. Aici doar 35% au un animal de companie.

Pe ultimele locuri in topul oraselor cu persoane care inca nu si-au gasit un partener se afla Giurgiu, Sfantu Gheorghe si Slobozia, persoane inscrise pe site-ul Sentimente.ro.

Citeste mai mult pe: http://familie-relatii.acasa.ro/dating-247/studiu-bucurestenii-in-topul-romanilor-singuri-de-sarbatori-care-sunt-zodiile-care-au-ghinion-in-dragoste-211446.html#ixzz4VHRfZ2WG

sursa foto: http://www.imdb.com/title/tt1473832/mediaviewer/rm2395933696

Hai pe Sentimente

Leave a Reply