Matrimoniale

Succes de la prima intalnire

Jenny_Jeremy101Prima intalnire este intotdeauna riscanta. Daca va jucati cartile bine, intalnirea va fi urmata de multa si fierbinte distractie. Dar daca o dati in bara nu veti mai auzi niciodata de cea pe care o doreati ca iubita. Pentru ca prima intalnire sa nu fie si ultima, urmati sfaturile noastre.

1. STABILIREA INTALNIRII
O prima intalnire de neuitat incepe cu stabilirea ei. Dupa o zi sau doua de cand ati facut rost de numarul ei de telefon, sunati-o, dar nu pierdeti timpul la telefon. Spuneti ceva de genul: “Buna, te-am sunat sa te salut si sa te aud. Voi fi foarte ocupat la serviciu maine si poimaine, dar hai sa ne intalnim sambata la o ceasca de cafea si un film…” Veti crea impresia unui tip ocupat, cu o viata plina care ii ofera o oportunitate pe care nu trebuie s-o piarda.

2. DACA SPUNE “NU”
Daca o invitati si ea refuza, deoarece si-a stabilit deja alte aranjamente, spuneti-i doar atat: ” Anuleaza -le! Ne vom distra mult mai bine decat orice altceva ai face atunci!” Si chiar daca nu-si anuleaza planurile (ceea ce este OK) poate sa propuna ea o alta data de intalnire, iar batalia este pe jumatate castigata. Dar daca accepta intalnirea, sfaturile noastre va vor ajuta sa o faceti memorabila.

3. LASATI-O SINGURA
Cand iesiti impreuna, de exemplu intr-un mall, lasati-o singura cateodata. Nu va tineti tot timpul dupa ea ca un catel, daca nu vreti sa faceti o mare greseala. Duceti-va intr-un magazin cu articole elctronice sau sportive, de exemplu, si lasati-o pe ea sa vina sa va caute. Va intelege ca sunteti un tip independent, plin de incredere in el, care nu trebuie sa obtina aprobarea ei pentru orice hotarare ar lua. Acest lucru va face extrem de atractiv in ochii ei.

4. NU FITI SUPER-DRAGUTI
Cand ies cu o femeie atractiva, barbatii sunt tentati sa-si creeze o imagine falsa fiind extrem de politicosi (tragandu-i scaunul, sarutandu-i mana etc). Acest lucru creeaza un paradox: desi femeia este incantata, are sentimentul ca este un premiu pe care l-ati castigat nefacand nimic. In plus, incordarea pe care o simtiti, facand tot ce i-ar face ei placere, va transforma in ochii ei intr-un om nehotarat si, deci, neatractiv.

5. NU RASPUNDETI DIRECT
Nu-i raspundeti unei femei niciodata direct… decat daca raspunsul este “nu”. Daca va intreaba cum va place rochia ei spuneti-i ca mai trebuie sa o studiati un timp. Daca spune sa va asezati intr-un loc, voi alegeti altul. Folositi orice ar spune ea ca pe o modalitate prin care ii dati de inteles ca detineti controlul intalnirii si nu sunteti un tip usor de multumit. Nu cadeti in extreme insa, altfel se va simti ca la un examen, fara urma de distractie.

6. PLATITI-I CU ACEEASI MONEDA
Daca se plange ca nu-i place ceva ce spuneti sau faceti, procedati altfel, spunandu-i: “Ma bucur ca iti place”. Daca nu-i place un cantec, dati sonorul un pic mai tare, dar nu transformati intalnirea intr-o joaca de-a soarecele si pisica. Totul este sa inteleaga ca ati depasit de mult perioada cand va impresiona o fata prin fitele ei.

7. PASTRATI-VA CALMUL
Majoritatea barbatilor sunt agitati la prima intalnire, din cauza ca simt ca femeile ii testeaza. Dar pierderea calmului ruineaza rapid viitorul relatiei. Asteptati intai sa fiti testat si acceptati acest lucru. Altfel, cum va fi ea absolut sigura ca voi sunteti intr-adevar alesul? In definitiv, si voi o testati pe ea. Comunicati prin limbajul corpului , tonul vocii, zambete si cuvinte cat mai istete si pline de umor. Ganditi ca James Bond, George Clooney in Ocean’ 11 adica detineti controlul, dar fara a fi dictatoriali.

8. LUATI INITIATIVA
Gandul ca ea asteapta sa initiati orice actiune va poate determina sa nu faceti nimic, mai ales la inceput, cand nu stiti ce-i place sau nu. Mai bine actionati gresit decat deloc. De ce? Unei femei nu-i place niciodata sa rezolve ea problema cand are un barbat alaturi, chiar de-ar fi sa cheme doar taxiul. Iar la despartire, daca ea nu pare sa doreasca o relatie de lunga durata , propuneti-i una de scurta durata, de o noapte, de exemplu. Daca e socata, spuneti-i ca doar ati testat-o.

9. FACETI CEVA NOU
Va amintiti prima plimbare cu bicicleta sau primul bal la liceu? Ne amintim intotdeauna prima data cand am facut un lucru nou, fapt pe care puteti sa-l folositi in avantajul vostru. Descoperiti ceva ce ea nu a mai facut niciodata si faceti acel lucru la prima intalnire. Chiar daca ar fi o partida de biliard, popice sau, pur si simplu, o invitatie la un restaurant deosebit, ii veti lasa o amintire de nesters.

10. APRINDETI SCANTEIA
Multi barbati confunda cuvantul “atractiv” cu “atractie”. Chiar daca nu sunteti atractiv ca Brad Pitt, acest lucru nu va impiedica sa starniti emotii deosebite partenerei dumneavoastra. In plus, idealul de frumusete masculina variaza de la femeie la femeie, ca sa nu mai vorbim ca exista femei care fug mancand pamantul la vederea barbatilor frumosi. Simplul fapt ca a acceptat sa se intalneasca cu tine inseamna ca te considera pe gustul ei. Atractia este compusa din personalitate, stil, comunicare, asa ca uitati cum aratati si invatati cum sa faceti o femeie sa fie atrasa de voi.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply