Matrimoniale

Surprize placute cu care poti face fiecare zodie sa te adore

By ianuarie 13, 2014 No Comments

652x450_125621-surprize-placute-cu-care-poti-face-fiecare-zodie-sa-te-adoreVrei sa intri in gratiile unei persoane speciale si nu stii in ce mod o poti surprinde cu adevarat placut? Horoscopul iti vine in ajutor si de aceasta data, dezvaluindu-ti ce surprize placute poti face fiecarei zodii in parte, pentru a o determina sa te adore. Fiecare nativ are un punct sensibil, pe care tu il poti folosi in favoarea ta. Iata care este acela!

Berbec
Pentru a impresiona cu adevarat un Berbec, tot ce trebuie sa faci este sa ii oferi un cadou personalizat (sau unul pe care stii ca si-l doreste), sa accepti o provocare pe care ti-o lanseaza, sa mergi acolo unde vrea acest nativ sa mergi, fara sa pui vreo intrebare sau sa ai vreo retinere. Din acest punct, ii vei intra in gratii definitiv!

Taur
Vrei sa lasi fara cuvinte un Taur si sa-l cuceresti pentru toata viata? Pregateste-i micul dejun preferat si serveste-i-l la pat, alaturi de un decor spectaculos din flori. Apoi spune-i ca ai facut programare la un salon spa, unde veti beneficia impreuna de un tratament exclusivist. Pentru a face o impresie si mai buna, ocupa-te tu de o sarcina pe care o avea de facut in ziua respectiva.

Gemeni
Gemenii duc, in general, o viata haotica, deci au mare nevoie de ajutor la acest capitol. Ofera-te sa ajuti un astfel de nativ sa duca la bun sfarsit un proiect important, fie ca tine de educatie, serviciu sau spatiul domestic (da-i o mana de ajutor cu menajul si vei deveni brusc eroul zilei). Apoi deschide canalele comunicarii si permite-i sa-ti spuna cu lux de amanunt tot ce-i trece prin cap sau il/o framanta.

Rac
Modul in care poti surprinde foarte placut un nativ Rac iti aduce si tie beneficii directe. Organizeaza o seara speciala si intima acasa, cu o cina delicioasa gatita in casa, un film pe placul lui, gustari decadente si lumina difuza, linistitoare. Iata reteta succesului in cazul unui Rac dornic de confort si afectiune!

Leu
Da un email tuturor prietenilor Leului pe care vrei sa il surprinzi placut si roaga-i sa iti scrie cateva fraze in care marturisesc lucrurile pe care le admira la acesta. Foloseste apoi declaratiile (neaparat extrem de flatante si admirative) pentru a face un cadou personalizat inedit orgoliosului Leu: le poti imprima pe un poster inramat sau poti realiza un colaj video, pe care sa il faci public pe internet.

Fecioara
Surprinde placut un nativ Fecioara, mereu ocupat si multe sarcini organizate pe categorii de onorat, oferindu-te sa faci un lucru in locul lui. Va aprecia intentia si se va bucura sa scape de o povara in plus. In plus, cand vizitezi o Fecioara, ai grija sa ii admiri locuinta perfect curata si ordonata, spala vasele dupa ce mananci si aranjeaza cuvertura patului, dupa ce te-ai odihnit pe ea. Aceste mici gesturi, aparent banale, sunt foarte impresionante pentru acest nativ.

Balanta
Nativii Balanta sunt destul de centrati pe propria persoana, astfel ca un mod de a surprinde placut o Balanta este sa ii oferi cadou o sedinta foto speciala, fie ca este artistica (portret clasic), provocatoare sau amuzanta. Ai grija sa pregatesti si un album pretios si sofisticat, pentru pastrarea fotografiilor.

Scorpion
Rezerva cat mai curand si discret o vacanta speciala intr-un loc izolat si linistit, in care frumusetea naturii inlocuieste cu brio accesul la tehnologie. Iata o surpriza excelenta pentru un Scorpion dornic de a evada din cotidian, intr-o lume mai linistita, mai tacuta si mai plina de spiritualitate.

Sagetator
Orice Sagetator are un apetit crescut pentru aventura, deci cel mai bun de a surprinde un astfel de nativ este sa ii satisfaci aceasta “pofta”. O excursie-surpriza la munte, un curs de bungee-jumping, o sesiune de alpinism – oricat de extrem ti s-ar parea, un Sagetator are nevoie de adrenalina!

Capricorn
Iti place sau nu, cea mai buna cale de a satisface un Capricorn este sa fii menajera/majordomul lui pentru o zi. Inmaneaza-i revista preferata si o gustare dulce, apoi fa-i casa sa straluceasca si o cina ca la restaurantele de 5 stele. Va crede ca au ajuns in Rai.

Varsator
Ofera-te de implici alaturi de un Varsator intr-un proiect caritabil, participa alaturi de el la un protest pentru care militeaza, cumpara-i o colectie de carti stiintifice despre originea Universului sau pur si simplu admira-i modul de a gandi.

Pesti
Pune la cale o zi de “spa” la domiciliu pentru un nativ Pesti, “asezonata” cu masti faciale cu ciocolata, masaje de relaxare, manichiura, ceai fierbinte aromat si muzica ambientala placuta. Iata o surpriza excelenta pentru acesti nativi indragostiti de confort!

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply