Matrimoniale

Tandretea indragostitilor in functie de zodie

By octombrie 25, 2013 One Comment

Favim.com-31215Astrologia a fost un element de incredere timp de secole atunci cand venea vorba de gasirea si impartasirea iubirii. Semnele zodiacale iti pot spune la ce sa te astepti in dormitor. Chiar daca fiecare persoana este unica, putem obtine informatii pretioase despre zodia sa si comportamentul sau sexual.

Berbec
Ai grija ce iti doresti de la un Berbec din punct de vedere amoros. Berbecul este hotarat, un amant desavarsit, are incredere in sine si experimenteaza cat mai multe in dormitor. Este foarte tandru si iubitor si isi doreste acelasi raspuns din partea partenerului. Daca nu va primi atentia si iubirea cuvenita, Berbecul va merge mai departe.

Taur
Taurii sunt persoane pasionale, dornice de aventuri sexuale si foarte afectuoase si iubitoare. Adora sa isi atinga persoana iubita si sa fie atinsi la randul lor. Este foarte increzator in fortele proprii, insa uneori poate fi de moda veche. Taurul te va satisface in dormitor, insa nu astepta de la el lucruri extravagante.

Gemeni
Gemenii sunt maestrii seductiei si probabil cei mai priceputi amanti ai intregului zodiac. Amantul din Gemeni iti stimuleaza mintea si corpul si este foarte creativ in dormitor. Partenerii Gemenilor nu se vor plictisi niciodata in pat. Amantul din Gemeni uraste monotonia si va oferi in permanenta surprize partenerului.

Rac
Racul este un cel mai emotional si tandru semn zodiacal. Se poarta cu atentie atat in dormitor, cat si in afara lui. Isi surprinde partenerul zilnic cu dovezi de iubire si tandrete. Nu fi surprinsa daca Racul iti va oferi un masaj relaxant in timpul preludiului. Dupa o noapte pasionala, Racul este foarte afectuos si a doua zi de dimineata si cu siguranta vei primi micul dejun la pat.

Leu
Leii sunt puternici si dominanti in pat. Au o energie sexuala incredibila si ii vor inmuia chiar si pe cei mai timizi parteneri. Sunt generosi in pat, insa se asteapta sa primeasca acelasi lucru de la partener. Este unul dintre cei mai buni amanti din zodiac.

Fecioara
Fecioarele sunt persoane timide si retinute la exterior, insa odata ce vei trece de carapacea lor vei descoperi persoane pasionale. Fecioarele au mare grija de partenerii lor si le acorda atentie totala, atat in pat, cat si in societate.

Balanta
Acest semn zodiacal este afectuos si iubitor. Persoanele din Balanta sunt pline de creativitate si cu o doza mare de umor. Se dezlantuie in dormitor si isi doresc sa experimenteze cat mai multe lucruri noi. Balantele sunt insa si persoane de un romantism incurabil, asa ca nu trebuie sa fii surprins daca vei fi asteptat acasa cu lumanari aprinse, muzica in surdina si deserturi decadente.

Scorpion
Scorpionul se gandeste si vrea numai sex. Are un magnetism puternic si este aproape imposibil de ignorat. Este un amant desavarsit si isi va subjuga partenerul. Scorpionului ii plac lucrurile exotice, iesite din comun, in special in dormitor. Aventurile de o noapte sunt lucruri obisnuite pentru acest semn pasional

Sagetator
Sagetatorul este un semn zodiacal extrem de jucaus. Au foarte multa imaginatie in pat si le place ca partenerul sa fie la fel de jucaus si sa experimenteze lucruri noi. Este insa si extrem de tandru, atunci cand crede ca si-a gasit perechea.

Capricorn
Majoritatea Capricornilor sunt foarte rezevati si nu se arunca in relatii fara a se gandi bine inainte. Cel mai adesea, pentru acest semn zodiacal, dragostea si sexul merg mana in mana. Insa, atunci cand Capricornul se indragosteste, latura sa pasionala va iesi la suprafata, iar norocosul partener va fi mai mult decat satisfacut.

Varsator
Varsatorul este unul dintre cei mai buni amanti ai zodiacului. Este pasional si ii place sa experimenteze lucruri noi in dormitor. Daca si partenerul este pe aceeasi lungime de unda, dormitorul va deveni un loc cu multe scantei de pasiune.

Pesti
Prin natura lor, Pestii sunt lenesi in pat. Se revanseaza insa prin latura lor foarte romantica si tandra. Relatia cu un Peste este calma, plina de incredere si tandrete, lucruri care in timp isi dovedesc taria. De asemenea, cu timpul, Pestii devin parteneri sexuali experimentati, care renunta la timiditate.

sursa: Horoscop acasa

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply