Matrimoniale

Te-a inselat, dar va marturisi? Vezi ce spune zodia lui!

By noiembrie 12, 2013 No Comments

te-a-inselat-dar-va-marturisi-vezi-ce-spune-zodia-luiPerspectivele negative despre viitorul cuplului vostru nu sunt subiectul tau preferat, insa te-ai intrebat vreodata cum s-ar comporta partenerul tau, daca intr-o zi ar calca stramb? Oare s-ar preface ca nu s-a petrecut nimic sau isi va asuma cu demnitate greseala, de teama ca minciuna va iesi pana la urma la iveala? Zodia lui iti poate dezvalui daca, dupa ce te-a inselat, iti va marturisi sau nu!

Berbec

Berbecii se numara printre nativii zodiacului predispusi sa insele, intrucat isi pierd rapid autocontrolul si sunt intr-o continua cautare a noului. Daca s-ar intampla sa fie infidel, Berbecul nu si-ar tine prea mult ascunsa fapta, intrucat este o fire sincera si prea putin dispusa sa faca eforturi pentru a-si acoperi urmele. Iti va spune chiar el, imediat ce ii oferi ocazia.

Taur

Taurii sunt firi loiale si putin predispuse infidelitatii, insa fiind dominati puternic de instinctul primar, exista 1 sansa din 10 sa cada prada ispitelor interzise. Nu te astepta sa auzi de la el ca a facut-o, intrucat va tine secretul undeva incuiat ani la randul si va recunoaste doar in fata unor dovezi evidente. Pe de alta parte, remuscarile il vor urmari toata viata.

Gemeni

Gemenii te pot insela cu tine de fata, spune o vorba populara, pentru ca ei privesc flirtul ca pe un drept firesc in viata, indiferent de statutul social. Iar pentru ca sunt maestri ai oratoriei si manipularii, isi vor acoperi cu succes micile “abateri”, ba chiar vor savura din plin tot procesul in care te duc “cu zaharelul” de fiecare data.

Rac

Acesti nativi familisti au valori bine stabilite in viata, iar acceptarea ideii de infidelitate nu se numara prin ele. Daca se intampla, printr-un concurs de imprejurari nemaintalnit, sa calce stramb, Racii isi vor face adanci procese de constiinta. Nu vor avea curajul sa marturiseasca, insa isi vor asuma fapta daca se vor simti trasi la raspundere.

Leu

Un Leu adevarat nu isi va asuma vreodata o vina, chiar daca ajunge sa comita un adulter. Se vor preface pana in panzele albe ca au fost mai cuminti decat Papa, iar daca li se aduc dovezi acuzatoare, vor gasi explicatii diverse care sa scada cumva gravitatea faptei.

Fecioara

Nativii in Fecioara rareori continua o relatie prezenta, daca s-au angajat deja in alta legatura cu altcineva. Aventurile de-o noapte sunt rare in cazul lor, iar daca ajung sa le dea curs, isi vor asuma faptele cu obiectivitate si raceala, gasind justificari – prin a-si critica jumatatea ca au fost neglijati, de pilda.

Balanta

Jucausi si sociabili, nativii in Balanta pot ajunge de mai multe ori sa calce stramb. Actul in sine nu li se pare corect, dar sanatos. Prin urmare, isi vor spune lor insisi ca nu s-a intamplat mare lucru, aveau nevoie de o gura de aer proaspat, si isi vor continua viata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Scorpion

Firi ascunse si misterioase, dar mai ales susceptibile adulterului, Scorpionii nu vor recunoaste nici in ruptul capului ca au inselat, ba mai mult, vor pretinde ca nu exista persoana mai cinstita pe lume decat ei. L-ai prins pe Scorpionul tau in fapt? Va sustine ca a fost obligat, mintit, manipulat si indus in eroare. Nu te astepta sa fie prea sincer.

Sagetator

Cu un partener Sagetator, poti avea o singura certitudine: nu aceea ca nu te va insela niciodata (ba dimpotriva), ci aceea ca vei afla imediat de fapta lui. Poate ca nu va alerga spre tine sa se “spovedeasca”, insa vor fi suficiente dovezi care sa-l dea de gol. Iar cum minciuna nu ii apartine, va recunoaste imediat, indiferent de circumstante si urmari.

Capricorn

Un mandru Capricorn se va simti cu siguranta rusinat dupa un act de infidelitate si va dori sa ingroape secretul cat mai adanc. Este posibil sa il vezi comportandu-se ciudat, pana se detaseaza emotional de cele intampla, insa nu vei auzi spunand ca te-a inselat: va purta in sine informatia toata viata!

Varsator

Intrucat au un sistem de valori puternic, Varsatorii nu sunt de regula aventurieri. Chiar si asa, nu este exclus sa calce stramb. In aceasta situatie, probabil ca vei auzi adevarul chiar din gura Varsatorului tau: detesta mai mult minciuna, decat ideea de a fi tras la raspundere pentru faptele lui.

Pesti

Te-a inselat, acum ce se intampla? Il vei vedea pe nativul in Pesti mai abatut, mai putin comunicativ si mai melancolic. Se consuma adanc in interior, insa nu te astepta sa-l auzi marturisindu-si “pacatul”. Va incerca sa ascunda pana la extrem greseala, sperand ca nu vei afla niciodata si ca se va putea revansa discret pentru ca te-a tradat.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply