Matrimoniale

Te-ai indragostit de el si are copii? Iata cum sa ai o relatie implinita!

By aprilie 9, 2014 2 Comments

Te-ai indragostit de el si are copii Iata cum sa ai o relatie implinita!Visai ca datingul online sa te ajute sa il gasesti pe El? Ei bine, daca l-ai identificat, te poti considera cu adevarat norocoasa. Ce te faci insa cand descoperi ca barbatul de care te-ai indragostit este tatal unuia sau mai multor copii? In acest caz, pentru a avea o relatie implinita, trebuie sa actionezi cu maturitate, prudenta si multa iubire. Iata ce trebuie sa stii!

Inarmeaza-te cu rabdare

Este firesc, indragostita fiind, sa iti doresti sa devii o parte importanta din viata lui. Insa, daca sunteti abia la inceput, la fel de normal este ca el sa isi doreasca sa amane momentul in care tu ii vei cunoaste copiii. Gandeste-te astfel: decizia lui este una matura si responsabila; desi este indragostit de tine, trebuie sa aiba in vedere, de dragul copiilor sai, faptul ca ar trebui sa te prezinte abia dupa ce lucrurile intre voi devin foarte stabile si serioase.

Pliaza-te dupa programul lui

Poate fi frustrant la inceput, insa accepta faptul ca programul lui depinde foarte mult de cel al copiilor. Asadar, invata sa fii flexibila si straduieste-te sa nu ii iei in nume de rau o eventuala contramandare a intalnirii voastre pe ultima suta de metri. Din contra: intreaba-l daca nu cumva ii poti fi de ajutor. Va aprecia efortul si bunele tale intentii!

Evita sa ii oferi sfaturi

Vei fi tentata, macar din cand in cand, sa ii spui iubitului tau “poate ar trebui sa procedezi astfel cu copiii tai…”, insa, pentru a nu crea tensiuni inutile, este de preferat sa te abtii. Nu-i oferi sfaturi care vizeaza educatia, sanatatea etc. copiilor sai decat daca el ti le cere in mod explicit.

Nu te lasa influentata de parerea copiilor lui

Daca ati ajuns in etapa in care i-ai cunoscut copiii si petreceti toti timp impreuna, nu o lua personal daca, intr-o prima faza, micutii nu te plac. Cel mai probabil este vorba doar despre faptul ca si-ar dori ca parintii lor sa formeze in continuare o familie – daca te inarmezi cu rabdare si tact, in timp vei reusi mai mult ca sigur sa le castigi atat increderea, cat si afectiunea.

Tu ai trait vreodata o poveste de iubire cu un barbat cu copii? Cum ai procedat?

Foto: womantowoman.tv

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • emilia spune:

    Cum trebuie sa procedez pentru a ma inscrie pe site-ul D-voastra?

    • Buna si bine ai venit,

      Pentru crearea unui cont pe http://www.sentimente.ro, da click pe “Inregistrare” (din pagina principala a site-ului, imediat sub caseta de cautare) sau din celelalte pagini ale site-ului, prin click pe “Inregistrare” (din partea dreapta-sus).

      Completeaza informatiile din formular (alegandu-ti un nume de utilizator reprezentativ pentru tine, dar decent si fara date de contact), da click pe “Inscrie-te gratuit” si gata: contul tau este creat. Tot ce mai trebuie sa faci este sa il activezi urmand instructiunile dintr-un email pe care il vei primi chiar de la noi, in cateva momente de la inscriere, pe adresa de e-mail completata in formular. Oricum, in contul tocmai creat poti sa intri chiar din acel moment.

      Pentru orice informatie cu care iti mai pot fi de folos, astept cu placere mesajul tau pe adresa webmaster@sentimente.ro.

      O zi excelenta,
      Diana si Echipa Sentimente.ro

Leave a Reply